הקדמה:
אמנם שם המשחק הוא שם של סדרת טלויזיה מצליחה אבל זהו לא משחק המבוסס על התכנית "הישרדות" אלא משחק המבוסס על פירוש המילה הישרדות, במשחק תצתרכו לשרוד בתנאי טבע קשים, תצתרכו להשיג לעצמכם אוכל, מים, תוכלו לחפש חברה וגם ליצור קשרים. במשחק לא תוכלו לפגוש שחקנים אחרים.
<span style='color:RED'>עלילה:
"זוהי קריאה אחרונה לנוסעי טיסה 111 של אל-אל לניו-יורק!" נשמעה הודעה מוקלטת מן הרמקולים שבישרה לכם שאתם צריכים לעלות לטיסתכם שתיקח אתכם לניו-יורק. אתם נפרדים מיקיריכם ועולים לטיסה. "ברוכים הבאים" אמרה לכם הדיילת שבכניסה למטוס "אנא התמקמו במקומותיכם" המשיכה את דבריה ועברה לנוסע הבא. כעבור כעשר דקות הרגשתם כי המטוס מתחיל לנוע. "שלום לכולם, כאן הקברניט, אנא חגרו את חגורות הבטיות, אנו ממריאים". אתם חוגרים את חגורות הבטיחות ונשכבים אחורה. "שלום לכולם, כאן שוב הקברניט שלכם, אנחנו מכבים את האורות על מנת שתוכלו להירדם, בערך בשעה 9 בבוקר אנחנו אמורים לנחות בניו-יורק" אמר הקברניט ולפתע כל האורות נכבו. אתם משכיבים את ראשכם על המושב המרופד והולכים לישון. "זהו מצב חרום!" אתם שומעים את הקברניט חוזר על דברים אלו ובלי להספיק להתאושש או להבין מה קרה הדיילות עברו בין כל הנוסעים וחילקו מצנחים. "כאן הקברניט, המנועים של המטו חדלו לפעול! זהו מצב חירום!" אמר הקברניט "אנו לא נצליח לבצע נחיתת אונס ולכן כל הנוסעים צריכים לקפוץ מן המטוס בעזרת המצנחים!" אמר הקברניט שוב ושוב. "אנחנו נמצאים מעל יערות הקשם של קוסטה ריקה!" אמר הקברניט וכאשר קלטתם את מילים אלו באזניכם נשברתם. 'קוסטה ריקה?' חשבתם לעצמכם 'אילו סיכויים יש לי?' המשכתם את המחשבה הנוראה אך לא היה לכם מספיק זמן לעכל ולהמשיך לחשוב. "קדימה כולם! קפצו עכשיו!" אמרו הדיילות. 'על החיים ועל המוות' אמרתם לעצמכם וקפצתם מן המטוס.
קצת מידע על המקום:
קוסטה ריקה ממוקמת באזור הטרופי, כ-10° צפונית מקו המשווה.
צורות הנוף המצויות בעיקר באזור קוסטה ריקה הינם:
מישורים חופיים המופרדים ברכס הרים העובר לאורך המדינה. בעלת הרי געש רבים, חלקם פעילים.
סכנות הטבע המצויות באזור:
רעידות אדמה, הצפות בשטחים נמוכים, אפשרות להוריקן בצד הקאריבי, הרי געש פעילים.
כ-25% משטחי קוסטה ריקה הינם פארקים ושמורות טבע.
חוקים</span>
-החוקים הגלובאלים חלים גם פה.
-חוקי פורום חת"מ חלים גם פה.
-יש לי זכות לא לקבל אף אחד.
-אין להספים! שחקן שיספים באופן רצוף יצא מן המשחק!
-אין להתווכח איתי, אבל ניתן לשלוח לי בה"פ תגובה/תלונה באופן מסודר ולא פוגע.
-הערות/הארות/בקשות או כל דבר אחר, לא פה, אלא בה"פ.
-אני אהיה מקורי אז במקום לרשום להנות, לכייף :lol:
מטרות:
-להצליח לשרוד (המשחק מיצצג את החיים האמיתיים, מי שלא ישרוד, ימות [אמנם אני לא אתן לכם בשניה למות, לכל אחד יהיו תנאים מספיקים הכדי לשרוד אך מי שלא ינצל אותם טוב זה יהיה גורלו])
-להגיע לניו יורק (הרי הטיסה הייתה מההתחלה אמורה להיות לניו יורק לא?)
-לגלות את מעמקי הדמות שלכם (אתם נותנים בסיס לדמות בתופס הרשמה, לאורך כל המשחק הערפל אמור להתפזר ואמורה לצאת פה דמות אמיתית)
<span style='colorRANGE'>הבהרות:
-אני יודע שהמשחק שלי מאוד דומה למשחק של יוסי (Lost in the Sahara) אך אני לא התכוונתי להעתיק מאף אחד כלום, המשחק הזה עלה במוחי כאשר ניסיתי לחשוב על משחק מקורי וכוונתי במשחק זה היא למשוך לכיוון אחר מהמשחק של יוסי, ותנאי הטבע שונים לגמרי ובכלל, בסיס המשחק ככה שאולי הרעיון זהה, אך הביצועים שונים לגמרי (אם נראה למישהו כי העתקתי/פגעתי בו שידבר איתי בפרטי)
-אני מקווה כי המשחק הזה יהיה משחק מצליח, זהו מ"ת הראשון שאני פותח שלא קשור לפוקימון, אני מתכוון להשקיע במשחק זה מאוד ולא להפוך אותו לסתם "עוד משחק".
טופס הרשמה:
שם משתמש:בלי חוכמות...
שם אמיתי:על מנת להקל עלי בכתיבת התגובה
שם במשחק:אמנם אתם ישראליים אך אני לא פוסל גם שמות אחרים
גיל:שיהיה משהו הגיוני. 18 המינימום והמקסימום פתוח אך אנא מכם, לא מישהו בן 80 שאני אפשר לקדם ככה עלילה של מ"ת.
רקע:הנה החלק האהוב על כולנו (חח סתם...). במשחק זה הרקע הוא הכרחי (גם במשחקים אחרים, אבל פה במיוחד) על מנת שאני אדע איך להתחיל את הגישה עם השחקן. הרקע צריך להיות מפורט מאוד, מרגע לידתכם ועד רגע ההתרסקות של המטוס. החלק שצריך להיות הכי מושקע וחופר הוא כמובן החלק על הטיסה עצמה, מה חשבתם, מה חשבתם שהודיעו על ההתרסקות. את כל שאר החשיבה אני אשאיר למוח שלכם שיעבוד קצת...
תיאור דמות:אין אפשרות לשים ספרייט, אני רוצה שאתם תדמינו איך אתם נראים ולא אף אחד אחר.
תכונות: עדיף שהתכונות יהיו רשומות כמין רקע קצר של מספר שורות, אין הגבלות איך שלא יהיו מעט מידי, כי הרי אתם צריכים להתנהל על-פי מה שתרשמו.
בקשות/הערות/הארות:רשמו פה.</span>
נא להעתיק מפה:
שם משתמש:
שם אמיתי:
שם במשחק:
תיאור דמות:
תכונות:
בקשות/הערות/הארות:
דוגמא לטופס טוב:
שם משתמש:Mr. Hankey
שם אמיתי:עמרי
שם במשחק:ג'ון סמיט'~John Smith
רקע:ג'ון סמיט', נולד בפברואר 1985, לשני הורים יהודים. אמו של ג'ון הייתה באותה תקופה מחנכת ואילו אביו מנהל בכיר בחברת היי-טק. ילדותו של ג'ון הייתה ילדות רגילה לכל דבר, גדל עם חברים בעיר. כבר בתחילת לימודיו של ג'ון בחטיבת הביינים התגלה כילד מוכשר. בסוף כיתה ט' סיים ג'ון את חטיבת הביניים שבידיו תעודת ההערכה הטובה בשכבתו. בסוף התיכון ג'ון סיים את לימודיו עם 5 יחידות לימוד בכל המקצועות. לאחר סיום לימודיו של ג'ון עבר לצבא, שם שירת ביחידה בכירה בסיירת גולני. בסוף שירותו הצבאי של ג'ון הלך ללמוד באוניברסיה בכירה בניו יורק משפטים. כיום ג'ון הוא אחד התלמידים המצטיינים באותה האוניברסיטה שהוא לומד בה. בחופשת קריסטמס של שנת 2009 חזר ג'ון לבקר את משפחתו בישראל. "היי אמא אני בבית" אמא ג'ון לאימו. "שלום מתוק!" צעקה אימו ורצה לנשקו "מאיזו סיבה הגעת היום הביתה?" שאלה אימו והחלה לצחקק. "חופשת קריסטמס, האמריקאים בחופש!" ענה לה. "לכמה זמן החופשה שלך?" שאלה אמו. "שבועיים" אמר ג'ון ופתאום נכנס אביו של ג'ון. "תפסיקי לבלבל כבר את השכל" אמר לאשתו "יש לך כבר חברה?" שאל את ג'ון. "אבא!" אמא ג'ון בקול מבואס. לאחר שבועיים היה על ג'ון לעזוב את הארץ ולחזור ללימודיו. "קדימה ג'ון, אתה בא?" שאל אביו של ג'ון "המטוס עוד מעט עוזב!" צעק. "אני בא, אני בא!" החזיר לו ג'ון צעקה. לאחר נסיעה של חצי שעה בערך הגיעו ג'ון, אביו ואימו לשדה התעופה. "להתראות מתוקי!" אמרה אימו וג'ון עלה לטיסה. "שלום לכולם, כאן הקברניט שלכם, שתיהיה לכם נסיעה נעימה!" אמר הקברניט והמטוס המריא. 'נו טוב, יש עוד נסיעה ארוכה, זה זמן טוב לישון, עוד פחות מיממה אחזור כבר ללימודי' אמר לעצמו ג'ון ונרדם. "זהו מצב חירום, כולם להתעורר!" צעק הקברניט ברמקול. "מה קרה?! מה קרה?!" אמר ג'ון בפחד. "המטוס מתרסק!" השיב לו אחד הנוסעים. "לא להילחץ, כולם לקחת מצנחים, אנחנו מעל יערות הגשם של קוסטה ריקה! נא לקפוץ עכשיו!" צעק הקברניט. 'קוסטה ריקה, איזה סיכוי יש לי?' אמר לעצמו ג'ון וקפץ מן המטוס ביאוש.
תיאור דמות:אדם גבוה, מטר ותשעים לערך, במשקל סטנדרטי, בעל שיער שטני ועיניים ירוקות נוטות לכחול. נוהג להסתובב עם ג'ינס וחולצה שחורה ומכובדת, לרוב לובש את שעון ידו היוקרתי.
תכונות:ג'ון הוא איש שנון, אהוב על אנשים, בעל ניסיון חיים נרחב, אך עם זאת לפעמים יכול ג'ון להתעצבן בקלות, לאבד את ריכוזו במהירות ולהרוס דברים.
בקשות/הערות/הארות: