Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 40
  1. משתמש מנוסה
    שם: שנייה הוא באוטו אני מביא אותו
    מדריך הפוקימונים האגדיים ואיפה תופסים אותם!!

*המדריך הוא לפלאטינה בלבד!

1)גיראטינה:
    את גיראטינה תתפסו ב-Distortion World,הוא יהיה בצורה המקורית שלו והיא חזקה מאוד אז בואו אם פוקימונים חזקים!הוא יהיה ברמה 47.אחרי שתתפסו אותו ותצאו מDistortion World הוא יחזור לצורת ה-Alerted שלו,אבל אחרי שתחזרו יהיה מונח שם איטם שיגרום לגיראטינה לשנות את צורתו בחזרה לצורה המקורית שלו וההפך.

2)יוקסי:
    אחרי שנלחמתם בגיראטינה,יוקסי יהיה במערה שבאמצע Lake Acuity,הוא יהיה ברמה 50,אני ממליץ לכם לשמור את המשחק לפני שתלחמו איתו.

3)אזלף:
    אחרי שנלחמתם בגיראטינה,אזלף יהיה במערה שבאמצע Lake Valor,הוא יהיה ברמה 50,אני ממליץ לכם לשמור את את המשחק לפני שתלחמו איתו.

4)מספריט:
    אחרי שנלחמתם בגיראטינה,מספריט יהיה במערה שבאמצע Lake Verity,הוא יהיה ברמה 50,אחרי שתדברו איתו הוא יברח, כדי למצוא אותו תצטרכו ללכת לבניין הפוקאטץ' בעיר ג'ובילייף ולשדרג אותו,אחרי שתשדרגו אותו תיהיה לכם מפה בפוקאטץ' והיא תגיד איפה מספריט נמצא,אני ממליץ לקחת פוקימון שיודע Mean Look כי אחרי תור אחד הוא יברח.

5)דיאלגה:
    אחרי שהשגתם את הנשיונל דקס ומצאתם את ה-Adamant Orb,לכו ל-Spear Pillar,כאשר תגיעו,יהיה שם פורטל כחול,תתקרבו אליו ודיאלגה יבוא וילחם נגדכם,הוא יהיה ברמה 70.

6)פאלקיה:
    אחרי שהשגתם את הנשיונל דקס ומצאתם את ה-Lustrous Orb,לכו ל-Spear Pillar,כאשר תגיעו,יהיה שם פורטל ורוד,תתקרבו אליו ופאלקיה יבוא וילחם נגדכם,הוא יהיה ברמה 70.

7)היטראן:
    אחרי שהשגתם את הנשיונל דקס וסיימתם את המשימה של Stark Mountain,לכו ל-Stark Mountain ולכו למערה של היטראן,הוא יהיה ברמה 50.

8)רגיגיגאס:
    אחרי שהשגתם את הנשיונל דקס,לכו ל-Snwpoint Temple,קחו אתכם את רג'יסטיל,רג'יאייס ורג'ירוק ורדו לקומה האחרונה,ובאמצע הקרח יהיה רגיגיגאס,הוא יהיה ברמה 1 אז תביאו את הפוקימון החלש ביותר שלכם כדי שילחם נגדו.

9)קרסלייה:
    אחרי שהשגתם את הנשיונל דקס לכו לעיר Canalave ודברו עם האישה שבבית שליד הספינה,אחר כך דברו עם הספן והוא יקח את כם ל-Fullmoon Island,אחרי שתדברו איתה היא תברח ותשאיר מאחוריה חפץ,קחו את החפץ ותביאו אותו לאישה שבבית שליד הספינה,והיא תביא לכם פרס.
    את קרסלייה תמצאו באותה אופן שבה אתם מוצאים את מספריט,קרסלייה תיהיה ברמה 70,אני ממליץ לקחת
    פוקימון שיודע Mean Look,כי אחרי תור אחד היא תברח.

10)ארטיקונו:
    אחרי שהשגתם את הנשיונל דקס,לכו לעיר אטרנה ודברו עם פרופ' אוק,הוא יגיד לכם שראו את ארטיקונו קרוב לשינו,הוא יהיה בדשא של שינו,הוא יהיה ברמה 60.

11)זאפדוס:
    אחרי שהשגתם את הנשיונל דקס,לכו לעיר אטרנה ודברו עם פרופ' אוק,הוא יגיד לכם שראו את זאפדוס קרוב לשינו,הוא יהיה בדשא של שינו,הוא יהיה ברמה 60.

12)מולטרס:
    אחרי שהשגתם את הנשיונל דקס,לכו לעיר אטרנה ודברו עם פרופ' אוק,הוא יגיד לכם שראו את מולטרס קרוב לשינו,הוא יהיה בדשא של שינו,הוא יהיה ברמה 60.

13)רג'ירוק:
    אחרי שהשגתם את הרגיגיגאס מהאוונט של הסרט ה11 ושמתם אותו בשישיה שלכם,חדר חדש יפתח
    בדרך 228,באמצע,המערה תיהיה מוחבאת מאחורי סלע,אם תכנסו לשם עם רגיגיגאס,תלכו למערה החדשה שנפתחה,ושם עלו מלמעלה לפסל ורדו ודרכו על כל הנקודות שברצפה,שוב עלו מלמעלה לפסל ורג'ירוק יופיע,
    הוא יהיה ברמה 30.

14)רג'יאייס:
    אחרי שהשגתם את הרגיגיגאס מהאוונט של הסרט ה11 ושמתם אותו בשישיה שלכם,חדר חדש יפתח
    ב-Mt.coronet,ממש ליד היציאה בדרך 216 תפתח מערה חדשה,אם תכנסו לשם עם רגיגיגאס,תלכו למערה החדשה שנפתחה,ושם עלו מלמעלה לפסל ורדו ודרכו על כל הנקודות שברצפה,שוב עלו מלמעלה לפסל ורג'יאייס יופיע,הוא יהיה ברמה 30.

15)רג'יסטיל:
    באי הברזל,ממש ליד היציאה תפתח לכם מערה חדשה,אם תכנסו לשם עם רגיגיגאס,תלכו למערה החדשה שנפתחה,ושם עלו מלמעלה לפסל ורדו ודרכו על כל הנקודות שברצפה,שוב עלו מלמעלה לפסל ורג'יסטיל יופיע,הוא יהיה ברמה 30.

16)דארקראי:
    אחרי שקיבלתם את ה-Members card מהאוונט של דארקראי,לכו לעיר Canalave ולכו לבית שליד הספינה,"דברו עם המיטה" וכאשר תתעוררו תיהיו באי של דארקראי,הוא יהיה ברמה 50,אחרי שתתפסו אותו
    תשמעו קול חזק שאומר שדארקראי גרם לכולם לחלום סיוטים.

17)שיימין:
    אחרי שקיבלתם את Oaks letter מהאוונט של שיימין,לכו לדרך 224 ותראו את פרופ' אוק עומד ליד סלע לבן,לכו אליו ויופיע שביל חדש,התקדמו קדימה ושם תראו את שיימין,הוא יהיה ברמה 30.

18)ארסיוס:
    אחרי שהשגתם את ה-Azure Flute מהאוונט של ארסיוס,לכו ל-Spear Pillar,זה ישאל אותך אם אתה רוצה לנגן בחליל,תגידו"כן" ויפתחו מדרגות,עלו בהם ותגיעו אל ארסיוס,הוא יהיה ברמה 80 ואני מאוד
    ממליץ שתשמרו את המשחק לפני שתלחמו נגדו.

וזהו!
    קרדיטים:לסרבי על התמונות והמדריך ולי על תרגום המדריך מאנגלית לעברית.

לנעוץ בבקשה!!!!

2. משתמש מנוסה
    מדריך מושקע ודי מומלץ לנעוץ,ולפוקימונים החזקים שקשה ללכוד הייתה אומר איזה סוג כדי מולם
    וגם היה טוב אם הייתה אומר מול אילו מהפוקימונים להשתמש במאסטר בול
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. JONY_BOY
    Guest
    כל הכבוד על המדריך אבל חבל שלא בדקת בנעוץ כי כבר יש מדריך לאגדיים

http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=5094 ותרשה לי לתקן אותך ותכתוב את זה במדריך כדאי להלחם בפאקליה ודאלגיה הפוכדרים שלהם נמצאים במערה האחרונה שבו נלחמים בפעם האחרונה נגד צוות גאלגטיק וכדאי שהם יהיו שם צריכים לחזור לעיר סלסטיק ולהכנס למערה שמביאים שם את התרופה לסבתא של אלופת הליגה ואז שהיא תדבר איתכם שוב תלכו לדאלגיה ופאקליה והם יהיו שם ותתקן עוד משהו את ארסיוס ואת שימיין ואת 3 הרגים אי אפשר ללכוד במחשב אפשר ללכוד אותם רק דרך קודים או תכנות עריכה ולמי שמשחק בDS אמיתי אז גם לא יכול כי זה רק ארוע של נינטנו מאפשרת ללכוד את ארסיוס את 3 הרגים ואת שימיין תוסיף את זה למדריך.

• משתמש מנוסה
    מדריך מושקע , באמת , אבל יש כמה דברים שלא ציינת ..
    את גיראטינה , אפשר לתפוס גם במשימה , הרי גלאקטיק רצו לתפוס אותם , ושם אתה נילחם עם גיראטינה , אז יש לך סיכוי לתפוס אותו .

את האלה עם האוונט , זה באמת נחמד שהוספת אותם , אבל אני מאמין שאף אחד מפה לא ילך לאירוע של נינטנדו בשביל פוקימון , אבל זה באמת נחמד שהוספת אותם .

את דיאלגה ופלאקיה , תתאר בבקשה איך מוציאים את האבנים , וקודם איך מגיעים למערה עם הבחורה , כי זה מה שצריך לעשות קודם , זה יעזור יותר למדריך .

את שלושת הציפורים גם רצויי שתתאר , ואת הטראן , עם המשימה , עם הפאל פארק , כל אלה .

סך הכל מדריך מושקע , ישר כוח .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

• משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 23 2009, 10:44 PM
    מדריך מושקע , באמת , אבל יש כמה דברים שלא ציינת ..
    את גיראטינה , אפשר לתפוס גם במשימה , הרי גלאקטיק רצו לתפוס אותם , ושם אתה נילחם עם גיראטינה , אז יש לך סיכוי לתפוס אותו .

את האלה עם האוונט , זה באמת נחמד שהוספת אותם , אבל אני מאמין שאף אחד מפה לא ילך לאירוע של נינטנדו בשביל פוקימון , אבל זה באמת נחמד שהוספת אותם .

את דיאלגה ופלאקיה , תתאר בבקשה איך מוציאים את האבנים , וקודם איך מגיעים למערה עם הבחורה , כי זה מה שצריך לעשות קודם , זה יעזור יותר למדריך .

את שלושת הציפורים גם רצויי שתתאר , ואת הטראן , עם המשימה , עם הפאל פארק , כל אלה .

סך הכל מדריך מושקע , ישר כוח .
    אירוע של פוקימון זה לא "אירוע" במובן הכללי של המילה זה דרך ה-WIFI מקבלים את הדברים של האוונטים.

• מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by jonjon542@Mar 23 2009, 11:45 PM
    כבר תיקנתי אותו ויש מדריך לזה בנעוץ ששם מפורט יותר טוב על הכל
    אני חושב שהמדריך הזה יותר מפורט מזה שבנעוץ

• משתמש מנוסה
    מדריך מושקע מאוד..אמנם לי זה לא יעזור,אבל לאחרים כן..אני בטוח שזה יעזור להרבה פה
    בשנאה רבה, אליאב.

קרדיט לעצמי.

יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!

• משתמש מנוסה
    יש עוד דעות\תיקונים?

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by SpAMER-MaN@Mar 24 2009, 05:15 PM
    יש עוד דעות\תיקונים?
    תכתוב שארטקינו זאדפוס ומולטריס בורחים אחרי תור אחד בקרב ותוסיף מה שאמרתי לך על דאלגיה ופאקליה

• מנהל פורומי משחקי פוקימון
    יש עוד הרבה מה לפרט על כל פוקימון ואיך ניתן לתפוס אותו וגם אפשר לנסח יותר טוב.
    אבל המדריך הרבה יותר טוב ממה שיש בנעוץ אז אני מוסיף אותו.

• JONY_BOY
    Guest
    יש לך טעות קטנה במדריך בפנינה ויהלום איטראן האגדי רמה 70בפלאטניום הוא ברמה 50 תתקן את זה

• היכל התהילה
    תכתוב את חולשותיהם, עצות, מהו הסוג החזק, והחלק וכו'.
    תרשום עם איזה פוקימונים כדי לבוא.

שווה נעיצה.

וד"א jonjon, המדריך בנעוץ לא טוב.
    הוא לא מסודר כמו שצריך.

נראה מה יהיה יותר טוב.

*עריכה*
    סליחה, פשוט התמונות הורסות אותו.
    אם קובי היה מתקן אותם זה היה עוזר.
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by TickTak@Apr 5 2009, 11:32 AM
    תכתוב את חולשותיהם, עצות, מהו הסוג החזק, והחלק וכו'.
    תרשום עם איזה פוקימונים כדי לבוא.

שווה נעיצה.

וד"א jonjon, המדריך בנעוץ לא טוב.
    הוא לא מסודר כמו שצריך.

נראה מה יהיה יותר טוב.
    אלירן אתה לא מעודכן?המדריך הזה מלפני שבועיים והוא בנעוץ שבועיים תסתכל על התאריכים אני פשוט הקפצתי את הנושא כדאי לתקן את טעות קטנה ומותר להקפיץ נושאים שיש בנעוץ אם חשבת שעכשיו הוא עשה את המדריך אתה טועה המדריך הזה קיים כבר מ22 למרץ

• היכל התהילה
    מעדכן, אבל גם משגיח על הפורוםמים של פנינה ויהלום ופלאטיניום.
    בכל מקרה לא ראיתי שזה בנעוץ, וחשבתי גם לתקן אותו.
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by TickTak@Apr 5 2009, 11:36 AM
    מעדכן, אבל גם משגיח על הפורוםמים של פנינה ויהלום ופלאטיניום.
    בכל מקרה לא ראיתי שזה בנעוץ, וחשבתי גם לתקן אותו.
    אל תדאג אני גם מפקח פה על המשחקים ומי שעובר על החוקים אני לא מעיר לו רק מעביר לאלכס או ניצן

• עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •