אם יש, אפשר רשימה שלהם?S:
יש משהו דומה
שלב שלישי: תחרות משחק
בתחרות זו, הדומה לתחרויות הסרט מהדור הקודם, יש 4 סיבובים. בכל סיבוב כל פוקימון מבצע מתקפה, שמזכה אותו בלבבות. הלבבות קובעים את הניקוד של התחרות הזאת.
![]()
![]()
אולם, יש כמה עקרונות מרכזיים:
יש שלושה שופטים - דקסטר (שהוא גם המנחה), ג'ורדן וקיירה. כל פעם שמשתמשים במתקפה יש לבחור לאיזה שופט מציגים.
אם אתם היחידים שהצגתם לשופט, תקבלו בונוס של 3 לבבות;
אם אתם ועוד פוקימון אחד הצגתם לשופט, תקבלו בונוס של 2 לבבות;
אם אתם ועוד שני פוקימונים הצגתם לשופט, תקבלו בונוס של לב אחד;
אם כל הפוקימון הציגו לאותו השופט, לא תקבלו בונוס בכלל.
יש לציין שגם הפוקימונים של המשתתפים האחרים מקבלים את הבונוס הזה.
עוד עיקרון חשוב הוא המתח (Voltage).
לכל מהלך יש סוג (קוליות, חמידות, חכמה, קשיחות או יופי). אם המהלך זהה לסוג התחרות, המתח של השופט שאליו הצגתם יעלה ב-1, ואם הוא שונה מסוג התחרות, הוא ירד ב-1.
ואם, אחרי מתקפה שלכם, המתח עלה למקסימום (5 כוכבים) תזכו בבונוס: +5 לבבות אם הצגתם לג'ורדן או לקיירה, או +8 לבבות אם הצגתם לדקסטר.
את המתח אפשר לראות מעל כל שופט (5 הכוכבים מסמלים את המתח).
בתמונה הבאה, בונוס של המתח (מדקסטר)
![]()
מה שהוא שאל אם יש קומבואים שילוב של מתקפות שמעניקים לך ניקוד יותר גבוה אז התשובה היא כן למיילוטיק שלי יש קרן קרח ריקוד גשם פעימת מים וגלשיה אם אתה משתמש בריקוד גשם ואז קרן קרח זה נותן לםך יותר נקודות ואותו דבר אם אתה משתמש בגלישה ואז פעימת מים
יש עוד מלא
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>dean's FC</span></span>
<span style=\'color:blue\'>
יהלום
1290-1661-5822
פלטינום אנגלית
4640-4777-4335
פלטינום יפנית
2879-5205-7081
זהב יפנית
3695-9279-7360
pokemon battle revolution
1548-5274-5147
</span></span></span>
יש לי תחושה שאתה מתבלבל עם RSEOriginally posted by heatblaze@Apr 1 2009, 01:07 PM
מה שהוא שאל אם יש קומבואים שילוב של מתקפות שמעניקים לך ניקוד יותר גבוה אז התשובה היא כן למיילוטיק שלי יש קרן קרח ריקוד גשם פעימת מים וגלשיה אם אתה משתמש בריקוד גשם ואז קרן קרח זה נותן לםך יותר נקודות ואותו דבר אם אתה משתמש בגלישה ואז פעימת מים
יש עוד מלא
ב-DP אין קומבואים כמו במשחקי הדור ה-3. יש כמה שילובים טובים, אבל אין מתקפה שאם אתה עושה אחרי מתקפה אחרת, היא מועילה X2.
הדבר שעליו מסתמכים בד"כ, הוא ה-Voltage, שהוא המידע שנתתי לו.
תודה רבה, פיקאצ'ו סאן (:Originally posted by Pichu Chan@Apr 4 2009, 08:06 PM
יש לי תחושה שאתה מתבלבל עם RSE
ב-DP אין קומבואים כמו במשחקי הדור ה-3. יש כמה שילובים טובים, אבל אין מתקפה שאם אתה עושה אחרי מתקפה אחרת, היא מועילה X2.
הדבר שעליו מסתמכים בד"כ, הוא ה-Voltage, שהוא המידע שנתתי לו.
אפשר לנעול~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)