אחפש לי בסביבה פוקימוני עשב/מים .Originally posted by Toxicroak@Mar 12 2009, 08:31 PM
yossi
המשכת בדרכך ולפתע כשאתה מתבונן למעלה, אתה רואה בית מולך, הבנת שהגעת לעיר מליטוק!
מה תעשה בעיר?
אחפש לי בסביבה פוקימוני עשב/מים .Originally posted by Toxicroak@Mar 12 2009, 08:31 PM
yossi
המשכת בדרכך ולפתע כשאתה מתבונן למעלה, אתה רואה בית מולך, הבנת שהגעת לעיר מליטוק!
מה תעשה בעיר?
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"היי מה אתם חושבים שאתם עושים?" אני שואל אותם ומוציא את האלקיד שליOriginally posted by Toxicroak@Mar 12 2009, 10:10 PM
YABOBI
אתה נכנס לבקתה הנטושה ולפתע מהבקתה יוצאים חבורה של האנטרים בצבעים כחול-שחור ואחריהם רודפים אנשים עם חליפות שעליהן מסומן D.
מה תעשה?
Magmorator
סטארלי התחבא מאחוריו ובלי שדריפלון שם לב, סטארלי השתמש במתקפת כנף ופגע בדריפלון כל כך חזק, שדריפלון איבד את הכרתו!
"אני לא אוותר לך פעם הבאה, אתה תשלם על זה!", הוא צעק.
"כן!!כל הכבוד סטארלי!!!"
אני צועק בהתרגשות.
yossi
הסתובבת בעיר וראית אגם ושמה נמצא פוליוורל.
YABOBI
"ההאנטרים שלנו בורחים לנו!אתה רוצה לעזור לנו?"
אתה מסכים ושלושתכם מתחילים לרוץ אל ההאנטרים.
האלקיד שלך מיהר וחישמל את ההאנטרים
"תודה לך, מעוניין להצטרף לצוות דארקאר כאות תודה?"
Magmorator
הילדה יצאה מבית גידול הפוקימונים
"אני רואה שהבסת את זאין, הוא אחד הנערים הקשוחים והמעצבנים בכל המחוז, תיזהר ממנו, כי אולי הפעם הוא לא הצליח, אבל פעם הבאה יש סיכוי גדול שהוא ינצח, עלייך לאמן את הפוקימונים שלך, במיוחד עכשיו.
פוקימוני אבן ותעופה לא חזקים מול פוקימוני אבן, אני מציעה לך לחפש פוקימוני מים ועשב או אפילו פוקימונים רוחניים, מה אתה אומר?", דיברה הילדה
אני מתעלם ממנו ומחפש פוקימוני מים אחרים .Originally posted by Toxicroak@Mar 13 2009, 01:36 PM
yossi
קרדיט לנאור על הבאנר (:
Magmorator
"אני רואה שהבסת את זאין, הוא אחד הנערים הקשוחים והמעצבנים בכל המחוז, תיזהר ממנו, כי אולי הפעם הוא לא הצליח, אבל פעם הבאה יש סיכוי גדול שהוא ינצח, עלייך לאמן את הפוקימונים שלך, במיוחד עכשיו.
פוקימוני אבן ותעופה לא חזקים מול פוקימוני אבן, אני מציעה לך לחפש פוקימוני מים ועשב או אפילו פוקימונים רוחניים, מה אתה אומר?", דיברה הילדה
"אני באמת חשבתי לתפוס עוד פוקימונים ולאמן את שלי.....הראי לי מקום מתאים בשביל זה."
בקשתי ממנה.
"כן בכיף" אני מסכים והולך איתםOriginally posted by Toxicroak@Mar 13 2009, 01:36 PM
yossi
YABOBI
"ההאנטרים שלנו בורחים לנו!אתה רוצה לעזור לנו?"
אתה מסכים ושלושתכם מתחילים לרוץ אל ההאנטרים.
האלקיד שלך מיהר וחישמל את ההאנטרים
"תודה לך, מעוניין להצטרף לצוות דארקאר כאות תודה?"
Magmorator
yossi
אתה ממשיך לחפש ומוצא פיפלאפ.
נגדו תילחם?
Magmorator
"המקום הכי מתאים הוא אגם מליטוק, בוא אחרי", הילדה אומרת
שניכם מגיעים אל האגם הענק ושמה מהאגם, קופץ גארידוס עצום שזורע אימה על כל העיר!
אחריכם באו צוות דארקאר שרוצים לתפוס את גארידוס!
"גם לי יש גרידוס, אבל כרגע הוא לא יעזור לי. טורטרה, צא!", הילדה צועקת.
YABOBI
אתה רץ יחד עם שאר צוות דארקאר אל עבר הבניין שלהם ואתה רואה בכניסה פוקימונים שנכנסים למכונות ויוצאים בצבעים כחול-שחור ועליהם מסומן D ועיניהם כחולות.
אתה רואה מעל המעלית תמונה של דארקארי ו-D על אמצע התמונה.
לפתע אתה רואה שהצוות דוחף אותך לתא כלא יחד עם פוקימונים שעדיין לא נכנסו למכונה אך אתה מבחין בפוקימון זוהר!אתה מבחין בפוקימון צ'ימצ'אר זוהר!
מה תעשה?
Magmorator
"צאו!סטארלי וארון!סטארלי השתמש במהירות על גרידוס!וארון!השתמש בטופר מתכת על צוות דארקאר! אני הולך לתפוס את הגרידוס הזה ולהציל את העיר!"
אני אומר לילדה.
"שלום לך צ'ימצ'אר אתה הרבה זמןכאן? " אני שואל אותו מוסיףOriginally posted by Toxicroak@Mar 13 2009, 03:49 PM
yossi
נגדו תילחם?
Magmorator
YABOBI
אתה רץ יחד עם שאר צוות דארקאר אל עבר הבניין שלהם ואתה רואה בכניסה פוקימונים שנכנסים למכונות ויוצאים בצבעים כחול-שחור ועליהם מסומן D ועיניהם כחולות.
אתה רואה מעל המעלית תמונה של דארקארי ו-D על אמצע התמונה.
לפתע אתה רואה שהצוות דוחף אותך לתא כלא יחד עם פוקימונים שעדיין לא נכנסו למכונה אך אתה מבחין בפוקימון זוהר!אתה מבחין בפוקימון צ'ימצ'אר זוהר!
מה תעשה?
"אתה רוצה להצטרף אליי לצוות וביחד ניצא מהכלא הזה
Magmorator
ארון השתמש בטופר מתכת ואיים על צוות דארקאר.
"אתה ילד קטן, אתה לא מבין כלום!צא זובא-D, השתמש בבלבול ארון!", צעק אחד מאנשי צוות דארקאר.
טורטרה וסטארלי תקפו את גרידוס, טורטרה השתמש במגה שאיבה על גרידוס כדי לשאוב ממנו את החיים.
סטארלי חיכה שהשאיבה תיגמר כדי שלגרידוס לא יהיה כוח ותקף במהירות, אך גרידוס הצליח לשרוד את המתקפה והשתמש במתקפת גלים!
YABOBI
צ'ימצ'אר מחייך אך לא עונה כלום, הוא בא אלייך ומשתמש במתקפת גחלת על הכלא, אך הוא לא מצליח.
מה תעשה?
הפוקימונים שאיתך הם:טיילו, צ'ימצ'אר, ג'יאודוד, זובאט ופסיידק
Magmorator
"אתה ילד קטן, אתה לא מבין כלום!צא זובא-D, השתמש בבלבול ארון!", צעק אחד מאנשי צוות דארקאר.
טורטרה וסטארלי תקפו את גרידוס, טורטרה השתמש במגה שאיבה על גרידוס כדי לשאוב ממנו את החיים.
סטארלי חיכה שהשאיבה תיגמר כדי שלגרידוס לא יהיה כוח ותקף במהירות, אך גרידוס הצליח לשרוד את המתקפה והשתמש במתקפת גלים!
"ארון!מהר!התחמק ואז ראש ברזל,עוצמה מירבית על זובא-D!ואתה סטארלי,התחמק מזה בעזרת מהירות!"
אני צועק.
*זאת תגובה אחרונה שלי עד מחר ב-5,אז תרשום לי המשך ואמשיך מחר.
Magmorator
"אל תדאג, סטארלי שלך לא יפגע!טורטרה, השתמש במתקפת עלים קסומות על גרידוס", צעקה הילדה.
סטארלי עף גבוה לשמיים ועף מהר אל גרידוס והשתמש במהירות עליו.
גרידוס נפגע ונפל אל המים.
"זובא-D, הארון הזה לא משתווה אלייך, השתמש בשאיבה על ארון!", צעק.
זובאט השתמש בשאיבה על ארון אך לא פגע בו כל כך.
"מה, איך?", נדהם.
ארון פגע בזובא-D עם ראש ברזל וזובא-D נפל על הדשא ואיבד את הכרתו.
"ניצחת במזל", הם אמרו וברחו מן האזור
"כולכם גם אתם תיתקפו את הכלא הזה" אני אומר להםOriginally posted by Toxicroak@Mar 13 2009, 04:19 PM
Magmorator
YABOBI
צ'ימצ'אר מחייך אך לא עונה כלום, הוא בא אלייך ומשתמש במתקפת גחלת על הכלא, אך הוא לא מצליח.
מה תעשה?
הפוקימונים שאיתך הם:טיילו, צ'ימצ'אר, ג'יאודוד, זובאט ופסיידק
''מצויין ! פיפלאפ !''Originally posted by Toxicroak@Mar 13 2009, 03:49 PM
yossi
נגדו תילחם?
אני אומר בשמחה , ''צא טרטוויג , עלי תער על פיפלאפ !''
קרדיט לנאור על הבאנר (:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)