פרק 4:התחלתו של עידן ה"new earth"
"זהו היום של העידן החדש..."
"אך זה לא מה שכולם חושבים..."
"זהו עידן של חורבן..."
דלת מפעל אלפא נפתחת וממנה יוצא מכשיר ענקי ומכשיר זה הו המכשיר שאמור לפתוח בעידן החדש המכשיר בגודל המפעל עצמו כמעט,לפני המכשיר נוסע קרון ובו יושבים חמישיית המנהלים חוץ מהראשי ואת המכשיר מלווים כל הוותיקים.
"תראה אותם,כולם מחייכים.הם חושבים שאנחנו הולכים לתקן את האוזון סך הכל"אומר בלגלוג מר קונצ'איין,"תחשוב פרצופיהם יראו אחרי שנגיד להם שאנחנו הולכים לשנות את העולם"ממשיך ג'ון שגם הוא מצחקק."הפעילו את המכשיר!"צועק דראיין אל הוותיקים.
*כמה דקות לפניכן*
"אני לא חושב שזהו הדבר הנכון לעשות"אומר וותיק בשם ג'ים בזמן שהוא צועד עם המכשיר במבט חשש על פניו,"עזוב אותך מזה,שמעת מה המנהל אמר-אנחנו ניהיה מלכים"עונה עובד אחר בשם רברט בשמחה גדולה עליו פניו."הפעילו את המכשיר!"נשמע קולו של דראיין.אחד העובדים הפעיל את המכשיר ואז הוא השמיע קולות צורבים וחזקים,אך זה לא היה אכפת לכולם כי ידעו שמפעל אלפא הולך לתקן את האוזון.עברו כמה דקות וניהיה חם מאוד,"תראו כולם!השמש מתקבת אלינו!"אומר אחד האנשים בקהל כשכולו חושש ובאמת כולם הסתכלו למעלה וראו שהשמש מתקרבת אט אט אליהם."אני לא יכול אני חייב להזהיר אותם"אמר ג'ים ברגש אשמה עוטף אותו,הוא רץ אל הקהל ואמר "היי כולם יש לי משהו חשוב להגיד לכם...","מה לעזאזל?..." אומר אחד המנהלים עם מבט חשש."זה לא מה שאתם חושבים,הם לא הולכים לתקן את האוזון"אומר ג'ים אל הקהל.
"אבל אמרו בטלוויזיה שמפעל אלפא הולך לתקן את האוזון"אמר אחד האנשים בקהל בתחושת בילבול,
"בכלל לא קוראים מפעל אלפא,קוראים להם צוות "new earth"והם מתכננים לשנות את העולם ולשלוט בו" עונה ג'ים.ולבנתיים המנהלים שלחו למנהל הראשי הודעה ובה היה רשום:"אחד העובדים חשף אותנו,הכל נהרס",ואחרי כמה דקות שולח המנהיג הודעה בחזרה ובה כתוב:"לא,הצלחנו.השגנו קרניים אולטרה סגולות תחזרו לבסיס" ."תראו הם בורחים"אמר אחד האנשים בקהל ואצביע על המנהלים,אבל היה מאוחר מדי-המנהלים הספיקו לברוח.השוטרים כיבו את המכונה ואז היא נפתחה וממנה יצאו מיכל ובהם היו יצורים/מוטציות."מה הדברים הללו?"שאל אחד השוטרים,"אלה העובדים מהבסיס,אבל רמת המוטציה שלהם גבוהה מדי,גבוהה ברמה של...קרניים אולטרה סגולות"אמר ג'ים בחשש ואז היסתכל החוצה,הוא ראה שהשמש הפסיקה להיתקרב אבל עדיין הייתה קרובה מדי כדי לעשות הרס,"תגיד להם לברוח" אמר ג'ים,"מה?"התפלא השוטר,"אמנם השמש הפסיקה להתקרב,אבל היא קרובה מספיק כדי לעשות הרס גדול,כל ארה"ב הולכת להפוך לבור אחד ענקי ולכן עליך לומר לכולם לברוח"אמר ג'ים ואז לקח אופנוע וברח.
"כולם לברוח,כל ארה"ב עומדת להיהרס ולכן עליכם להסתלק" צעק השוטר לכולם,לא לקח לכולם הרבה זמן והם הספיקו להיסתלק,"אך אט אט כל ארה"ב נהפכה לבור אחד ענקי,כל האוקיינוסים נהפכו לימים קטנים והיבשות הפכו לשממות אין סופיות,ובני האדם-כל בני האדם שהיו באמריקה הצפונית והדרומית נהפכו למוטציות הרסניות."היום,ה-24 בנובמבר שנת 2015,זהו היום בו מתחיל עידן ההרס והחורבן"אומר בצחוק שטני המנהיג.
נו מה אתם אומרים,להמשיך או לא?