Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק

הקדמה:
    שלום לכולם,
    אני (morking) ועמרי (NoAnswer) החלטנו לפתוח סיפור שיקפיץ את פורום סיפורים אם סיפור על סדרת טלוויזיה שכבשה את העולם בגירסא מקורית שלא נראתה כמו לעולם: הישרדות מדגסקר!
    הסיפור יערך כך שאחת לשבוע יתפרסמו 2 פרקים:
    הפרק הראשון יהיה בימי שני ובו: משימת פרס, משימת חסינות ויומיים על האי.
    הפרק השני יהיה בימי חמישי ובו: משימת חסינות אישית, הדחה ועוד יום על האי.

מקווים שתהנו, עמרי ומור.

הצגת המתמודדים:
    הסדרה הגדולה חוזרת למסכי הטלוויזיה שלכם, הפעם, במקום מפורסם לעולם, אך מפורסם רק ביופיו. הפעם השורדים יגלו אותו מהצד הפחות נעים שלו ויצטרכו, לשרוד!" אמר גיא זוארץ בקולו הבטוח." 16 מתמודדים 42 ימים ורק שורד אחד!" אמר ונכנס חזרה דרך דלת המסוק המעופף מעל האי העצום בגודלו, מדגסקר.
    הנה המתמודדים שילוו את חייכם ב42 ימים הקרובים:

שלום לכולם, אני בר שכטר, אני עו"ד בן 27. אני גר בחיפה ועדיין מחפש את אהבת חיי. הגעתי למשחק הזה למטרה אחת בלבד, אני אקח את המשחק הזה ואזכה בפרס הגדול. אני אדם חכם מאוד ואני מקווה לקחת את המשחק הזה, כי אני חושב שזה באמת מגיע לי.

אני גל זהבי, בן 52, קבלן בירושליים. אני חיי עם אשתי ושלושת ילדי באושר. אני בא למשחק הזה כדי להראות שגם בן אדם מבוגר בלי עבר צבאי משגשג יכול לשרוד בתנאי טבע קשים. אם אזכה בפרס אעביר את רוב כספיו לתרומה.

שלום, אני מישל שיפטר ואני הולכת להיות הכוכבת הבאה, זאת שאתם תעריצו ב42 ימים הקרובים. אני סטייליסטית בת 24 מנתניה. כשאזכה בכסף אקנה ארון חדש מלא בבגדים ואולי אתן קצת לאמא ואבא.

שלום כולם, אני רנין סאלאח ואני ערביה גאה מרמאללה. אני רוקחת בת 29 שמחפשת את האחד שיאהב אותה. אני באה לתוכנית הזאת כדי להוכיח שערבים לא רק כמו יהודים, אלא יותר טובים מהם. אם אנצח אתרום את הכסף לערבים שמדינת ישראל הרסה את חייהם.

מה קורה אח שלו, אני דן ואני הולך לקחת את המשחק בגדול! אני אומנם בן 34 ומורה למדעים אך בפנים אני חייה צעירה שצמאה לניצחון. אני גם מאוד אמיץ כי עזבתי את אשתי ושני ילדי הקטנים בדירתנו בפתח תקווה ואם אני לא אחזור עם הפרס בידיים, אין על מה לדבר!

שלום, אני נטע גליקוב, בת 24 מבת ים, מנתחת במקצועי. באתי למשחק הזה כדי להוכיח למשפחתי שאני חזקה ושאוכל לעמוד באתגר הגדול. במשחק הזה אני לא אשבור את ערכי הבסיסיים ואנסה לשחק את המשחק בצורה ישרה והגונה.

בוקר טוב לך, אני מנשה יבגני אני בן 31,עיתונאי מנווה צדק. באתי למשחק הזה כדי לנצח, ולהוכיח את עצמי בתור גבר אמיתי. בדרך אם אפגוש את אהבתי האמיתית אשמח מאוד.

אני רחל שמטוב, בת 23 משדרות, גננת במקצועי. באתי למשחק כדי להוכיח למשפחתי שגם אני, רחל החלשה יכולה לשרוד, ולא רק לשרוד אלא גם לנצח. אם אזכה בפרס הגדול קודם כל אקנה משהו להורים ואז כבר נראה איך השאר יתחלק.

שלום, אני גאיה שוורץ, מלצרית בת 25 מנטיבות. באתי למשחק כדי לזכות במיליון ולתרום את כולו, עד לאגורה האחרונה, לאנשים שצריכים את הכסף הרבה יותר ממני.

אני דיוויד ארן, דוגמן בן 23 מבאר שבע. אני גר בארץ 5 שנים, עליתי מאמריקה. באתי למשחק כדי שהורי באמריקה יתגאו בי, ויראו שגם הבן שלהם יכול להיות סופרסטאר ב... איך קוראים לזה בעברית... ב-סורבייבור (הישרדות באנגלית) הישראלי.

שלום לך, אני כרמל אנדרסון, מצילה בת 28 מיפו. אני באה למשחק כדי לתת לארוס שלי קצת שקט ממני, ולחזור בדיוק לחתונה, עם מיליון ש"ח בידיים. אם אזכה בכסף אתרום מחצית ממנו, אם לא יותר כן... לירח דבר שלי ושל הארוס שלי.

אני נתנאל רוזנבלום, טייס בצה"ל, בן 27 מאילת. אין לי יותר מדי מה להגיד על עצמי, אם אזכה בכסף אני מאמין שאתרום את רובו, אין לי מה לעשות עם כל-כך הרבה כסף. אני חושב שבמשחק אוכל למצוא את ה-"אחת" ואני מאוד מקווה למצור כזו.

שמי שרון כבנר, אני חובש בן 26 מחיפה. אין לי מה להגיד על עצמי ומה אעשה עם הכסף זה עניין שלי, אל תתערבו.

אח שלו, מה קורה? שמי גדי רוחמן, מובטל גאה מקיבוץ עיינת, אה כן אני בן 31. אם אזכה במיליון אשקיע את הכל בבורסה, כדי להפסיד את הכול כדי שיהיה לי תרוץ לחזור שוב להישרדות.

שלום אנשים, מה קורה צלמוס? אני מאיה חדב, מוכרת בחנות בגדים בת 24 מהרצליה. אם אזכה בכסף אקנה את כל הבגדים בחנות כדי שיהיה לי הרבה מה ללבוש.

שלום לך, אני טניה ויקשטיין, מתורגמנית בת 26 מרעננה. אני באה למשחק הזה בשביל למצוא אהבה, אם אזכה בכסף אתרום את רובו, ואת השאר אשמור לי ולמשפחתי.

חלוקת השבטים:
    חלוקת השבטים.
    "חברים,הגעתם רק עכשיו מבתיכם להרפתקאה של 42 יום" אמר גיא וכל השבטים התעלמו וציפו להמשך התגובה.
    "בלי דיבורים מיותרים, נחלק אתם לשבטים על שמות שקשורים לאי מדגסקר:
    אנקרטה (Ankrate), ההר הגבוה ביותר במדגסקר. צבע השבט הזה יהיה כתום.
    מרינה (Merina),המתיישבים הקדומים שחיו במדגסקר. צבע השבט הזה יהיה כחול.
    כשאקרא בשמכם,תבואו לקחת את הבנדנה של השבט שלכם" אמר גיא לאנשים שמולו.
    "שבט מרינה,בצבע הכחול. שבט אנקרטה בצבע הכתום."הזכיר גיא והחל לחלק.
    "בר ודן בואו לקבל בנדנה" קרא גיא לשני המתמודדים. "דן אתה בשבט מרינה, הנה הבנדנה הכחולה" אמר גיא "בר אתה בשבט אנקרטה, הנה הבנדנה הכתומה" אמר גיא ונתן לבר בנדנה כתומה.
    "גל ונתנאל עכשיו תורכם,גל למרינה נתנאל לאנקרטה" אמר גיא ונתן לכל אחד בנדנה בצבע שבטו. "מנשה,דיוויד כרמל רנין ומישל בואו לכאן.
    שרון,גדי,מאיה,נטע ורחל גם אתם בואו.
    "מנשה,דיוויד כרמל רנין ומישל אתם בשבט..." אמר גיא וניסה למתוח כמה שיותר
    "מרינה!" צעק לבסוף
    "שרון,גדי,מאיה,נטע ורחל" אמר גיא וניסה למתוח גם את הקבוצה הזו
    "אתם בשבט אנקרטה!" בישר גיא את המובן מאליו.
    גיא חילק את הבנדנות לקבוצות.
    "טניה ורחל..." אמר גיא בקול דרמטי "כל אחת תיקח בנדנה אחת, בחרו מי תבחר את הבדנדה" אמר גיא והתחיל לערבב את שתי הבנדנות הנותרות מאוחרי גבו. "אני אבחר" נידבה את עצמה טניה. "טניה, ימין או שמאל?" שאל גיא את טניה "שמאל" אמרה טניה וגיא הושיט לעברה בנדנה כתומה.
    "טניה את הולכת לשבט אנקרטה, רחל את הולכת למרינה." אמר גיא וחילק את הבנדנות האחרונות.
    "מישל האם את מרוצה מהקבוצה שלך?"
    "אמ... כן" השיבה מישל בחיוב.
    "נתנאל ודיוויד גשו לקחת את דגל השבט שלכם.
    תתמקמו במחנה והיום מאוחר יותר תיהיה משימת הפרס.
    " אבל עצרו רגע" עצר לפתע גיא את כולם "בשביל להתחיל את המשחק ברגל ימין, כל שבט יקבל בגדי ים לכל חברי השבט" אמר גיא ונתן לכל שבט קופסא מלאה בבגדי ים.
    "ועכשיו לכו למחנה שלכם" אמר גיא ועלה על מסוקו.

-מחנה שבט מרינה.-
    מישל וגאיה רצו יחד אל הקופסא של בגדי הים והחלו לחפש בגד ים.
    הן נתנו לכל חבר שבט בגד ים מתאים ואז החליטו לצאת לשחות.
    לכבוד הגעתם לאי. לאחר שכולם התלבשו יצאו לשחות.
    לאחר כשעה כשחזרו החלו בני השבט לסדר את המחנה ולהכין אותו
    לשינה ראשונה באי. לקראת ערב יצאו המתמודדים למשימת הפרס.

-מחנה שבט אנקרטה.-
    בזמן שהבנות פתחו את הקופסא וחילקו בגדי ים לבני השבט
    הבנים שחו בים, חלקם יצאו לאחר מכן ועזרו לבנות לסדר
    את המחנה וביחד הם הכינו לעצמם משטח חול שיהיה מקום בו
    הם ילכו לישון.
    "זהו היום הראשון שלנו פה באי,אני מקווה שננצח."אמר נתנאל.
    "הם באמת שבט קשה היריבים,יש משימת פרס מאוד חשובה."
    אמר בר. לקראת ערב יצאו המתמודדים למשימת הפרס.

משימת פרס
    "צוות אנקרטה,צוות מרינה.
    רק הגעתם למחנה ועכשיו משימת הפרס שלכם!" אמר גיא.
    "המשימה של היום תדרוש מכם יכולת פיזית ומחשבה.
    במשימה זו יש עמוד גבוה. עליו מקום להנחת דגל השבט.
    במשימה זו תצטרכו למצוא שלוש חתיכות פאזל שקבורות בתוך החול.
    לאחר שתחברו את הפאזל תקבלו רמז למיקומו של מפתח.
    לאחר שתשיגו את המפתח תצטרכו לפתוח תיבה במעמקי הים שצבועה בצבע השבט שלכם.
    בתוך התיבה יש את דגל השבט שלכם. הצוות הראשון שימצא את הדגל ויניח אותו במקומו ינצח ויזכה במשימת הפרס." אמר גיא בלא הפסקה אחת לאורך כל ההסבר.
    "רוצים לדעת על מה אתם משחקים היום?" שאל גיא שאלה רטורית והוריד כיסוי בד שחור ממגש שהיה מונח לידו.
    "הפרס ל השבט המנצח היום הוא, אבן אש שתעזור לכם בימים הראשונים בשבט.
    וגם שני דגים שימתיקו לכם את היום" אמר גיא ומיד נשמעו צעקות שמחה מכיוון שני השבטים.
    גיא חיכה שניות אחוד ואמר "מוכנים? שבט מרינה,שבט אנקרטה, בעם הראשונה במשחק, צאו לדרך!"
    שני השבטים רצו במהירות אל עבר אל עבר המשימה."נראה כי בכל שבט אסטרטגיה שונה" אמר גיא "שבט מרינה רץ כולו אל עבר החול בעוד ששבט אנקטה התפצלו, חצי רצו לכיוון הים והחצי השני רץ אל עבר החול". "כל השבט שלנו התפזר, חצי הלכו לים חצי הלכו ליבשה, בלאגן אחד גדול" אמרה טניה והתחילה לצחקק.
    "נראה ששבט מרינה עם חתיכה ראשונה בזכות דיוויד!" אמר גיא והלחיץ מעט את שבט אנקרטה.
    "גם אנקרטה עם חתיכה ראשונה בזכות טניה" אמר גיא "הקרב צמוד מאוד בין שני השבטים" אמר לאחר שניות מספר.
    "מרינה ואנקרטה לא מוצאים את החתיכות החסרות,במרינה מתחילים לרוץ למים. גאיה מוצאת חתיכה נוספת לשבט מרינה!" אומר גיא ושבט אנקרטה מתחילים להילחץ.
    "גם אנקרטה עם חתיכה שניה" צעק פתאום גיא. גדי ומישל מוצאים את החתיכות האחרונות, כל אחד לשבטו" אמר גיא "קדימה רוצו!" מעודדים אנשי השבטים את חבריהם.
    "שני השבטים מגיעים למקום בו ירכיבו את הפאזל" אומר גיא. לאחר כ-2 דקות פותח את פיו שוב "מרינה, הראשונים לפתור את הפאזל" אומר גיא אך לא חולפת דקה והוא פותח את פיו שוב "גם אנקרטה מסיימים!" הוא אומר. שני השבטים עומדים במקום ומנסים לחשוב על הרמז. לפתע צעק מנשה "מצאתי!" וצלל למים. לא עברו 2 דקות והוא חזר לעבר היבשה שהמפתח של מרינה בידיו. שניות אחדות אחרי שיצא צללה מאיה משבט אנקרטה לעבר המים וגם היא הוציאה את הפתח בלי שום התעכבויות נוספות.
    "נתנאל ודן צוללים בחזרה אל המים, ומחפשים את התיבה" אמר גיא "נראה שדן מצא את התיבה!" אמר גיא. "נראה שלנתנאל ולדן יש בעיה, המפתח שלהם אינו פותח את התיבה!" אמר גיא. "נראה שנתנאל מסמן לדן משהו, נראה שדן נותן לנתנאל את המפתח שלו!" אומר גיא בפליאה, כמו כל השבט. "נראה שנתנאל ודן החליפו מפתחות אך נתנאל לא נותן לדן את המפתח השני!" אמר גיא במטרה לסכסך.
    "בקטע הזה הבנתי עם מי אני תקוע, למה הוא היה חייב לתת לו את המפתח ראשון?!" אמר מנשה בזעם על דן. "נראה שנתנאל פותח ראשון את התיבה!" אמר גיא. "נראה שעכשיו נתנאל נותן לדן את המפתח שלו!" אמר גיא וחיכה לנתנאל שיגיע עם הדגל. דן לקח את המפתח במהירות ופתח את התיבה ללא כל בעיה. "נראה שגם דן עם הדגל בידיו!" אמר גיא "מי יגיע ראשון?" שאל שאלה רטורית. "מהר, מהר נתנאל!" נשמעו צעקות עידוד מחברי שבט אנקרטה. לבסוף נתנאל יצא מהים. "נראה שנתנאל יצא מהמים!" אמר גיא "אך גם דן!" אמר גיא והפתיע את נתנאל לגמרי. "מי יהיה הראשון?" שאל גיא "שני המתמודדים צמודים" אמר גיא וחיכה להנפת הדגל המתקרבת. "מהר נתנאל!" אמרה נטע אך שניות אחדות לאחר כך קיבלה את הדגל לידיה. "הדגל בידיים של נטע!" אמר גיא בזמן שנטע טיפסה על המוט. "שבט אנקרטה זוכה במשימת הפרס!" הודיע גיא. "היינו כל-כך קרובים אבל לא מספיק" אמר דן בתחושת אכזבה.
    "נתנאל, בוא אלי" אמר גיא בחיוך ונתנאל זינק לעברו. "זה שלכם" אמר גיא והביא לנתנאל את אבן האש ובדגים. "שבט מרינה, אין לי משהו בשבילכם" אמר גיא בקול רציני. "שני השבטים, חזרו למחנה" אמר גיא והפנה את גבו לעבר שני השבטים.

קרדיט לי ולעמרי על הכתיבה.
    קרדיט לעמרי על הלוגואים.
    קרדיט לויקיפדיה על מידע ותמונות.

I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    נו אנשים תגיבו אני ומור עבדנו על זה מלא...
    אם לא יהיו תגובות אנחנו לא נמשיך את הסיפור

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

3. משתמש מנוסה
    ממש ממש ממש יפה &#33; אני מפרסמת ^^

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

4. משתמש מנוסה
    סיפור יפה אין שגיאות כתיב ואין שום טעות תודה שהכנסתם את השם הפרטי שלי(אפילו אם יצא לכם במקרה)כדאי לכם להוסיף מדריך דמויות שידעו מי באיזה שבט

Click here to feed me a Rare Candy&#33;
    Get your own at Pokeplushies&#33;

קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה

קרדיט לאליאב על הצ&#39;או בסמל אישי
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team&#33;&#33;</span></span>

5. משתמש מנוסה
    צודק, אני אדבר אם מור ונוסיף
    השבוע הפרקים יהיו שונים מכיוון שבפתיחה שמנו גם את משימת הפרס אז משימת החסינות וההדחה יהיו ביחד כנראה ביום רביעי/חמישי.
    ושוב תודה לכולם על התגובות

6. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by netanel@Feb 22 2009, 05:53 PM
    סיפור יפה אין שגיאות כתיב ואין שום טעות תודה שהכנסתם את השם הפרטי שלי(אפילו אם יצא לכם במקרה)כדאי לכם להוסיף מדריך דמויות שידעו מי באיזה שבט
    בכיף..
    אני עדיין בעונש..
    אך אני מדי פעם מקבל כמה דקות על המחשב.
    האמת יש לי רשימה קטנה של מי באיזה שבט אבל זה לא מושקע וכל אלה.
    אם עמרי ירצה הוא יעשה..

אגב אנחנו רוצים לפחות 5-10 תגובות לפני כל פרק..
    השקענו שבוע מזמננו בשביל שאף אחד לא יגיב?
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

7. משתמש מנוסה
    אללה נתנאל&#33;
    יש לכם פאק עם כמה מהגילאים פה..

נגיד מנתחת בת 24? לא צריך 7 שנות לימוד לפני?
    אחלה של פרק..
    משימה יצירתית
    אין שגיאות כתיב.. אני בעד מרינה

מקווה לעוד D:

עריכה:

נראה לי שיהיה נחמד אם תוסיפו תמונה של כל אחד בערך..
    <span style=\'color:blue\'>בברכה, ליעד</span>

8. משתמש מנוסה
    כנראה שהספיור לא ימשיך,
    אני על סף פרישה מהפורום ועם מור לא דיברתי כבר הרבה זמן...
    ובכלל אנשים לא מגיבים פה אז לטעמי אין טעם בכלל להמשך פירסום הסיפור
    אבל בכל מקרה,
    תודה על התגובה

9. משתמש וותיק מאוד
    הסיפור כנראה באמת לא ימשיך.
    יש קצר בתקשורת וגם התגובות שלכם שלא מגיעות קוטעות את המשך הסיפור.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

10. משתמש מנוסה
    חבל.. דווקא היה אחלה של רעיון וגם הביצוע היה נחמד מאוד.
    <span style=\'color:blue\'>בברכה, ליעד</span>

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by PokerFace@Mar 8 2009, 06:36 PM
    אללה נתנאל&#33;
    יש לכם פאק עם כמה מהגילאים פה..

נגיד מנתחת בת 24? לא צריך 7 שנות לימוד לפני?
    אחלה של פרק..
    משימה יצירתית
    אין שגיאות כתיב.. אני בעד מרינה

מקווה לעוד D:

עריכה:

נראה לי שיהיה נחמד אם תוסיפו תמונה של כל אחד בערך..
    אם אתה בעד נתנאל שהוא בשבט אנקרטה ואתה בעד מרינה אז את מי אתה מעודד מה יש לך פיצול אישיות?

Click here to feed me a Rare Candy&#33;
    Get your own at Pokeplushies&#33;

קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה

קרדיט לאליאב על הצ&#39;או בסמל אישי
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team&#33;&#33;</span></span>

12. משתמש מנוסה
    רעיון יפ]ה&#33;&#33; אהבתי&#33;&#33; קבלו ח"ח

13. משתמש מנוסה
    שם: פ"ת, השפלה, ישראל
    יותר מידי : אמר ככה וככה.
    אני יכול לספור 50 פעמים שאחרי כל משפט כתבתם אמר גיא.
    תנסה לגוון יותר.
    סיפור יפה, כנ"ל לעלילה.
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>

<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
    <span style=\'color:INDIGO\'>Poke&#39;Mon ~ Rise Of The Champion</span>
    Transformers ~ Revenge Of The Fallen

14. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    הקפצה של חודש
    נעול
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •