Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    תקשיבו , מצאתי את אנטיי בשדה ולכדתי אותו ועכשיו איך אני משיג את שני הכלבים האחרים שאני לא זוכר את שמם..
    תודה =]

2. YoRt3m
    Guest
    משוטטים בעולם =O

• משתמש מנוסה
    Originally posted by YoRt3m@Mar 15 2009, 03:05 PM
    משוטטים בעולם =O
    מה אתה רציני ?
    את אנטיי תפסתי
    את כל הקרח ראיתי בעיר החמישי ממש בקצה למעלה ואז הוא ברח ואז מישהו נלחם נגדי ..
    צריך לחפש אותם ? אין להם מקום קבוע ?
    WTF?!

* :XD:

• YoRt3m
    Guest
    כן O.ס
    אבל אם אני לא טועה רשום לך בפוקידע איפה הוא נמצא בערך ... אני לא זוכר XD

• משתמש מנוסה
    אחרי שאתה רואה אחד בפוקידע כתוב לך איפה הוא נמצא (משוטט)

• JONY_BOY
    Guest
    זה ממש לא נכון אתם סתם מדברים שטיות תקשיב אחי תעשה את הקוד הזה

01f304d2 זה הקוד של ראיקו הוא יופיע לך ברמה 3 או ברמה פחות מ40 אחר כך הוא יכנס לפוקדע שלך ואז תוכל לראות איפה הוא נמצא בפוקדע ואחר כך תבטל את הקוד ותחפש אותו לפי המיקום שלו בפוקדע את סויקון בקריסטל אתה צריך להגיע למגדל הרוחות אחרי שאתה מציל את העיר גולנדרוד מצוות רוקט קודם כל עליך להשיג 7 תגים ואז אחרי שאתה מציל את העיר אתה הולך להלחם בסויקון רמה 40 והוא לא בורח מהקרב את אנטיי כבר לכדת אז תעשה מה שאני אמרתי לך ותלכוד את שנהם ראיקו וסויקון מגדל הרוחות זה בעיר אקורטיק ששם לוכדים גם את או הו אבל בשלב מאוחר יותר תילך למגדל וסויקון ילחם נגדך תבוא מוכן

• YoRt3m
    Guest
    Originally posted by jonjon542@Mar 15 2009, 03:56 PM
    זה ממש לא נכון אתם סתם מדברים שטיות תקשיב אחי תעשה את הקוד הזה

01f304d2 זה הקוד של ראיקו הוא יופיע לך ברמה 3 או ברמה פחות מ40 אחר כך הוא יכנס לפוקדע שלך ואז תוכל לראות איפה הוא נמצא בפוקדע ואחר כך תבטל את הקוד ותחפש אותו לפי המיקום שלו בפוקדע את סויקון בקריסטל אתה צריך להגיע למגדל הרוחות אחרי שאתה מציל את העיר גולנדרוד מצוות רוקט קודם כל עליך להשיג 7 תגים ואז אחרי שאתה מציל את העיר אתה הולך להלחם בסויקון רמה 40 והוא לא בורח מהקרב את אנטיי כבר לכדת אז תעשה מה שאני אמרתי לך ותלכוד את שנהם ראיקו וסויקון מגדל הרוחות זה בעיר אקורטיק ששם לוכדים גם את או הו אבל בשלב מאוחר יותר תילך למגדל וסויקון ילחם נגדך תבוא מוכן
    :huh: איזה שכל

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by YoRt3m@Mar 15 2009, 02:03 PM
    :huh: איזה שכל
    שכל חכם צדקתי אתה צודק רותם בגולד וסילבר אפשר לתפוס את כולם בשדות אבל סויקון נלחם נגדך במגדל הרוחות ואת ראיקו קשה למצוא לכן הבאתי לו קוד שיהיה אצלו בפוקדע תודה על המחמאה :blink:

• משתמש מנוסה
    אוקי תודה חברה , ממש עזרתם לי =]
    אפשר לנעול .

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •