כן נכון כל הדברים האחרים זה לא כיף כמו זהOriginally posted by triner@Jul 15 2007, 04:09 PM
מישהו יכול לפתוח מישחק של פוקמון שיהיה אפשר לבחור איזה פוקמון רוצים להתחלה ושלא יהיה רקע?
כשיש רקע הסיפור לא גמיש
כן נכון כל הדברים האחרים זה לא כיף כמו זהOriginally posted by triner@Jul 15 2007, 04:09 PM
מישהו יכול לפתוח מישחק של פוקמון שיהיה אפשר לבחור איזה פוקמון רוצים להתחלה ושלא יהיה רקע?
כשיש רקע הסיפור לא גמיש
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אני רוצה לפתוח משחק אבל אין לי כוח לעשות את המפה והחנות והמתקפות והכלOriginally posted by triner@Jul 15 2007, 04:16 PM
זה מעצבן יש מישחקים שאני רוצה לשחק אבל לא יכול כי אין לי רעיון לרקע, ביגלל זה אני גם לא פותח מישחק...
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
משעמם
עזבו אתם לא רוצים להשקיע במשחקים....אני אף פעם לא יפתח משחק אם הוא לא יהיה מושקע ושישבתי עליו שעות והתאמצתי כדי שמתמשים יהנו, למרות שהמשחק היחידי שאני רושם אצלו זה של סאי והוא לא מגיב אף פעם, ממש עצלן ומעצבן הרותם הזה
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
חחח כן גם אני במשחק הזהOriginally posted by aviv@Jul 15 2007, 04:38 PM
עזבו אתם לא רוצים להשקיע במשחקים....אני אף פעם לא יפתח משחק אם הוא לא יהיה מושקע ושישבתי עליו שעות והתאמצתי כדי שמתמשים יהנו, למרות שהמשחק היחידי שאני רושם אצלו זה של סאי והוא לא מגיב אף פעם, ממש עצלן ומעצבן הרותם הזה
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
בונא שתוק,יש לי חמישה רשומים שכול שנייה מישהו אחר מגיב ואני צריך לחכות שכולם יגיבו כדי שאני לא יתצרך לערוך ואז הם יתחילו לשלוח לי הודעות על זה שנאי שוכח אותם ושאני מגעיל וכאלה...Originally posted by aviv@Jul 15 2007, 04:38 PM
ל יש שלוש רשומים שרק שתיים מהם מגיבים כמו שצריך 0= [טוב אחד,השנייה מגיבה אבל ל תמיד]
צונזר
אני כל הזמן מגיב חוץ מפעם אחת היום שאמא שלי לקחה לי תמחשבOriginally posted by sai@Jul 15 2007, 04:44 PM
בונא שתוק,יש לי חמישה רשומים שכול שנייה מישהו אחר מגיב ואני צריך לחכות שכולם יגיבו כדי שאני לא יתצרך לערוך ואז הם יתחילו לשלוח לי הודעות על זה שנאי שוכח אותם ושאני מגעיל וכאלה...
ל יש שלוש רשומים שרק שתיים מהם מגיבים כמו שצריך 0= [טוב אחד,השנייה מגיבה אבל ל תמיד]
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
נו תמשיך כבר, אתה צריך להמשיך מהר, ולא להיתעכב שעה עד שיהיו 2 שהגיבו... =\Originally posted by sai@Jul 15 2007, 04:44 PM
בונא שתוק,יש לי חמישה רשומים שכול שנייה מישהו אחר מגיב ואני צריך לחכות שכולם יגיבו כדי שאני לא יתצרך לערוך ואז הם יתחילו לשלוח לי הודעות על זה שנאי שוכח אותם ושאני מגעיל וכאלה...
כן נכון אם מישהו לא הגיב זה בעיה שלוOriginally posted by triner@Jul 15 2007, 04:45 PM
נו תמשיך כבר, אתה צריך להמשיך מהר, ולא להיתעכב שעה עד שיהיו 2 שהגיבו... =\
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
נכון, אתה עושה המשך ואנחנו מגיבים אחרי זה אנחנו פה בעצבים "נו כבר נו כבר שימשיך שימשיך" קימעט מחליתים לקלל ת'אמאמא שלך ואתה כזה יושב לך בפנן, ראש טוב החיים יפים וכל זהOriginally posted by חן הקטן@Jul 15 2007, 04:47 PM
כן נכון אם מישהו לא הגיב זה בעיה שלו
[אני מצטער אם הייתי בוטה]
סאי אתה לא קולט מה אני אומר? נגיד שרק אני וחן הקטן מגיבים בסדר? עברה חצי שעה מאז ששנינו הגבנו! ואתה לא מגיב! ואף אחד מרשומים לא צופה בנושא! ועוברת עוד חצי שעה וכלום! על זה אני מדבר! אף אחד לא צופה, הגיב מי שהגיב ואתה צריך להמשיך לנו! אני מגיב ישר ומיד כשאני על הפורום!Originally posted by sai@Jul 15 2007, 04:44 PM
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אם מישהו יסע לאילת אתה תחכה לו גם?Originally posted by aviv@Jul 15 2007, 04:50 PM
סאי אתה לא קולט מה אני אומר? נגיד שרק אני וחן הקטן מגיבים בסדר? עברה חצי שעה מאז ששנינו הגבנו! ואתה לא מגיב! ואף אחד מרשומים לא צופה בנושא! ועוברת עוד חצי שעה וכלום! על זה אני מדבר! אף אחד לא צופה, הגיב מי שהגיב ואתה צריך להמשיך לנו! אני מגיב ישר ומיד כשאני על הפורום!
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)