אביב הוא זה שצריך לבקש סליחה,למה אתה חושב שאני מופרע,עבדתי יום וליל בשביל להגדיל את הניסיון שלי ובשביל לעשות למישהו טוב ובסוף מתברר שהוא סתם ניצל אותי....
לא...Originally posted by Fusion Catiteen@Jul 13 2007, 12:46 PM
אתם רוצים שאני אלך עכשיו מהפורום הזה?
תלך מחר... סתם אל תלך תגיב מהצבא
ותגיב בימי שבת
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אלכס מה איתי?
אלכס לא צריך להעלב מכל דבר :|
הדבר אצלי בבית הביא לי מכתב משכן שלי ולא קיללתי אותו
לצבא אני אלך רק בשנה הבאה אז בבקשה אל תאיץ בי ללכת לצבא כי כשאני אלך זאת אומרת שאני לא אוכל להיות פה....זה ממש פוגע בי זה כאילו שאתה רוצה שאני אלך מפה כשאתה אומר לי ללכת לצבא... -_-
אז לא השתמשת בסמיילי הנכון.Originally posted by Fusion Catiteen@Jul 13 2007, 12:49 PM
לצבא אני אלך רק בשנה הבאה אז בבקשה אל תאיץ בי ללכת לצבא כי כשאני אלך זאת אומרת שאני לא אוכל להיות פה....זה ממש פוגע בי זה כאילו שאתה רוצה שאני אלך מפה כשאתה אומר לי ללכת לצבא... -_-
צחקתי איתך, בצבא אם לא תלמד להסתלבט, יתנו לך כאפות מאחורה ><Originally posted by Fusion Catiteen@Jul 13 2007, 12:48 PM
אביב הוא זה שצריך לבקש סליחה,למה אתה חושב שאני מופרע,עבדתי יום וליל בשביל להגדיל את הניסיון שלי ובשביל לעשות למישהו טוב ובסוף מתברר שהוא סתם ניצל אותי....
אוף אל תלך! אם תלך, מי ידבר איתי ככה? מי יספים איתי עד סוף היום?
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אה, וואלה? אתה שונא את נתנאל?Originally posted by Fusion Catiteen@Jul 13 2007, 12:30 PM
חוץ מזה נתנאל זה Nel שנרשם לכאן והתחיל להאשים אותנו או לתבוע או משהו כזה...
אני הבאתי אותו לכאן לפני כמעט שבועיים.
כבר השעתם אותו?
רציתי לראות איזה טענות הוא יעלה למה האתר הזה לא יכול להקרא האתר הישראלי ושלו כן.
הוא טוען שרק האתר שלו יכול להיקרא ככה, אני חושב ששום אתר נכון לעכשיו לא יכול להיקרא בשם הזה וכבר ניסיתי לעשות משהו נגד זה בזירות שונות.
לא ציפיתי שהוא יפרסם פורום... בכל זאת הוא מנהל פורום הפוקימון השני או השלישי בגודלו.
עריכה של הרגע האחרון: אלכס, למה לא?
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
חחחח אני לא ספאמר XDDDD טוב ואני לא מבין כל כך צחוקים ובצבא אני יהיה מוכן להכול אבל כאן זה משהו שונה...כי אתם חברים שלי...
אני :XD: אביב ה
ממש מגניב
מטאגרוס למה אתה מתכוון בלמה לא??
אנחנו נישאר חברים שלך לנצח, במיוחד אם תגיב בימי שישי-שבתOriginally posted by Fusion Catiteen@Jul 13 2007, 12:50 PM
חחחח אני לא ספאמר XDDDD טוב ואני לא מבין כל כך צחוקים ובצבא אני יהיה מוכן להכול אבל כאן זה משהו שונה...כי אתם חברים שלי...
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אני משתדל להגיב בכל יום ^^
באמת האתר שלו חש..Originally posted by metagross@Jul 13 2007, 12:50 PM
אה, וואלה? אתה שונא את נתנאל?
אני הבאתי אותו לכאן לפני כמעט שבועיים.
כבר השעתם אותו?
רציתי לראות איזה טענות הוא יעלה למה האתר הזה לא יכול להקרא האתר הישראלי ושלו כן.
הוא טוען שרק האתר שלו יכול להיקרא ככה, אני חושב ששום אתר נכון לעכשיו לא יכול להיקרא בשם הזה וכבר ניסיתי לעשות משהו נגד זה בזירות שונות.
לא ציפיתי שהוא יפרסם פורום... בכל זאת הוא מנהל פורום הפוקימון השני או השלישי בגודלו.
עריכה של הרגע האחרון: אלכס, למה לא?
אלכס יש לנו אותו שם נהיה חברים תמיד לא?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)