Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. משתמש מנוסה
    dragon ball~דרגון בול

שם האנימה~ Dragon Ball ~ דרגון בול
    מספר פרקים~ 153
    ז'אנרים~ קומדיה, הרפתקאות, אקשן, שונן.
    סטודיו ~ Toei Animation.
    דירוג גילאים~ 12+.
    סוג אנימה ~ TV.

עלילה~

העלילה מספרת על גוקו,ילד סאייני קטן שנחת על כדור הארץ,בתחילת הסדרה הסאיינים רצו להשתלט על הכוכב אך גוקו בקצת עזרה מפיקולו,חברו מכוכב נמק עצר אותם. אחרי זה גוקו כבר גדל ולחבורה שלו הצטרפו עוד אנשים,בעצם כל פעם מגיע רוע חדש וגדול יותר אפילו מהקודם וככה העלילה ממשיכה כאשר החבורה עוצרת את הרוע כל פעם מחדש.
    שדרגון בול הגיע לעונת GT המטרה הייתה שונה,הפעם גוקו הפך לקטן בגלל כדורי הדרגון בול והמטרה הייתה לעזור לו לחזור למצבו הרגיל.

מדריך דמויות

סון-גוקו
    גוקו הוא בין הדמויות הכי ראשיות בסדרה,בתחילת הסדרה רואים אותו בתור ילד סאייני קטן עם עלילה אחרת אך בהמשך הוא מתבגר והעלילה שלו מתפתחת למשהו שונה לגמרי. גוקו הוא אביו של גוהן וגוטן ובעלה של צ'יצ'י. גוקו הוא טיפוס די שמח ושהוא מתחיל לאכול הוא פשוט לא מפסיק. אחרי שגוקו עובר את עובר את עונת Z ומגיע לעונת GT נולדה לו נכדה בשם פאן אבל בדיוק אז כדורי הדרגון בול הפכו את גוקו לקטן והוא היה צריך לצאת למסע כדי להחזיר את עצמו למצבו הרגיל. גוקו יכול להגיע מקסימום לדרגת סופר סאיין 4.

פיקולו/פיקורו
    פיקורו הוא אחד הדמויות הראשיות בסדרה. הוא מכוכב נמק ושם גם הוא נפגש עם גוקו,פיקולו בהתחלה היה קצת מרושע אך עכשיו הוא בכלל לא.פיקולו הוא טיפוס רציניאשר יודע רוב הפעמים מה לעשות. לפיקורו יש מתקפה מיוחדת אשר נקראת "קרן השטן",זו מתקפה מיוחדת ומאוד חזקה.

קרירין
    קרירין הוא חבר טוב של גוקו אשר התחרה איתו הרבה פעמים שהיו ילדים קטנים. קרירין הוא טיפוס די דואג תמיד במצבי לחץ. ממש בהפתעה בעונת Z קלילין לבסוף התחתן עם אנדרואיד 18 ועכשיו יש להם ילדה קטנה. לקרירין יש מתקפה מיוחדת כאשר הוא משתמש בה בצלחת מעופפת מהירה.

סון-גוהן
    גוהן הוא בנו של גוקו ובנה של צ'יצ'י. כמו גוקו גם גוהן יכול להשתמש במתקפת הקמהאמהא. גוהן אף פעם לא אהב מלחמות אבל כשצריך הוא יילחם. לבסוף גוהן התחתן עם וידל ועכשיו הוא האבא של פאן. כשגוהן גדל הוא נהיה יותר אחראי אךגם יותר דאגן,מה שלא כל כך עזר לו.

גוטן
    גוטן הוא אחיו הקטן של גוהן,בנו של גוקו ובנה של צ'יצ'י. גוטן דומה מאוד באופי שלו לגוהן רק שהוא יותר ילדותי. גוטן הוא חברו הטוב ביותר של טראנקס. חוץ מזה אין כל כך מה לפרט עליו חוץ מזה שנהיה יותר אחראי גם הוא כשגדל.

וג'יטה/מקיטה
    וג'יטה הוא גם חברו של גוקו אבל גם יריבו בוא נגיד,וג'יטה משתוקק להתמודד נגד גוקו ולנצח אותו, הוא כל הזמן קורא לגוקו בשמו הסאייני:קאקרוטו. מקיטה הוא בעלה של בולמה ואביו של טראנקס, הוא מלמד את טראנקס לחימה והוא תמיד אומר לו שגם שיש רוגע בעולם צריך להתאמן. מקיטה הוא נסיך הסאיינים.

טראנקס
    טראנקס הוא בנו של וג'יטה ובנה של בולמה, בנוסף לזה טראנקס הוא גם החבר הכי טוב של גוטן. טראנקס תמיד העריץ את אביו והיה לו הרבה מאוד צעצועים שהוא היה קטן. לטראנקס ולגוטן יש יכולת מיוחדת להתמזג ולהפוך ביחד לגוטנקס,המיזוג שלהם. בהמשך הסדרה טראנקס מתחיל להשתמש גם בחרב.

גוטנקס
    גוטנקס הוא המיזוג של טראנקס וגוטן וכך נוצר השם שלו, מהשילוב של שני השמות שלהם. למרות שגוטנקס די שחצן הוא מאוד חזק וכאשר הוא ברמת סופר סאיין 3 הכוח שלו חזק בצורה שאי אפשר לתאר. לגוטנקס יש כמה מתקפות מיוחדות כגון:הסופר קמיקאזה-מתקפת רוחות הרפאים,הדונאטס ועוד. למרות כל כוחו של גוטנקס כעבור זמן מסוים כל פעם הוא מתפרק חזרה לגוטן וטראנקס אך הזמן הוא מאוד ארוך ככה שאין להם מה לדאוג הרבה.
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

2. YoRt3m
    Guest
    אחלה סדרה
    אני ממש אוהב אותה
    תודה רבה על ההשקעה.

• משתמש מנוסה
    תודה=]
    ואין בעד מה D:

• משתמש מנוסה
    הסידרה אחלה תודה

• משתמש מנוסה
    בבקשה=)

• משתמש מנוסה
    שם: בבית
    אני ראיתי תסדרה ואני מכיר טוב טוב אותה
    ושמע
    מה עם מג'ינבו?
    יש מלא דמויות שלא כתבתה!
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

• משתמש מנוסה
    בסיקור לא חייבים לכתוב ממש אבל ממש את כל הדמויות בסדרה,אבל בכל זאת אני יוסיף את מג'ין בו ואת בו הרשע מחר רק בגלל ש"ביקשת".

• משתמש מנוסה
    סיקור נחמד מאוד
    רק תתקן אצל גוקו פאן נולדה בסוף עונת ה-Z ולא בעונת ה-GT ב-GT היא כבר גדולה ועוזר לגוקו לחפש את כדורי הדרגון בול

ואצל גוטן תכתוב גם שהוא שתי טיפות מים גוקו

• משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תודה על הסיקור

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

• משתמש מנוסה
    בבקשה=]

ולא כתבתי שפאן נולדה בעונת GT,אמרתי רק שהיא השתתפה יותר בעונת GT

• משתמש מנוסה
    Originally posted by joker@Apr 3 2009, 02:00 PM
    בבקשה=]

ולא כתבתי שפאן נולדה בעונת GT,אמרתי רק שהיא השתתפה יותר בעונת GT
    אה לא קראתי את זה נכון

• משתמש מנוסה
    אבל היום כולם אוהבים רק בליץ ואן פיס ונארוטו חבל שהיוצר לא יכל להמשיך את דרגון בול

• פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    אחלה מדריך ,יש לך הרבה מידע ,כל הכבוד!
    תוסיף על עוד דמויות :בורמה,צ'יצ'י.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •