אני לא מבין תהרגו אותי וזהו אין מישהו אחד בכל הפורום שיש לו ביצים להילחם נגדי וגם אם אני מנצח לא לפרוש לפני שנותנים לי את הניצחון כמו רון ועוד מישהו שאני לא יודע איך קוראים לו מהפורום
אני לא מבין תהרגו אותי וזהו אין מישהו אחד בכל הפורום שיש לו ביצים להילחם נגדי וגם אם אני מנצח לא לפרוש לפני שנותנים לי את הניצחון כמו רון ועוד מישהו שאני לא יודע איך קוראים לו מהפורום
סליחה?
אתה משתמש בקודים ניראה לך הגיוני שברונזוג מהיר יותר מגו'לטיון עם 394 נק' ספיד????
ברונזוג זה אחד מהפוקימונים האיטיים שיש יאללה סע סע מפה ילד טיפש עלק לאף אחד אין ביצים להילחם איתך בו תילחם בלי קודים אני קורע אותך.
פלטינום:3266-1121-6541
יהלום:4124-8069-2812
אז יאללה תוסיפו..
<span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>
על מה אתה מדבר אחי איזה קודים בראש שלך זה משחק מקורי בלי יואסבי בלי אקשן ריפליי בלי כלום
אז כניראה בלי שאתה יודע קיבלת פוקימון האק.
ואתה משחק מגעיל ומלוכלך ועובדה שהוא גם נילכד במאסטר בול.
אז יאללה תוסיפו..
מה קוד בו שכחת כבר איך היתחננתי אלייך שתלמד אותי איך משחקים במשחק ואיך שמים קודים אני פשוט שמתי לא מטעמי כח של ספיד אטק
תיראה בסרבי מה המקס ספיד של ברונזוג ותיראה את של סטארמי ושל ג'ולטיון ותבין שאתה משחק עם קודים.
אז יאללה תוסיפו..
תקשיב אם תימצא מעצמי כח ותשים הוא יהייה יותר מהיר זה הכל אם היית נשאר היית רואה שכל הפוקמונים האחרים שלי חוץ אולי מאינפרנאפ הם איטיים כי באמת להם לא שמתי שום מעצים זה הכל פשוט בברונזורג שלי השקעתי
מה?Originally posted by idan@Mar 27 2009, 03:13 PM
תקשיב אם תימצא מעצמי כח ותשים הוא יהייה יותר מהיר זה הכל אם היית נשאר היית רואה שכל הפוקמונים האחרים שלי חוץ אולי מאינפרנאפ הם איטיים כי באמת להם לא שמתי שום מעצים זה הכל פשוט בברונזורג שלי השקעתי
ממש לא.
המהירות המקסימלית של ברוזונג כולל מקסימום IV,טבע ואימון EV הוא 181 ברמה 100.
אין מצב שהוא יהיה מהיר יותר מג'ולטיאון עם 394 במהירות.
אתה ממשיך לעבור על החוקים.
ננעל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)