Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. מורחקים
    תראו.. בערך מכיתה ז' שהתחיל כל שיגעון הפוקימון- אני בעסק הזה.
    הייתי מנהל באתרים, ערכתי תחרויות ריאלטי של השרדות, הורדתי פרקים, שירים, הלכתי לסרטים, שיחקתי בכל משחק ומשחק ולמעשה- אני הולך בדרכי האנימציה ומשחקי המחשב, כדי שבעתיד אני אוכל לעשות משהו שקרוב לפתור את בעיית משחקי הפוקימון.

כן כן.. יש בעיות- לא רק שהחבר'ה של נינטדנו לא מוכנים לקפוץ דרגה מעבר לסטאדיום ולתת לנו משחק מחשב נורמלי כמו שידידנו הטובים באתר שוקדים כל כך לתת לנו משחק בגרפיקה של גיים בוי (לא סרקסטי- רעיון מעולה למשחק הפוקימון אונליין- וחבל מאוד שהוא הוקפא..)
    אבל חבל שזה צריך לבוא מהמעריצים.

קיים בעולם משחק שנקרא WOW- WORLD OF WARCRAFT, שנוצר על ידי אנשים גאונים שהתחילו עם משחק אסטרטגיה שהתמחה במלבני אורקים ומלבני בני אדם- והפך למשחק הפופולרי ביותר בעולם..
    למה? כי הוא מציג עולם!! עולם שלם גרפי מדהים על אותו עולם מלאכותי שהמציאו שם החבר'ה.

עכשיו- אני בוודאי ובוודאי חושב שהמשחק גדול- אבל- לא קשה שלא לחשוב, לעזאזל, איזה עוד עולם אנחנו מכירים שקיים בערך, או אפילו יותר זמן שיכול לשמש כפוטנציאל טוב למשחק באותו הזאנר???
    ... כן.. אני יודע שכולכם חשבתם. אבל הבעיה היא לא הגרפיקה.. אם לחבר'ה שהמציאו את כל העסק אין מספיק כסף לממן את כל ההוצאות הכרוכות, שיהיה- אבל לתת חופש תפיסה של כל הפוקימונים, לתת לנו ליצור דמויות בעצמנו, להשתייך לארגון או קבוצה מסויימת, ולמען השם- גם בגרפיקה של מלבנים הדמות עדיין יכולה לזז מאשר להיות תמונה שתוקפת עם איזה אנימציה עלובה של אלמנט בסיסי כלשהוא!!!

... פפפפ.. זה הרבה קיטור לשחרר בקהילה כל כך קטנה.. אבל קשה לא לעשות את זה אחרי 9 שנים שזה היה בפנים.

נעים מאוד- קוראים לי יהודה, אני משוחרר טרי מצה"ל, ורציתי את דעתכם לגבי העניין..
    אולי אם אפשר- גם לעזור לקדם את הפרויקט של האתר- PO.. כי לי יש זמן..

2. משתמש מנוסה
    חייל לשעבר עדיין משחק פוקימון,זה מוזר,אבל לא נורא :ס
    אממ,אתה די צודק בכל הדברים האלה,הגרפיקה לא מעניינת כ"כ אבל המשחקים החדשים מתחילים להיות יותר ויותר משעממים,והסיבה שנתת(בקשר לאלמנטים) די קשורה לזה..
    הם רק מדביקים את הספרייט,ועושים אנימציות פשוטות של המתקפות.
    יותר טוב שיעשו אנימציה של הספרייט,שיראו מתי הוא מתחמק,או מאיפה הוא מוציא נגיד להביור או משהו,שישפרו את הקרבות..זה מה שהכי חשוב >>
    כל השאר בסדר..
    בשנאה רבה, אליאב.

קרדיט לעצמי.

יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!

3. with great power comes great responsibility
    אני יודע שיש משהו כזה לגיימקיוב
    אבל זה עדיין לא משחק רשת...
    צריך משהו מינימום רמת אמיו לסדרה הענקית הזאת..

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

4. מורחקים
    Originally posted by ABD@Mar 18 2009, 01:38 PM
    חייל לשעבר עדיין משחק פוקימון,זה מוזר,אבל לא נורא :ס
    אממ,אתה די צודק בכל הדברים האלה,הגרפיקה לא מעניינת כ"כ אבל המשחקים החדשים מתחילים להיות יותר ויותר משעממים,והסיבה שנתת(בקשר לאלמנטים) די קשורה לזה..
    הם רק מדביקים את הספרייט,ועושים אנימציות פשוטות של המתקפות.
    יותר טוב שיעשו אנימציה של הספרייט,שיראו מתי הוא מתחמק,או מאיפה הוא מוציא נגיד להביור או משהו,שישפרו את הקרבות..זה מה שהכי חשוב >>
    כל השאר בסדר..
    חחח כן... חייל משוחרר שעדיין אוהב פוקימון נשמע קצת מוזר..
    אבל גדלתי על זה.. אני אוהב את זה.. ואני מתחיל באוקטובר ללמוד אנימציה בויצו בעזרת השם..
    והתחום הזה, בנוסף לעוד כמה דברים אחרים- נתן לי את ההשראה ונותן לי את הדחיפה להמשיך בתחום במחשבה שיש דרכים להצליח בזה

5. משתמש מנוסה
    מגניב ^^ שיהיה לך בהצלחה בהמשך..
    אני גם גדלתי על פוקימון,הפסקתי לשחק וכל זה,אבל אני עדיין מבין ועדיין לא אכפת לי לדבר על זה ולהסביר על זה אם שואלים אותי שאלות,נגיד לעזור בפורום של המשחקים(הישנים,אלה שהספקתי לשחק ולסיים)..
    מקווה שתצליח לפתור בעתיד בעצמך את הבעיה שהעלת ^^ ותוציא איזה משחק רשת תותח של פוקימון P: ועוד כמה בדרך D:
    יש לך במקרה איסי/מסן? :ס
    בשנאה רבה, אליאב.

קרדיט לעצמי.

יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!

6. מורחקים

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •