באOriginally posted by AJ Styles@Mar 16 2009, 09:48 PM
אה
באOriginally posted by AJ Styles@Mar 16 2009, 09:48 PM
אה
אני מכיר, אבל היא מכוערת אחועובדתבמקצועהעתיקבעולם. O:Originally posted by Ichigo@Mar 16 2009, 09:39 PM
ZOMG!
טרינר, אני מקווה שאתה לא מכיר עוד ליה אחרת...XD
ד"א, ההוא בחתימה שלך צודק. T_____T
חמוד XD
תודה 3:
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:red\'>:Grim Angel says</span>
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>נראה לי שאת מסוג הבנות היפות בטירוף-מצחיקות-שנונות-ובלתי-ניתנות-להשגה [ולא, אני לא מנסה להתחיל איתך, יש לי חברה]</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
אבל אל תשכח שאני יכולה להיות אמא שלך מבחינת הגיל אז זה כבר נשלל.
חוץ מזה, אני מתה עליך טרינר. אתה צריך יותר מזה? P:
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:red\'>:Grim Angel says</span>
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>נראה לי שאת מסוג הבנות היפות בטירוף-מצחיקות-שנונות-ובלתי-ניתנות-להשגה [ולא, אני לא מנסה להתחיל איתך, יש לי חברה]</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
טוב לילה טוב כולם..
מחר אני כבר לא אהיה ווינר O:
ביי טרינר ואיך שלא קוראים לך...
לילה טוב D:
<span style=\'color:blue\'>בברכה, ליעד</span>
מצאמם!
שעפ?חחחחח
יואו בסדרה של הסוריקטות נראה לי ששייקספיר נהרג בקרב מול סיי הגדול.
כי כששבט זנבוני חזר הם גירשו את צוות לזיוליי ומצאו את הגורים אבל לא מצאו את שייקספיר.
צופה(סוריקטה שעומדת על שניים ותפקידה להסתכל במקרה סכנה) אמר(או סימן) שהוא ראה את שייקספיר נלחם בסיי הגדול ונהרג.
ערוץ 11 שעה 17:34
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
בוקר
ε(●̮̮̃•̃)з
בוקר =]
And If You Don't Know, Now You Know
אתה רואה תוכניות ריאלטי על סוריקטות?S:Originally posted by morking@Mar 17 2009, 07:11 AM
יואו בסדרה של הסוריקטות נראה לי ששייקספיר נהרג בקרב מול סיי הגדול.
כי כששבט זנבוני חזר הם גירשו את צוות לזיוליי ומצאו את הגורים אבל לא מצאו את שייקספיר.
צופה(סוריקטה שעומדת על שניים ותפקידה להסתכל במקרה סכנה) אמר(או סימן) שהוא ראה את שייקספיר נלחם בסיי הגדול ונהרג.
ערוץ 11 שעה 17:34
תגיד מה שאתה רוצה...Originally posted by Agumon@Mar 17 2009, 07:58 AM
אתה רואה תוכניות ריאלטי על סוריקטות?S:
תסתכל בזה פעם אחת ותראה שזה לא משעמם כמו שזה נשמע..
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
ראיתי את זה פעםOriginally posted by morking@Mar 17 2009, 01:55 PM
תגיד מה שאתה רוצה...
תסתכל בזה פעם אחת ותראה שזה לא משעמם כמו שזה נשמע..
הם נתנו לזה ת'שמות הכי הזויים בעולם
שבט זנבוני?XD
אם הייתי שומע ת'פסקול יש מצב שאולי אפילו חושב שזה אחת העונות היותר מוגזמות ומבויימות של הישרדותXDDD
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)