לא הבנתי משהו אחד
כדי לתפוס את רגיגיגאס אמרתה שצריך לתפוס את 3 הרג'ים.אבל אחר כך אמרתה שבשביל לתפוס את 3 הרג'ים צריך את רגיגיגאס ?
מדריך טוב
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
בדיוק.Originally posted by סטבוןיהונתן@Jun 22 2009, 04:49 PM
לא הבנתי משהו אחד
כדי לתפוס את רגיגיגאס אמרתה שצריך לתפוס את 3 הרג'ים.אבל אחר כך אמרתה שבשביל לתפוס את 3 הרג'ים צריך את רגיגיגאס ?
ב-DP לא ניתן להשיג את הרג'ים במשחק, אבל בפלטינה אפשר.
צריך לקבל מאירוע מיוחד רג'יג'יגז מיוחד, שכאשר הוא נמצא במשחק, נפתחים בפלטינה 3 מערות ששם נמצאים הרג'ים.
בלי שום קשר, כאשר אתה משיג את שלושת הרג'ים (החלפה, קודים וכו'), אתה יכול ללכת למקדש בעיר מכון הקרח ולהעיר את הרג'יג'יגז שנמצא שם.
זה נכון גם ל-DP, החלק עם הרג'יג'יגז המיוחד נכון רק לפלטינה.
ויצא אוונט של רג'יג'יגז מיוחד בגרסה האמריקאית?Originally posted by stm@Jun 22 2009, 06:46 PM
בדיוק.
ב-DP לא ניתן להשיג את הרג'ים במשחק, אבל בפלטינה אפשר.
צריך לקבל מאירוע מיוחד רג'יג'יגז מיוחד, שכאשר הוא נמצא במשחק, נפתחים בפלטינה 3 מערות ששם נמצאים הרג'ים.
בלי שום קשר, כאשר אתה משיג את שלושת הרג'ים (החלפה, קודים וכו'), אתה יכול ללכת למקדש בעיר מכון הקרח ולהעיר את הרג'יג'יגז שנמצא שם.
זה נכון גם ל-DP, החלק עם הרג'יג'יגז המיוחד נכון רק לפלטינה.
אתה יודע אולי מתי זה יבוא?
(מדריך תותח תודה על ההשקעה)
platinium code:2493 1541 5363
עומר, החוק הזה לא חל על מדריכים שנמצאים בנעוץOriginally posted by Ritsuka Kun@Feb 23 2010, 08:26 PM
שלום ,
הנושא שהגבת בו הינו נושא ישן , הקפצת נושא ישן עוברת על החוקים.
תשתדל להמנע ממצבים כאלה.
ננעל.
פתחתי את הנושא
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
הכוונה שאתה לא יכל לתפוס סתם ככה את דרקראי, אתה צריך להשיג חפץ מארוע מיוחד של נינטנדו(שאי אפשר להשיג במחשב) ורק אחרי שיש לך את החפץ הזה אתה תוכל לתפוס את דרקראי.Originally posted by נב נב@Feb 23 2010, 08:13 PM
מה זאת אומרת להשיג חפץ מהאוונט של דרקראי ואיפה?
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
היה מזמן, לפני כמה חודשים, בארוע הזה גם אני תפסתי את דרקראי.
סורי אבל נראלי שאתה לא תוכל להשיג אותו לא בהחלפה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)