תראו.. בערך מכיתה ז' שהתחיל כל שיגעון הפוקימון- אני בעסק הזה.
הייתי מנהל באתרים, ערכתי תחרויות ריאלטי של השרדות, הורדתי פרקים, שירים, הלכתי לסרטים, שיחקתי בכל משחק ומשחק ולמעשה- אני הולך בדרכי האנימציה ומשחקי המחשב, כדי שבעתיד אני אוכל לעשות משהו שקרוב לפתור את בעיית משחקי הפוקימון.
כן כן.. יש בעיות- לא רק שהחבר'ה של נינטדנו לא מוכנים לקפוץ דרגה מעבר לסטאדיום ולתת לנו משחק מחשב נורמלי כמו שידידנו הטובים באתר שוקדים כל כך לתת לנו משחק בגרפיקה של גיים בוי (לא סרקסטי- רעיון מעולה למשחק הפוקימון אונליין- וחבל מאוד שהוא הוקפא..)
אבל חבל שזה צריך לבוא מהמעריצים.
קיים בעולם משחק שנקרא WOW- WORLD OF WARCRAFT, שנוצר על ידי אנשים גאונים שהתחילו עם משחק אסטרטגיה שהתמחה במלבני אורקים ומלבני בני אדם- והפך למשחק הפופולרי ביותר בעולם..
למה? כי הוא מציג עולם!! עולם שלם גרפי מדהים על אותו עולם מלאכותי שהמציאו שם החבר'ה.
עכשיו- אני בוודאי ובוודאי חושב שהמשחק גדול- אבל- לא קשה שלא לחשוב, לעזאזל, איזה עוד עולם אנחנו מכירים שקיים בערך, או אפילו יותר זמן שיכול לשמש כפוטנציאל טוב למשחק באותו הזאנר???
... כן.. אני יודע שכולכם חשבתם. אבל הבעיה היא לא הגרפיקה.. אם לחבר'ה שהמציאו את כל העסק אין מספיק כסף לממן את כל ההוצאות הכרוכות, שיהיה- אבל לתת חופש תפיסה של כל הפוקימונים, לתת לנו ליצור דמויות בעצמנו, להשתייך לארגון או קבוצה מסויימת, ולמען השם- גם בגרפיקה של מלבנים הדמות עדיין יכולה לזז מאשר להיות תמונה שתוקפת עם איזה אנימציה עלובה של אלמנט בסיסי כלשהוא!!!
... פפפפ.. זה הרבה קיטור לשחרר בקהילה כל כך קטנה.. אבל קשה לא לעשות את זה אחרי 9 שנים שזה היה בפנים.
נעים מאוד- קוראים לי יהודה, אני משוחרר טרי מצה"ל, ורציתי את דעתכם לגבי העניין..
אולי אם אפשר- גם לעזור לקדם את הפרויקט של האתר- PO.. כי לי יש זמן..![]()