Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23
  1. משתמש מנוסה
    סמאקדאון לא משודרת בשידור ישיר בארץ וגם לא ראו. ראו משודרת באיחור של שבוע...
    אבל בשידורים הישנים של ספורט5+ הם בפיגור של שבוע-שבועיים עכשיו אחרי שהם עשו ריצה של 2 פרקים של ראו בחודש האחרון

קיצר אני מתכנן ללכת לישון ביום ראשון באיזה 10 לקום ב2 ולראות רסלמניה עד הבוקר ב5+LIVE בשידור ישיר :}

2. JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 31 2009, 10:10 PM
    סמאקדאון לא משודרת בשידור ישיר בארץ וגם לא ראו. ראו משודרת באיחור של שבוע...
    אבל בשידורים הישנים של ספורט5+ הם בפיגור של שבוע-שבועיים עכשיו אחרי שהם עשו ריצה של 2 פרקים של ראו בחודש האחרון

קיצר אני מתכנן ללכת לישון ביום ראשון באיזה 10 לקום ב2 ולראות רסלמניה עד הבוקר ב5+LIVE בשידור ישיר :}
    אתה טועה עכשיו יש פרק אחד בספורט 5 פלוס של ראו אין יותר 2 פרקים עוד חודש וחצי יהיה רסלמניה שידור חוזר עם כתוביות אני בכל מקרה יביא לפורום למי שירצה לינק לשידור ישיר ברסלמניה מ2 בלילה עד 6 בבוקר

• וואלק אעע
    שם: י.ש. טרינר
    טוב אין לי ראש לראות את זה לייב כי בכ"ז השינה חשובה לי כי אני בגיל שאני חייב ת'גובה שלי לעתיד הקרוב שלי.
    וחוץ מזה שאני במיילא צורב ושומר ת'רסלמנייה ואני אוהב לראות את זה כשאני יכול לעצור וללכת לשרותים באמצע או ברגע שמתחיל הקרבות של הדוות עם התלבושות הפרובוקטיביות, לעצור ולעשות צרכים מגונים *-)
    XD

היי. אני טרינר ואני תותח
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    בס"ד , יחי טרינר.
    רותם תניח לי תפילים 3>
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~*DeXTeR*~ צפה בהודעה
    בס"ד יחי טרינר!
    Spoiler ספוילר

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by triner@Mar 31 2009, 10:24 PM
    טוב אין לי ראש לראות את זה לייב כי בכ"ז השינה חשובה לי כי אני בגיל שאני חייב ת'גובה שלי לעתיד הקרוב שלי.
    וחוץ מזה שאני במיילא צורב ושומר ת'רסלמנייה ואני אוהב לראות את זה כשאני יכול לעצור וללכת לשרותים באמצע או ברגע שמתחיל הקרבות של הדוות עם התלבושות הפרובוקטיביות, לעצור ולעשות צרכים מגונים *-)
    סבבה אחי אני שמח לראות שיש פה אנשים שאוהבים לראות אהבקות חשבתי בהתחלה שזה יהיה אשכול לחינם אבל יש כאן הרבה תגובות ולזה שמעליי הרבה אנשים בארץ יראו את זה בלייב בשידור ישיר כמובן שתוכל לצרוב או להוריד במחשב יום אחרי

• וואלק אעע
    עזוב אני חייב לישון.
    אבל אני לא מוכן לשמוע על תוצאות או להכנס לאתר בכלל עד שאני לא רואה ת'אירוע.
    XD

היי. אני טרינר ואני תותח
    בס"ד , יחי טרינר.
    רותם תניח לי תפילים 3>
    בס"ד יחי טרינר!
    Spoiler ספוילר

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by triner@Mar 31 2009, 10:58 PM
    עזוב אני חייב לישון.
    אבל אני לא מוכן לשמוע על תוצאות או להכנס לאתר בכלל עד שאני לא רואה ת'אירוע.
    חחח אתה כמו כל החברים שלי בסדר אני לא יגיד לך תוצאות תיכנס לאתר מגה וידאיו יהיה לך צפייה ישירה ברסלמניה אחרי 9 שעות שנגמר הארוע למי שאוהב אהבקות פה הימור שלכם מי מנצח בקרבות?

לדעתי סינה לוקח את אליפות העולם .טריפל אייץ מנצח את אורטון.גף ארדי מנצח את מאט ארדי.קיין מנצח בקרב הסולם.ריי מסטריו מנצח את JBL .הקברן מנצח את שון מייקלס.זה הימור שלי לחלק מהקרבות.

• וואלק אעע
    אותו דבר, רק שמייקלס מנצח.
    XD

היי. אני טרינר ואני תותח
    בס"ד , יחי טרינר.
    רותם תניח לי תפילים 3>
    בס"ד יחי טרינר!
    Spoiler ספוילר

• JONY_BOY
    Guest
    אחי זה לא יקרה וינס מקמהן אמר בראיון שהוא לא יתן לאף אחד לשבור את רצף הניצחונות של הקברן העומד על 16:0 לכן הוא לא יפסיד למייקלס יאלה עוד תגובות בבקשה

• עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •