Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    יש לי שמירה בDS והיא כבר נמאסה עלי. אז באתי אל האפשרות new game וכשלחצתי היה כתוב שיש לך כבר שמירה מוכנה עם אתה נכנס אתה לא יכול לחזור אל השמירה הזאת. לחצתי והתחלתי לשחק במשחק חדש. כשרציתי לשמור היה כתוב לי שאני לא יכול לשמור את המשחק.........יכול להיות שזה קשור שאומרים לי שם שאני צריך לעשות up+select+b במסך כתוביות........ואני לא יודע מה זה המסך כתוביות הזה
    מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה שאני יוכל לשמור....ואם אי אפשר תגידו לי מה הבעיה. תודה
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

2. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by yonatanxvjk67@Mar 28 2009, 07:09 AM
    יש לי שמירה בDS והיא כבר נמאסה עלי. אז באתי אל האפשרות new game וכשלחצתי היה כתוב שיש לך כבר שמירה מוכנה עם אתה נכנס אתה לא יכול לחזור אל השמירה הזאת. לחצתי והתחלתי לשחק במשחק חדש. כשרציתי לשמור היה כתוב לי שאני לא יכול לשמור את המשחק.........יכול להיות שזה קשור שאומרים לי שם שאני צריך לעשות up+select+b במסך כתוביות........ואני לא יודע מה זה המסך כתוביות הזה
    מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה שאני יוכל לשמור....ואם אי אפשר תגידו לי מה הבעיה. תודה
    תחזור למסך הכותרת (לפני התפריט(איפה שרואים תמונה של האגדי הראשי)) ואז לוחצים על החץ למעלה (up), על select (תבדוק איזה לחצן select אצלך), על b (אצלי זה ס&#39;. b זה המקש "ביטול" במשחק). לוחצים על שלושתם זה אחר זה (אבל להמשיך ללחוץ על האחרים) ואז שואלים "do you want to delete the game?" (משהו כזה) ואז תלחץ yes.

3. משתמש מנוסה
    תודה אחי,
    הם רשמו באמת ללחוץ "Up Botton + Select + B in the TITLE SCREEN"
    ולא הבנתי למה הם התכוונו ב "TITLE SCREEN"

לא משנה...
    תודה אחי xD
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •