Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. YoRt3m
    Guest
    המפלצות ב"מפלצות נגד חייזרים" אולי נקלעות לקרב לא פשוט מול יצורים מהחלל - אבל בקופות בתי הקולנוע בארצות הברית, לא היתה שום תחרות. על פי הערכות האולפנים, סרט האנימציה החדש מבית היוצר של אולפני דרימוורקס הכניס בסוף השבוע הראשון שלו בבתי הקולנוע 58.2 מיליון דולר - הפרש של למעלה מ-35 מיליון דולר מהמקום השני, אותו תפס סרט האימה "The Haunting in Connecticut", שהוקרן גם הוא בבכורה.

זוהי הפתיחה הגבוהה ביותר שנרשמה עד כה במהלך 2009 - כשלושה מיליון דולר יותר מזו של "השומרים" לפני כחודש - והפתיחה השלישית הגבוהה ביותר שנרשמה אי פעם בחודש מרץ, אחרי "300" (2007) ו"עידן הקרח 2" (2006).

חלק ניכר מהכנסותיו הגבוהות של הסרט נבע מכך שהוא הוקרן בתלת-מימד במספר חסר תקדים של אולמות, ומחירי הכרטיסים להקרנות אלה גבוהים יותר מהרגיל. מתוך קרוב ל-7,300 אולמות בהם הציג הסרט, ב-2,080 הוא הוקרן בתלת-מימד - ולמרות שמדובר בפחות מ-30 אחוז מהאולמות, ההקרנות הללו תרמו למעלה ממחצית מהכנסותיו בסוף השבוע.

"מפלצות נגד חייזרים" אולי גנב את רוב ההצגה, אבל שני סרטים חדשים נוספים הצטרפו בסוף השבוע האחרון לעשירייה הפותחת. הראשון, כאמור, הוא "The Haunting in Connecticut", סרט אימה בבימויו של פיטר קורנוול על משפחה שעוברת להתגורר בבית רדוף. הסרט הכניס בסוף השבוע 23 מיליון דולר והתמקם במקום השני.

גם "12 סיבובים", דרמת פעולה משטרתית בכיכובו של ג'ון סנה, הוקרנה בבכורה בסוף השבוע - אך זכתה לפתיחה מאכזבת למדי עם 5.3 מיליון דולר הקופות והמקום השביעי בטבלת שוברי הקופות.

שלושת הסרטים שפתחו בשבוע שעבר ותפסו את המקומות הראשונים עם צאתם - "Knowing" בכיכובו של ניקולס קייג', "I Love You, Man" בכיכובו של פול ראד ו"משחק כפול" בכיכובם של קלייב אוון וג'וליה רוברטס - שמרו על הסדר המקורי וירדו כולם שני מקומות בטבלה.

ירידה זהה רשם גם סרט ההרפתקאות "המירוץ להר המכשפות", שסיים את סוף השבוע השלישי שלו בבתי הקולנוע במקום השישי בטבלה עם הכנסות בסך 5.6 מיליון דולר. עד כה, הסרט בכיכובו של דוויין "דה רוק" ג'ונסון" הכניס למעלה מ-50 מיליון דולר בארצות הברית בלבד.

גם "השומרים" שומר בינתיים על נוכחות בעשירייה הפותחת: סרטו של הבמאי זאק סניידר הכניס בסוף השבוע האחרון 2.8 מיליון דולר ודורג במקום השמיני,

ירידה של שלושה מקומות מהשבוע שעבר. עד כה, הסרט הכניס למעלה מ-100 מיליון דולר בקופות - סכום מכובד, אך לא כזה שעומד בציפיות מסרט שתקציבו, על פי הערכות שונות, עמד על קרוב ל-150 מיליון דולר.

מי שמפגין דווקא ביצועים מפתיעים לטובה הוא מותחן האקשן "חטופה" בכיכובו של ליאם ניסן: הסרט, שהוקרן בארץ ובאירופה בשנה שעברה, שומר על מקומו בעשירייה הפותחת זה השבוע התשיעי ברציפות - עם הכנסות בסך 2.7 מיליון דולר בסוף השבוע האחרון והכנסות מצטברות בסך 137 מיליון דולר. את המקום העשירי בטבלה תופס "The Last House on The Left", רימייק שהפיק ווס קרייבן ("צעקה", "סיוט ברחוב אלם") לסרטו הראשון מ-1972. הסרט הכניס 2.6 מיליון דולר בסוף השבוע השלישי שלו בבתי הקולנוע, והכנסותיו עד כה עומדות על 28.5 מיליון דולר.

הערה שלי: כרדיט ל-Ynet.
    ואני מת על TheRock.
    קיצר הסרט המירוץ להר המכשפות מומלץ!

• משתמש מנוסה
    סרט אנימציה במקום הראשון?! O:

טוב נו... אני חולה על דה רוק. בטח עוד מעט Need For Speed 4 יצטרף לרשימה.
    תגיד, למה אין שם את נער החידות או את סיפורו המופלא של בנג'מין באטן? O_O"
    <span style=\'color:blue\'>בברכה, ליעד</span>

• משתמש מנוסה
    שם: תומר
    מפלצות נגד חייזרים היום אני הולך ליראות את הסרט

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •