Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    אני במצב שאני כבר לא יודע מה לעשות במשחק וסיימתי מזמן את הליגה יש לי כבר את נשיונאלדקס ולכדתי את Hertran
    רמה 70

ועשיתי מלא משימות......עכשיו..אני לא ממש מבין מה אני צריך לעשות במגדל הקרבות....זה נותן לי להיכנס רק לדלת האמצעית וזה סתם מעצבן שאני עובר מאמן ועוד ועוד בלי שום מטרה.....ובאותו הקשר אמרו בפורום שאתה נלחם שם מול ראיילי(האיש באי הברזל שהביא לך ביצה של ראילו) וגם נגד היריב שלך ומלא....וזה עושה לי רק סתם מאמנים

בקיצור מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות במגדל הקרבות(זתומרת מה המטרה שלו)ומה אני
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    בשביל להלחם יחד עם רייאלי ומאמנים כאלה שפגשת בדרך, אתה צריך במגדל הקרבות ללכת בצד שמאל ולבחור שם את אחת מהאפשרויות.
    אז יובילו אותך לחדר ואתה תצטרך לבחור אחד מהם.
    ואין מה לעשות במגדל הקרבות, חוץ מקרבות.
    אין מטרה כלשהי.

3. משתמש מנוסה
    זה לא מצליח לי. אני נכנס אני מדבר עם הכי שמאלי ואני צריך לבחור שני פוקימונים ואז שומרים לך את המשחק, ואז יש לי שני אפשרויות. אחד:Become Leader
    והשני: Join group
    כשאני לוחץ על השני כתוב לי משהו עם DS ואז יש לי רשימה של מספרים ולידם אין כלום ובראשון כתוב לי את ID שלי וכתוב בצד : 1 more needet/

מה אני אמור לעשות אם זה?
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

4. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by yonatanxvjk67@Mar 19 2009, 02:33 PM
    זה לא מצליח לי. אני נכנס אני מדבר עם הכי שמאלי ואני צריך לבחור שני פוקימונים ואז שומרים לך את המשחק, ואז יש לי שני אפשרויות. אחד:Become Leader
    כשאני לוחץ על השני כתוב לי משהו עם DS ואז יש לי רשימה של מספרים ולידם אין כלום ובראשון כתוב לי את ID שלי וכתוב בצד : 1 more needet/

מה אני אמור לעשות אם זה?
    אם אני לא טועה, אז זה בגלל ש-join group מצריך ds אמיתי או חבר להתחרות מולו. :unsure:

5. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by yonatanxvjk67@Mar 19 2009, 02:33 PM

מה אני אמור לעשות אם זה?
    שאתה מדבר עם האישה בצד שמאל, היא תשאל אותך שאלה. תענה NO.
    ואז תבחר 2 פוקימונים, ואז יובילו אותך לחדר עם המאמנים.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •