יש לי קינגדרה זוהר
וברונזור זוהר
וגם ספרימטוב אבל אני מוכן להחליף עליהם רק ביתמורת זוהרים אחרים יש לך במיקרה רפידש או פוניטה זוהרים?
יש לי קינגדרה זוהר
וברונזור זוהר
וגם ספרימטוב אבל אני מוכן להחליף עליהם רק ביתמורת זוהרים אחרים יש לך במיקרה רפידש או פוניטה זוהרים?
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]
קרדיט לPoochyena Chan
http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ
אחי תקשיב יש לי כבר גראודון וקינגדרה לא שווה את ציקוריטה לדעתי בבקשה אתה יכול לנסות ללכוד את הרגים או דיאוקסיס או קיוגר אתה יכול להביא לי אותו על קינגדרה ועם אתה צריך זמן כדי ללכוד אותם אז כך כמה שאתה צריך כי אני חייב אותם טילים אז תגיד לי עם הספקת ללכוד מישהו ועליו נחליף אבל עם אתה לא אז על ציקוריטה אבל על תעשה לי כזה דבר לא הספקתי או אין לי כוח בוא נחליף על ציקוריטה תנסה באמת ללכוד את מי שרשמתי ונחליףOriginally posted by n1991@Jun 10 2009, 11:10 PM
מעוניין בזוהרים בכל הדורות
אני מוכן לתת אגדים,התחלתיים או כל דרישה אחת.
מי שמעוניין שידבר איתי בפרטי.
ביום ראשון הבא אני מקבל נינטנדו DS עם פוקימון פלטינום, ואני מתכנן להתחיל עם כל שלושת ההתחלתיים. בשביל זה, אני אצטרך להעביר 2 התחלתיים למשחק אחר, ולהעביר אותם למשחק חדש.הבעיה היא שאני לא ממש מכיר חבר'ה עם פוקימון ל-DS.
השאלה שלי, בעצם, היא אם מישהו מוכן במהלך יום ראשון או שני לקבל ממני 2 התחלתיים בעזרת Wi-Fi, ולהעביר לי אותם חזרה למשחק חדש? זה לא דורש יותר מדי מאמץ, ואני אשמח להחזיר טובה אם אני אוכל.
זו לא בעיה לדפוק אותי ולעבוד עליי פה, ואני לא אוכל לעשות שום דבר למי שעושה את זה, אז אז מי שבאמת מוכן לעזור לי פה, אני אעריך את זה מאוד
"Nothing is static, everything is falling apart."
-Tyler Durden
Platinum Friend Code:
4597-7335-2873
SoulSilver Frieind Code:
5113-5842-6548
יש לך אייסיקיו או מסנג'ר כי אני יכול לעזור לך אבל זה מציק לדבר פהOriginally posted by Roi C.@Jun 15 2009, 02:55 PM
ביום ראשון הבא אני מקבל נינטנדו DS עם פוקימון פלטינום, ואני מתכנן להתחיל עם כל שלושת ההתחלתיים. בשביל זה, אני אצטרך להעביר 2 התחלתיים למשחק אחר, ולהעביר אותם למשחק חדש.הבעיה היא שאני לא ממש מכיר חבר'ה עם פוקימון ל-DS.
השאלה שלי, בעצם, היא אם מישהו מוכן במהלך יום ראשון או שני לקבל ממני 2 התחלתיים בעזרת Wi-Fi, ולהעביר לי אותם חזרה למשחק חדש? זה לא דורש יותר מדי מאמץ, ואני אשמח להחזיר טובה אם אני אוכל.
זו לא בעיה לדפוק אותי ולעבוד עליי פה, ואני לא אוכל לעשות שום דבר למי שעושה את זה, אז אז מי שבאמת מוכן לעזור לי פה, אני אעריך את זה מאוד
cohenry@netvision.net.il
ותודה מראש (:
-Tyler Durden
Platinum Friend Code:
4597-7335-2873
SoulSilver Frieind Code:
5113-5842-6548
מישהו פה יכול לעזור לי להעביר מיהלום לפלטיניום?
אני יכול לעזור לך להעביר מיהלום לפנינה את מי אתה צריךOriginally posted by arad1021@Jun 15 2009, 10:33 PM
מישהו פה יכול לעזור לי להעביר מיהלום לפלטיניום?
נ.ב.
דבר איתי עם אתה יכול בפרטי
מישהו מוכן לעשות איתי קרב למרות שאני מתחיל כי אני רוצה לראות איך זה פועל ובתמורה אני יתן לו בהמשך כמה דברים שהוא ירצה..
בבקשה!בשביל הכיףףףףף
הנה הפלאפון שלי:0545875038
וקוד הID שלי:58512 ככה זה רשום
תודה מראש.....! :P
קוד ה ID לא קשור לקרבות או החלפות.Originally posted by adamzxz@Jun 16 2009, 04:04 PM
מישהו מוכן לעשות איתי קרב למרות שאני מתחיל כי אני רוצה לראות איך זה פועל ובתמורה אני יתן לו בהמשך כמה דברים שהוא ירצה..
בבקשה!בשביל הכיףףףףף
הנה הפלאפון שלי:0545875038
וקוד הID שלי:58512 ככה זה רשום
תודה מראש.....! :P
אתה משחק באימולטור או בDS?
באימולטור שהורדתי אם אי אפשר מאיפה אני משיג DS
אי אפשר... ו-DS יעלה לך בסביבות ה-800 ש"ח אם אתה מעוניין לקנות אחד.Originally posted by adamzxz@Jun 16 2009, 04:53 PM
באימולטור שהורדתי אם אי אפשר מאיפה אני משיג DS
-Tyler Durden
Platinum Friend Code:
4597-7335-2873
SoulSilver Frieind Code:
5113-5842-6548
מישהו אולי צריך פוקימון כלשהוא התחלתי אגדי זוהר רגיל מפותח כי יש לי המון שאני יכול לתת ועם מישהו צריך גם מאגדים אני יכול לתת דארקראי ארכיוס שיימין מאנפי פיון אז רק תגידו
אני רוצה זוהרים התחלתי לאסוף :P
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]
קרדיט לPoochyena Chan
http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ
יש לי את סינדקוויל טורציק מדקיפ טריקו טוטודיל ציקוריטה באלבאזור סקווירטל צרמנדר טרטוייג פיפלאפ וצימצאר
king-R4~
ואו
פלטינום:3266-1121-6541
יהלום:4124-8069-2812
אז יאללה תוסיפו..
<span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)