Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    היי, אני חדש ואשמח אם תענו לי על כמה שאלות :
    א. מהי הפעם האחרונה (לפי השידורים המתקדמים ביותר, של יפן) שראו את ג'ובאני ?
    ב. האם ג'ובאני הוא אביו של אש ?
    ג. לאחר שביקר במחוז הוון לאיזה מחוז הלך ? האם זכה במשהו שם ?...
    ד. האם כל הפוקימונים האגדיים הופיעו בסדרה/סרטים ? ידוע לי שמיו, מיוטו, גראודון, קיוגר, סלבי, שלושת הציפורים/כלבים אגדיים, הפוקימון מהחלל (שכחתי את שמו, שיש לו צורת הגנה, התקפה ומהירות במשחקים השונים), לוגיה, מולטרס. איזה עוד הופיעו ?
    ה. מה הסיפור עם הרג'ים ? כמה באמת יש (כולל הדור הרביעי) ומה הקשר ביניהם ? האם הרג'י של הדור הרביעי הכי חזק ?
    ו. שאלה אחרונה, מיהם הפוקימונים האגדיים של הדור הרביעי ? האם כל הפוקימונים שהמספר שלהם גדול מהמספר של גראודון וקיוגר בפוקדע של הדור השלישי נחשבים אגדיים ?.

תודה ענקיתתת לכל מי שעונה, פשוט פעם הייתי צופה בפוקימון אבל בגלל שמשדרים בהפסקות לא בא לי יותר =\

2. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    ג.מחוז שינו ניראה לי
    ד.מיו מיוטו הציפורים הכלבים האנונים סלבי ריקוזה גורדון דיסקיוס קיוגר דרקאי ושחכתי את השאר
    הרג'ים
    ה.כניראה יש 4 ושל הדור הרביעי הוא החזק יותר בגלל שהוא המלך שלהם

3. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by liav@Jul 11 2007, 07:12 AM
    היי, אני חדש ואשמח אם תענו לי על כמה שאלות :
    א. מהי הפעם האחרונה (לפי השידורים המתקדמים ביותר, של יפן) שראו את ג'ובאני ?
    ב. האם ג'ובאני הוא אביו של אש ?
    ג. לאחר שביקר במחוז הוון לאיזה מחוז הלך ? האם זכה במשהו שם ?...
    ד. האם כל הפוקימונים האגדיים הופיעו בסדרה/סרטים ? ידוע לי שמיו, מיוטו, גראודון, קיוגר, סלבי, שלושת הציפורים/כלבים אגדיים, הפוקימון מהחלל (שכחתי את שמו, שיש לו צורת הגנה, התקפה ומהירות במשחקים השונים), לוגיה, מולטרס. איזה עוד הופיעו ?
    ה. מה הסיפור עם הרג'ים ? כמה באמת יש (כולל הדור הרביעי) ומה הקשר ביניהם ? האם הרג'י של הדור הרביעי הכי חזק ?
    ו. שאלה אחרונה, מיהם הפוקימונים האגדיים של הדור הרביעי ? האם כל הפוקימונים שהמספר שלהם גדול מהמספר של גראודון וקיוגר בפוקדע של הדור השלישי נחשבים אגדיים ?.

תודה ענקיתתת לכל מי שעונה, פשוט פעם הייתי צופה בפוקימון אבל בגלל שמשדרים בהפסקות לא בא לי יותר =\
    ברוך הבא לפורומים של פוקימון. אני אנשה לענות לך על השאלות:
    א.אני חושב שבסגאת הבאטל פרונטיר, מכיוון שאני לא עובר בדקדוק על מה שקורה בפרקים החדשים.

ב.לא. כרגע כל השמועות שאביו של אש הוא ג'ובאני מופרחות, זוהי בטח המצאה של ילד שהחליט יום אחד לעשות תאוריה לגבי פוקימון. זה כמו שאומרים שההוקאגה הרביעי בנארוטו הוא בעצם נארוטו בעצמו[או משהו כזה, סתם שטויות]

ג.לאחר שאש ביקר במחוז הוואן הוא החליט לחזור לקנטו לתחרות הבאטל פרונטיר. הבאטל פרונטיר היא תחרות בה יש 7 "מוחות מחוז"[קשה להגיד בעברית חברה] כל מוח מחוז הוא מאמן בעצם שאש יצתרך לנצח. אש קיבל את המיקום של כל 6 ה"מכונים" האלו בקנטו, את השביעי הוא קיבל רק לאחר שניצח את כולם.

ד.כידוע לי, כל הפוקימונים האגדיים חוץ מהדור הרביעי בעצם...הופיעו. אם זה בסרטים ואם זה בסדרה.

ה.יש 4 רג'ים ואי אפשר לדעת. רג'י אחד שחזק על רג'י אחר מבחינת הסוג, יקבל יתרון...אך הקרב של גראודון מסוג האדמה מול קאיוגר מסוג המים, הראה לנו שאצל אגדיים הסוגים לא הכי משנים.

ו.יש הרבה פוקימונים אגדיים בדור הרביעי ואפילו היו שחשבו שמנפי אגדי, למרות שהוא בעצם רק נדיר בצורה מאוד גבוה, אך לא גבוה כמו אגדיים. תשמע, בדרך כלל האגדיים נמצאים ממש בסוף הרשימה אבל דרגונייט אם אני לא טועה, נמצא אחרי מולטרס והציפורים. ככה שהסדר מתחיל להיות פחות ופחות מוגדר

אז תצפה פרק בשבוע דרך ביטרונט >< לא משנה שמח שיכולתי לעזור ;)
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

4. משתמש מנוסה
    כבר ענו לו על השאלות הללו בפוקיבלוק, אתם יכולים לנעול~

5. מייסד האתר והפורום

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •