שלום לכולם ראיתי כמה פעמים שאוכלים בפוקימון סטקים שיפודים מרק עוף וכאלה עכשיו השאלה שלי הי
הם אוכלים פוקימונים? 0_0
סטק טארוס?
כנפי פיגי ברוטב?
וסושי מגיקארפ? :o
שלום לכולם ראיתי כמה פעמים שאוכלים בפוקימון סטקים שיפודים מרק עוף וכאלה עכשיו השאלה שלי הי
הם אוכלים פוקימונים? 0_0
סטק טארוס?
כנפי פיגי ברוטב?
וסושי מגיקארפ? :o
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]
קרדיט לPoochyena Chan
http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ
כן אבל עדיין בשביל להרוג טארוס אחד צריך צבא שלם זה לא שפרה רגילה תוציא עליך קרן עלXD
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]
קרדיט לPoochyena Chan
אף פעם לא ממש הסבירו משהו בנושא הזה...
בכל מקרה, בעונה הראשונה דווקא, כשאש תפס קראבי אז פרופ' אוק ואש דיברו משהו על לאכול אותו, וכשהחבורה וצוות רוקא היו תקועים של רפסודה בלב ים וג'יימס תפס מגי'קרפ אז הם רצו לאכול אותו.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
זה היה בצחוק (נראה לי).Originally posted by Tom Pokemon@Mar 22 2009, 08:24 PM
אף פעם לא ממש הסבירו משהו בנושא הזה...
בכל מקרה, בעונה הראשונה דווקא, כשאש תפס קראבי אז פרופ' אוק ואש דיברו משהו על לאכול אותו, וכשהחבורה וצוות רוקא היו תקועים של רפסודה בלב ים וג'יימס תפס מגי'קרפ אז הם רצו לאכול אותו.
בכל מקרה לא נראה לי שברוק יעז אי פעם להכין אוכל מפוקימונים.
ולא נראה שמיאו יעז, עם כל הרוקטיות בלבו, לאכול פוקימון! (כי הוא פוקימון)
נראה לי שיש מבחר קטן של חיות בעולם העצום של הפוקימונים.
הרי, איך מי שייצר את הפוקידע ידע שקרבי הוא פוקימון הסרטן?
או שטאורוס הוא פוקימון השור?
ומילטנק הפרה?
ופיקצ'ו העכבר?
ומיאו החתול?
והונדום וגרולייט הכלבים?
וסטאנקי הבואש?
ועוד מבחר דוגמאות שמוכיחות, שכנראה יש מיעוט של חיות
בעולם הפוקימון
כמובן שזו השארה, אבל לפי דעתי היא נכונה ב-99.9999999%.
ומאיפה אתה יודע את זה?Originally posted by CaTiShinYSaMa@Mar 22 2009, 08:42 PM
ברור שהם אוכלים פוקימונים הרי מה אוכלים הפוקימונים כדי לשרוד?
פוקימונים אחרים כמובן XDDDDD
הם קניבלים XDDD
מה דיברתי עם סטושי ג'רי?
נפגשת עם פרינפלאפ?
פגשת את ברוק ושאלת איזה בשר הוא מבשל?
ראית את אש וראיינת אותו לגבי התפריט שלו?
בקיצור, מאיפה לך, מאיפה לי, מאיפה לכל מי שלא קשור ליוצר הסדרה?
אני יודע את זה כי....
בוא נשאל אותך ככה,ראית בפוקימון דג כמו במציאות?
ראית בפוקימון נמר?ראית בפוקימון כל חיית פרא אחרת?
לא,נכון? אז ברור שיש רק פוקימונים ובשביל לשרוד פוקימונים צריכים לאכול פוקימונים אחרים.אתה הרי לא מצפה שפוקימון ישרוד כל חייו מבלי לאכול בשר כלשהו נכון? או שאתה מצפה ממנו להיות בן אל מוות או משהו כזה? =0
קראת את שאר ההודעות שלי בנושא?Originally posted by CaTiShinYSaMa@Mar 22 2009, 08:49 PM
אני יודע את זה כי....
בוא נשאל אותך ככה,ראית בפוקימון דג כמו במציאות?
ראית בפוקימון נמר?ראית בפוקימון כל חיית פרא אחרת?
לא,נכון? אז ברור שיש רק פוקימונים ובשביל לשרוד פוקימונים צריכים לאכול פוקימונים אחרים.אתה הרי לא מצפה שפוקימון ישרוד כל חייו מבלי לאכול בשר כלשהו נכון? או שאתה מצפה ממנו להיות בן אל מוות או משהו כזה? =0
בקשר למיעוט של בע"ח?
מיעוט? יש יותר מ450 סוגים שונים של פוקימונים מיכל סוג יש מי יודע כמה פוקימונים לי זה ניראה דיי מלא לא =\
קרדיט לPoochyena Chan
הדיון הזה מיותר מאוד.
הרי מה זה חשוב מה הם אוכלים?
אוכל של פוקימונים יכול להיות מאוד כמו אוכל שיש לכלבים, או דומה למה שנותנים לאסטרונאוטים.
ואגב, אין שמץ של בע"ח בכלל בסדרה.
זה שאומרים "פוקימון השור" או דבר כזה, זה רק בשביל הצופים בלבד.
מה שכן, ראו דגים אמיתים בפרק הראשון של הסדרה (או באחד מהפרקים בעונה הראשונה).
אבל זה רק בגלל המחסור בפוקימונים בעונה הראשונה.
בכל מקרה, כל מה שתגידו הוא רק בגדר השערה ולא מבוסס כלל.
כל השוואה בין האנימה לכל דבר אחר היא בעייתית מאוד ולכן עדיף לנעול את הנושא.
בסדרה פוקימון היו פעמים בודדות שראו חיות אמיתיות (גאסטלי שהופך לחמוס, קאבוטופס שאוכל דג ענק) אבל כל לקשר בין פוקימונים לחיות יש 2 הסברים פשוטים:
1) אי-עקביות: התנגשות עלילתית, חוסר השקעה של התסריטאים.
2) כסף: ההשוואות הלא עקביות בין פוקימונים לחיות נועדו להפוך את הסדרה הזאת ליותר מושכת לילדים כדי להרוויח ממנה יותר.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)