Venusaur
Poliwrath
Arcanine
Dragonite
Mr. Mime
Tyranitar
Venusaur
Poliwrath
Arcanine
Dragonite
Mr. Mime
Tyranitar
דרגונייט TM 38 TM 14 TM 25 TM 15 תן לו את המתקפות האלה זה סופת שלג מכת אש מתקפת רעם וקרן על לוינזאור תן לו עלי טאר TM 22 TM 19 ורעידת אדמה TM 26 לטרינטר תן לו את כל המתקפות שהוא לומד קרן על זריקת סלעים נשיכה כפולה ורעידת אדמה לגביי מיסטר מים אני לא יודע ארנקניין עשית טעות שפיתחת אותו היית צריך לפתח אותו ברמה 50 לא חשוב תן לו TM 50 TM 15 לאביור שהוא לומד לבד ועוד מתקפה שאתה רוצה פולירת דיי קל תן לו אגרוף ממוקד TM 01 תן לו HM 3 תן לו קרן קרח TM 13 ומתקפת קרן בועות שהוא ילמד לבד מקווה שעזרתי לך
שמעת פעם על דבר כזה שנקרא "פסיק"? אם תשתמש בכאלה אז יהיה הרבה יותר קל לקרוא ולהבין את ההודעות שלךOriginally posted by jonjon542@Mar 16 2009, 01:24 PM
דרגונייט TM 38 TM 14 TM 25 TM 15 תן לו את המתקפות האלה זה סופת שלג מכת אש מתקפת רעם וקרן על לוינזאור תן לו עלי טאר TM 22 TM 19 ורעידת אדמה TM 26 לטרינטר תן לו את כל המתקפות שהוא לומד קרן על זריקת סלעים נשיכה כפולה ורעידת אדמה לגביי מיסטר מים אני לא יודע ארנקניין עשית טעות שפיתחת אותו היית צריך לפתח אותו ברמה 50 לא חשוב תן לו TM 50 TM 15 לאביור שהוא לומד לבד ועוד מתקפה שאתה רוצה פולירת דיי קל תן לו אגרוף ממוקד TM 01 תן לו HM 3 תן לו קרן קרח TM 13 ומתקפת קרן בועות שהוא ילמד לבד מקווה שעזרתי לך
(ואני מכוון את האמירה הזאת גם כלפי כל אחד אחר שמתעצל להשתמש הסימני פיסוק)
(ג'ונג'ון, אל תכעס או משהו, הכל ברוח טובה)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
חחח לא כועס אחי מה אני יעשה אני מקליד מהר ושוכח לעשות סימני פיסוק אבל כולם מבינים אותי אם קוראים משפטי אחרי משפט.
תן איזה רמות הם וככה אני אעשה לך סטים טובים
ולדעתי אל תשתש בסטים שלהם כי הם סתם מחרבשים סטים
ואני עושה עם המתקפות שהוא לומד ברמות וזה מבסס את הפוקימון עצמו
אפשר להיסתדר גם עם המתקפות שהפוקימון עצמו לומד,למשל וינוזאור:Originally posted by יוני@May 7 2009, 05:27 PM
solarbeam
leaflazor
tackle
ועוד משהו
אמנם הסט דבילי אבל גם איתו אפשר להיסתדר
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
jonjon542- כתבת אותו משפט פעמיים, ובבקשה, התייחסו רק לאשכול, אם אתם רוצים לדבר אחד עם השני דברו בפרטי ולא פה.
בנוגע לפותח האשכול, שאלתך נענתה, אתה רוצה עוד סטים או שלנעול?
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
הסרתי את מה שכתבתי פעמיים ואחי עם כל הכבוד לך אתה לא יכול לתת כאן הוראות כי זה לא הפורום שאתה מנהל בו זה לא פנינה או יהלום או פלאטניום מה שאומר גם אתה עשית ספאם וענית על דברים שלא קשורים לשאלות של פותח הנושא ורק יוסי או STM רשאים לנעול כאן בכל מקרה השאלה של המשתמש נענתה.Originally posted by TickTak@May 7 2009, 03:31 PM
jonjon542- כתבת אותו משפט פעמיים, ובבקשה, התייחסו רק לאשכול, אם אתם רוצים לדבר אחד עם השני דברו בפרטי ולא פה.
בנוגע לפותח האשכול, שאלתך נענתה, אתה רוצה עוד סטים או שלנעול?
הקפצה, ננעל.Originally posted by יוני@May 7 2009, 05:27 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)