Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    מישהו יכול להגיד לי מה היו השישיות של אש ב:ג'וטו,קנטו,הוואן וסינו בבקשה?
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    בקנטו היו לו כמה הרכבים:
    פיקצ'או
    קטרפי-מטפוד-באטרפרי-שוחרר.
    פידג'יוטו-פידג'יוט-שוחרר.
    בלבאזור, צ'רמנדר-צ'רמיליון-צ'ריזרד, סקווירטל היו בכל קנטו.
    פריימיפ-באימונים אצל מאמן.
    הונטר (יש כאלה שלא מחשיבים אותו לפוקימון של אש כי הוא לא היה בתוך פוכדור)-שוחרר לסברינה.
    הוא תפס את קרבי אבל הוא נשלח ישר לפרופסור אוק בדיוק כמו מאק.
    אבל הוא השתמש בשניים בליגה, בקרבי גם יותר מפעם אחת והוא גם התפתח לקינגלר ולכן אפשר לומר שהם היו זמנית מאוד בשישיה שלו.
    הוא תפס גם 30 טאורוסים אבל הם לא היו בשישיה שלו.
    היה לו גם למשך פחות מפרק רטיקייט, אותו הוא החליף עם מאמן אחר פעמיים באותו פרק.

בג'וטו-
    פיקצ'או
    הרקרוס (הועבר לפרופסור אוק בתמורה לטאורוס, באותו פרק טאורוס חזר לאוק אבל הרקרוס נשאר שם).
    צ'ריזרד-שוחרר לאימונים.
    סקווירטל-חזר לחבריו בקנטו.
    צ'יקוריטה-בייליף, סינדקוויל, טוטודייל, נוקטאול זוהר.
    בלבאזור-הועבר לפרופסור אוק בשביל לעשות שם סדר.
    פנפי.

הואן-
    הכי קל: פיקצ'או, טיילו-סוואלו, טירקו-גרובייל, קורפיש, טורקול, סנורונט-גליילי.

סינו-מכיל ספוילרים!
    פיקצ'או, סטארלי-סטארביה-סטארפטור, טרטוויג-גורטל, אייפום-הוחלף עם דון בתמורה לבויזל שלה, צ'ימצ'אר, גליגר-גליסקור.

3. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    השישיות של אש בליגת קנטו:

השישיה של אש בליגת תפוז:

השישיות של אש בליגת ג'וטו:
    שישייה התחלתית:

שישייה סופית:

השישיה של אש בליגת הואן:

השישיה של אש בחזית הקרב:

השישיה של אש בליגת סינו:
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    וואו&#33;
    השקעה מאוד יפה Tom Pokemon&#33;

רק 2 דברים קטנים-
    סנורלקס לא היה עם אש בג&#39;וטו.
    אש שלח את סנורלקס לפרופסור אוק לפני הקרב בליגת תפוז, כי הוא נרדם, ובתמורה לקח את טאורוס.
    אחרי הקרב אש חזר לפרופסור אוק, השאיר את טאורוס שם ולא לקח את סנורלקס איתו.
    למרות זאת הוא כן השתמש בסנורלקס בקרב החוזר במכון השמיני בג&#39;וטו.

וטריקו של אש אכן התפתח. אבל בהואן הוא נשאר גרובייל, והוא התפתח לסקפטייל בחזית הקרב.

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תודה Tom Pokemon אזרתה לי

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

6. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    תודה על המחמאות אני נורא אוהב לשים ספרייטים בהודעות שלי :P
    ואני אתקן את הטעות
    *עריכה: תיקנתי
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

7. JONY_BOY
    Guest
    יאורדי חחח אייך אתה עושה את הדברים האלה ורואים את הפוקמנים בקטן זה מאוד חמוד בעניי

• היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    השאלה נענתה למניעת ספאם הנושא ננעל&#33;
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •