(העלילה מפורשת במין זכר לבנות קראו אותה במין נקבה)
אתם נערים בני 13-18 שהולכים לטייל בחוף הים אתם שוחים,משתזפים נהנים עד שפתאום מגיע גל מים ענקי הפוגע בכם ומכניס אותכם לתוכו, לאחר כמה זמן אתם קמים ואתם רואים שאתם כבר לא בחוף הים ולא בשום אזור שראיתם קודם בחייכם. אתם מגלים שאתם באזור הדומא למשחק מחשב ולא מבינים מה קורה. לפתע אתם רואים כמה יצורים מוזרים המתקרבים אליכם היצורים מסתכלים עליכם ופתאום זזים אחורה ונראים מופחדים אחד מהם מתחיל לברוח וכול השאר אחריו אתם קמים מהרצפה ואתם בטוחים שזה חלום אך לפתע אתם מרגישים כאב רציני בגב ואתם רואים שגובלין ירוק המחזיק מקל אם קוצים הנראה כך:
תוקף אתכם, אתם נופלים מכאב ואתם רואים שהוא בא לתקוף שוב לפתע אתם רואים את היצורים המוזרים שראיתם קודם תוקפים אותו ויורים אליו בועות הגובלין מתעצבן והולך לתקוף את היצור אחד היצורים פתאום מתחיל לזהור ומשנה צורה ליצור גדול יותר הוא תוקף את הגובלין והגובלין פתאום נמחק.
לאחר מכן היצורים האחרים באים אליך ושואלים אם אתה בסדר ואחד רואה את הפצע בגבך הוא שולח אבקה מוזרה ומרפא את הפצע לפתע אתה מרגיש הרבה יותר טוב ושאתה שואל איפו אתה ומה הם אחד עונה לך: אנחנו דיג'ימונים ואתה נמצא בעולם הדיגיטלי ואנחנו צריכים אותך שתעזור לנו.
•לא לקלל.
•לא להעליב משתמש בשום צורה שהיא
•לא להספים.
•אם יגמר המקום ואתם רוצים להירשם תשלחו לי הודעה פרטית ואולי אני יעשה יותר מקומות.
•נא להנות.
•זה בין משחקי התפקידים הראשונים שלי אבל אל תידאגו אני מפתיח להשקיע במשחק ואני מקווה שהרבה ירשמו אליו ובסך הכול שיהיה כיף.
•יהיה אפשר לתפוס דיג'ימונים אל ידי רשתות מיוחדות.
*למי שלא מבין מה קורה במשחק אז הנה:
*הקרבות הם כמו במשחקי פוקימון.
*הדיג'ימון שלכם יוכל לדג'יגדול כשאני יחליט שהוא מוכן (כמובן שצריך דיג'יכלי בישביל זה).
* החנות תתגלה כאשר תמצאו אותה.
אתם מתחילים בשממה אם הדיג'ימון השותף שלכם פתאום אתם רואים אור מוזר ופתאום יוצא מהאור מכשיר מוזר המכשיר מגיע לידכם ופתאום אתם שומעים קול מתוך המכשיר שאומר אני הוא הדיג'יכלי יש לי כוחות נסתרים האם תצליח לגלות אותם לפתע הקול נתקע ואתם שומעים רעש מאחוריכם מה תעשו?
שם בפורום: (כתבו את שמכם בפורום).
שם במשחק: (כתבו את שם + שם משפחה שיהיה לכם במשחק).
שם במציאות: (אם אתם רוצים שאני אפנה אליכם בשמכם האמיתי – לא משפחה).
דיג'ימון מתחיל: (מהרשימה למטה).
רקע: (לא חובה אבל יועיל + אני יעריך את זה בגרף).
תמונה: (חובה אבל תחליטו אתם אם אנימה או לא – ממליץ על אנימה).
אופי: (אופי....).
הערות – בקשות: (מה שתרצו לבקש – להציע)
1.קורומון.
2.טאסונומון.
3.טוקומון.
4.טאנימון.
5.גיגימון.
6.מינימון.
7.צ'יקומון.
8.פאגומון.
-עוד לא עבר שבוע מתחילת המשחק-
*מי שיפתח את ע"מ 10 יקבל דיג'י ביצה.
*מי שיפתח את ע"מ 25 יקבל את הדיג'ימון דורימון.(דיג'ימון נדיר)
*מי שיפתח את ע"מ 50 יקבל גרימון,גאבומון לבחירתו.
*מי שיפתח את ע"מ 100 יקבל מגנה אנג'מון\אנג'ומאן.
-יתעדכן בקרוב-
1.שם בפורום: Agumon
שם במשחק: קאי יאשימימוטו~
שם במציאות: אמירS:
דיג'ימון מתחיל: קורומון, כי הוא פאקין דיג'יגדל לאגומון!
רקע: קאי נולד למשפחה ממוצעת ביפן, ולא היו לא הרבה תחביבים מלבד ריצה.
אל אף שהוא חולה אסטמה, הוא תמיד היה אוהב לרוץ- הוא ידע שהתמודדות היא הדרך הטובה ביותר להתגבר על החולשה הפיזית שלו.
הוא היה תלמיד מצטיין, אבל אנשים לא היו מציקים לו בגלל העובדה שהיה גבוה ונראה מאיים. הוא היה שמח שלא ניסו כי ידע שאם היו מציקים לו לא היה מצב שהיה מצליח להתגונן.
יום אחד כשרץ קאי את ריצת הבוקר שלו ליד החוף חש בקוצר נשימה. הוא עצר ושלף את המשאף מהכיס, ובום, גל גדול פגע בו משום מקום.
הוא התעורר במקום המוזר הזה, ו~פה כבר נכנסת העלילה. ~
תמונה: אני מעדיף לכתוב על זה, זה יותר מושקע. תגיד אם אפשר\:
אופי: פזיז, יהיר, חמום מוח, חד מחשבה, בעל נקודת מבט ניטרלית, פיקח.
הערות – בקשות: תראה, המשחק הוא לא מושקע כמו שהוא יכול להיות. אבל הוא נראה לי מבטיח ובגלל הוא על דיג'ימון, אזS:
אה, ולא הבנתי מה הקשר בין ההתחלה לעלילה0-0
דיג'ימונים:
קורומון
דרגה: באימונים.
מתקפות: קרן בועות.
2. שם בפורום: שניצל מרושע
שם במשחק: פיטר פארקר
שם במציאות: קובי
דיג'ימון מתחיל: טסונומון
רקע: פיטר הוא ילד בטלן, שלא אוהב להתאמץ או לעזור לחבריו המועטים, עקב אותה הסיבה. רוב היום פיטר רק ישן או נח, והוא לא עושה ספורט מסויים. חברו היחיד שנשאר לו, נהג לקרוא לו "מלך העצלנים".
תמונה: (חובה אבל תחליטו אתם אם אנימה או לא – ממליץ על אנימה).(מקווה שזה בסדר שזה ספרייט של פוקימון, אם לא דבר איתי)
אופי: לא אוהב לדבר הרבה, חושב תמיד כמה צעדים קדימה, מאוד בטלן. לפעמים מעט מעיק אפילו בלי שהוא שם לב. לא אוהב לעזור ממש לחברים, עקב העובדה שהוא "מלך העצלנים". הוא אוהב לנוח ולא לעשות כלום.
הערות – בקשות: שאני יתקבל ^^
דיג'ימונים:
פאגומון.
3.שם בפורום: joker
שם במשחק: טי.קיי ג'ונס
שם במציאות: לירון
דיג'ימון מתחיל: טוקומון
רקע: טי.קיי ג'ונס נולד למשפחה יחסית רגילה,הוא תמיד היה מסתקרן מכל דבר שהיה ממש קטן והעולם הדיגיטלי היה אחד הדברים שהסתקרן מהם.יום אחד הוא ראה את המחשב שלו דלוק ומתחיל להשמיע קולות מוזרים,הוא ניגש אליו ומתוכו יצאה ביצה חצי כתומה חצי ורודה ובמרכז היה סמל של מין כפתור,טי.קיי נדהם באותו הזמן והתקרב ויתר ויותר,רק אחרי כמה זמן הוא התחיל לספר לאחרים עליה עד שפעם אחת הביצה נשברה לשניים ובזמן שטי.קיי לא ידע מה לעשות יצא ממנה יצור חמוד,זה היה כמובן טוקומון ולקח להם זמן להכיר אחד אחד את השני ומאז הם כבר התחברו בהחלט.
תמונה:
אופי:סקרן,נחוש בדעתו לסיים כל מטרה,עקשן
הערות – בקשות: אין.
דיג'ימונים:
טוקומון.
דרגה: באימונים
מתקפות:קרן בועות.
4.שם בפורום:spamer-man
שם במשחק: סטיבן הייל
שם במציאות:עידו
דיג'ימון מתחיל:גיגימון
רקע:סטיבן הוא ילד שנוטה לעצבן אנשים בגלל העוקצנות שלו,הוא דיי אוהב לרוץ והוא מאוד נמרץ.
בבית הספר כולם אוהבים אותו אבל מפריע להם שהוא עונה על כל דבר,משפחתו של סטיבן לא עשירה,אך גם לא ענייה,מה שמשפיע עליו מבחינה חברתית ולימודית.
תמונה:
אופי:אוהב להתחכם,ולפעמים הוא מראה צד די פרזיטי,אך הוא גם אנרגטי מאוד.
הערות – בקשות:אין.
דיג'ימונים:
גיגימון
דרגה: באימונים
5.שם בפורום: ChImChAr- ChAn
שם במשחק: דניס טניסון
שם במציאות: דן
דיג'ימון מתחיל:עריכה: שיט לקחו לי את גיגימון אז אני רוצה את צ'יקומון
רקע: דניס הוא ילד מאוד לוגי, מתמטי וחכם, הוריו אוהבים אותו מאוד ואין לו כ"כ הרבה חברים טובים, הרוב כאלה חצי חצי, הוא גר באנגליה בלונדון. הוא מאוד אוהב לשחות וטוב בשחיה לכן בהמלך הקיצים הקודמים הוא הלך מלא פעמים לבריכות ולחופים קרובים למקום מגוריו, היום הוא החליט ללכת עם כל הכיתה שלו לים, הוא נכנס למים ובלי שהוא שם לב הוא נסחף ללב ים.
תמונה:
אופי: חכם, קר רוח, אמיץ, שחצן, לא כ"כ ידידותי, חשדן.
הערות – בקשות: אני דתי-> לא מגיב בשבת
דיג'ימונים:
צ'יקומון.
דרגה:באימונים
6.שם בפורום: (כתבו את שמכם בפורום).Taldaus26
שם במשחק: (כתבו את שם + שם משפחה שיהיה לכם במשחק).אקסטרה
שם במציאות: (אם אתם רוצים שאני אפנה אליכם בשמכם האמיתי – לא משפחה).טל
דיג'ימון מתחיל: (מהרשימה למטה).גיגימון לקקחו אותו כבר את את מינימון
רקע: (לא חובה אבל יועיל + אני יעריך את זה בגרף).אקסטרה הוא ילד מאוד מאוד עצלן הוא כל היום מתבטל בבית ולא עושה כלום כשהוא שיחק כדורגל בפעם הראשונה הוא חשב שזה משחק מגניב וכדאי שישחק בו אחריי שכבר נימאס לו מכדורגל הוא החליט לישחות ואז " מגיע גל מים ענקי הפוגע בכם ומכניס אותכם לתוכו, לאחר כמה זמן אתם קמים ואתם רואים שאתם כבר לא בחוף הים ולא בשום אזור שראיתם קודם בחייכם" ציטוט מההתחלה
תמונה: (חובה אבל תחליטו אתם אם אנימה או לא – ממליץ על אנימה)
אופי: (אופי....). חזק,חכם,לא אוהב חברה,אוהב לפעול לבד
הערות – בקשות: (מה שתרצו לבקש – להציע)שים לי אתה תמונה כפרעע אלייך
דיג'ימונים:
מינימון.
מתקפות:קרן בועות.
7. שם בפורום: yabobi
שם במשחק: בובי קלר
שם במציאות: בובי
דיג'ימון מתחיל: טסונאמון
רקע: בובי נולד למשפחה עשירה הוא ילד גבוה מאוד, ועקב כך הוא כל היום משחק כדורסל ולא נח לרגע
בובי חלם שיהיה לו דיג'ימון ומקווה שזה יקרה בקרוב
תמונה:
אופי: רגיש נאמן לחברים ועקשן
הערות – בקשות: אשמח אם תשים לי תמונה
דיג'ימונים:
טאסונמון
דרגה:באימונים.
מתקפה:קרן בועות.