Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    הבאטל פרויינטר הוא אי שנמצא איפה שברובי ובספיר היה מגדל הקרב
    במיקום הוא נמצא כאן:
    (אני נותן טיפים רק על סמלים כסופים)
    הערה: אם אתם רוצים להגיע לראש המתקן אתם חייבים בקרבות אחד על אחד.
    הנה המתקנים וההסברים:
    מפעל הקרבות\ battle fectory

מה מיוחד במתקן הזה:
    במתקן הזה אתם לא תהיו בפוקימונים שלכם אלה בפוקימונים שיצאו לכם אתם יכולים רמות 50 שהם נורמלים התפתחויות שנייות אבל יש גם אופציה של רמות 100 ששם יהיו גם אגדיים (ציפורים, כלבים, רג'ים, חמודים)
    יציבו לכם בהתחלה 6 וקימונים ומתוכם אתם תבחרו 3 כל קרב אתם תוכלו להחליף פוקימון עם היריב המובס שלכם.

לאחר 3 פעמים שאתם תנצחו את האתגר אתם תגיעו למוח המתקן לאתגר הסמל הכסוף ואחרי 6 פעמים נופות תגיעו לאתגר הסמל המוזהב

מוח המפעל נולנד.

סמל: הידע
    פוקימונים בסמל הכסוף:
    לנולנד אין פוקימונים קבועים אבל גם הוא יהיה עם פוקימונים רמות 50 או רמות 100
    פוקימונים בסמל המוזהב:
    גם כאן אין לא פוקימונים קבועים.

זירת הקבות\battle arena

מה מיוחד במתקן?:
    במתקן הזה אתם תלחמו עם 3 פוקימונים או ברמות 50 או ברמה של הפוקימן החזק ביותר שלכם.
    אם לא הוכרה הקרב תוך 3 סיבובים הקרב יוכרע ב3 מונחים skill, mind וbody למי שיהיה יותר עיגולים ינצח.
    עוד דבר שהפוקימון מעולף הפוקימון הבא אחריו בסדר בא ואסור להחליף פוקימונים באמצע.

אחרי 4 פעמים שתגמרו את האתגר אתם תגיעו לראש המתקן לקרב הסמל הכסוף ולאחר 8 נוספות אתם תגיעו לאתגר הסמל הכסוף.

שם: טייפון הזירה גרטה

סמל: אומץ.
    פוקימונים בסמל כסוף

טיפים: טוב בהתחלה יש לנו את ארקרוס: ארקרוס הוא פוקימון הכי חזק שלה כידאי להריאה אותו בהתקפות חזקות אני הצלחתי לנצח אותו עם פוקימן קרח אבל כמובן שאש יהיה הכי טוב נגדו.
    אמבריון: את אמבריון אתם לא תוכלו לנצח למה? הוא על התור הראשון יבלבל אותכם והבלבול שלו מצויין וחוץ מזה הוא מאוד עמיד והוא לא יתעלף בקלות אז תקוו שיהיה תיו או ניצחון שלכם בקרב הזה.
    שדנינג'ה: רוב ההתקפות לא משפיעות אליו בגלל האפקט של ההגנה המיוחדת שלו רק התקפות על חושיות, רוחניות או אפלות ויש לו רק חיים אחד.
    עוד טריק נגדו: אם יש לכם את ההתקפה skill swap הוא גמור תם תקבלו את היכולת שלו והוא יקבל את שלכם והוא הפגע!
    פוקימונים בסמל מוזהב:

כיפת הקרבות\ battle dome

חוקים מיוחדים: הכיפה הוא מתקן חביב שבו בוחרים ב3 פוקימונים ושתמשים בכל קרב ב2 מה ששונה זה שהסיבובים ששם האתגרים הרבה יותר קצרים.

אחרי 5 סיבובים אתם תגיעו לאתגר הסמל הכסוף ואחרי 10 נוספים אתם תגיעו לאתגר הסמל המוזהב.

שם: אס הזירה טאקר

סמל: הטקטיקה
    פוקימונים בסמל כסוף:

טיפים:
    סוואמפרט: סוואמפרט הוא פוקימון מאוד מאוזן והוא יכול לאבות בעיה גדולה: פוקימון עשב מאוד מומלץ אבל במקרה שאין לכם גם פקימון קרח יכסח אותו.
    סלאמנס: סאלמנס הוא מין סוואמפרט אבל הוא סובל מאוד מקרח קרן קרח אחת טובה והוא מעולף.
    צ'ריזארד: הוא הפוקימון החלש ביותר שלו אתם צריכים להשתמש בפוקימון מים (בטוח שיש לכם) והוא מחוסל אני ניצחתי אותו עם הסוואמפרט שלי אבל יש המון פוקימוני מים טובים במשחק.
    פוקימונים בסמל המוזהב:

צינור הקרבות\battle pike

מה מיוחד: בצינור יש כל הזמן 3 דלתות בדלתות האלה יש כל מיני הפתעות כמו למשל קרב כפול, קרב רגיל, שיתוק,הרעלה, שריפה, הקפאה,ריפוי ועוד המון הפתעות אחרות.

אחרי 4 פעמים שאתם גומרים את האתגר אתם מגיעים לקרב הסמל הכסוף ואחרי 8 נוספות אתם מגיעים לקרב הסמל המוזהב.

שם: מלכת הצינור לוסי

סמל: המזל
    פוקימונים בסמל הכסוף:

טיפים:
    סוויפר: נגד סוויפר כידאי להשתמש בהתקפות חזקות מאוד (flame frower, ice beam וכד') עם פוקימון קרח אתם צריכים להזהר כי יש לו giga drain שיכולה כמעט לחסל אותכם.
    מיילוטיק: מיילוטיק משתמש רק בקרח ובמים זאת אומרת או חשמל או עשב פוקימוני חשמל בדרך כלל מאוד פגיעים אבל גם מאוד חזקים אז הם מולצים עם עשב יש סיכוי שתחלו אותה במכה אבל תזהרו מהקרח שלה כי הוא יכול להוריד את הפוקימון שלכם במכה!
    שאקל: שאקל הוא הפוקימון החלש ביותר שלה אבל הוא משתמש בניב רעל שירעיל אותכם אבל הוא לא בעכרך חזק וסופת חול והוא גם משתמש במנוחה שמרדימה אותו אבל מרפא ויש לו פרי שמבטל אותה אז אתם חייבים לחסל אותו במכה או שניים.

פוקימונים בסמל המוזהב:

ארמון הקרבות\battle place

מה מיוחד: הארמון הוא כמו הזירה רק הרבה יותר מתקדם בארמון לא בוחרים את ההתקפה אלה המחשב בוחר אותה מה שאומר שצריך שכל ההתקפות יהיו טוות בדרך כזו או אחרת.

לאחר 3 אתגרים גמורים אתם תגיעו לקרב על הסמל הכסוף ואחרי 6 נוספים אתם תגיעו לקרב הסמל המוזהב.

שם: חכם הארמון ספנסר

סמל: הרוחניות.
    פוקימונים בסמל כסוף:

טיפים:
    קרובט: הוא ממש טרף קל אם יש לך פוקימון חשמלי ויש לו ברק (thunder) הוא מחוסל אבל עדיין כדיאי שיהיו עוד התקפות חשמל
    סלקינג: לסלייגקינג אין חולשות מיוחדות אבל הוא עדיין מאוד חזק מה שמשפיע עליו הכי טוב זו לוחמה אבל גם התקפות חזקות אחרות יכולות לנצח את הקרב.
    לפרס: היא הכי בעייתית שלו כמו המיילוטיק של לוסי היא משתמשת רק בקרח ובמים זאת אומרת עשב וחשמל יעזרו נגדה.

פוקימונים בסמל מוזהב:

מגדל הקרבות\ battle tower

מה מיוחד: המגדל עצמו לא מיוחד אבל יש אפשרות לעשות קרב שותפים כמו הקרב ביחד עם סטיבן נגד המנהיג של צוות מגמה וסגן שלו אבל עדיין חייבים בשביל להגיע למוח אחד על אחד.

לאחר שגמרתם את האתגר 5 פעמים אתם תגיעו לקרב הסמל הכסוף ואחרי שגמרתם אותו 10 פעמים נוספות אתם תגיעו לאתר הסמל המוזהב.

שם: נערת הסלון אנבל

פוקימונים בסמל הכסוף:

טיפים:
    אלאקזם: פוקימון מפתח נגדו הוא אפל עם פוקימון אפל הוא לא ישרוד גם ההתקפות העל חושיות לא משפיות עליו אני נצחתי אותו עם הסבליי שלי (אפל\רוח).
    סנורלקס: טוב בגלל שאני עצלן תקראו למעלע את הטיפ נגד סלאייקינג וזה אותו דבר.
    אנטיי: כלב אגדיה או לא הוא עדיין חלש למים אבל על תזלזלו בו הוא יכול עם התקפות האש שלו לגמור פוקימון מים אבל אם יש לכם פוקימון אבן זה גם יהיה טוב.

פוקימונים בסמל המוזהב:

פרמידת הקרבות\battle peramid

מה מיוחד: הפרמידה היא המתקן הכי לא כיף והכי קשה מבין המתקנים. אתם תצטרכו בקומה בלי אור (flesh לא יעבוד) וכל קרב שאתם מנצחים האור גודל אתם תמצאו כל מיני חפצים שיוכלו לעזור לכם כמו מרפאים או מחיים. שתגיעו לריבוע הכחול לו אליו ותעלו קומה סה''כ יש 7 קומות.

לאחר 3 פעמים שתגמרו את הפרמידה אתם תגיעו לאתג הסמל הכסוף ולאחר 6 נוספות אתםתגיעו לאתגר הסמל המוזהב.

שם: מנהיג הפרמידה ברנדון

פוקימונים בסמל כסוף:

טיפים:
    רג'ירוק: רג'ירוק משמש לרוב בהתקפות אבן אבל יש לו גם התקפות לוחם מים יוכלו לעשות את העבודה עשב לא יהיה משהו נגדו יש לו ולכל הרג'ים את המקפה המיוחדת שלהם super power (כמו ancient power רק יותר חזק) שיכולה לחסל אותכם במכה!
    רג'יאייס: אני מודיע לכם תחילה שאש לא יהיה טוב נגדו הsuper power שלו ינקה איתכם את הרצפה אני מציע ללכת על פוקימון חשמלי מהיר (אני לקחתי את מנקטריק)
    רג'יסטיל: הוא הרג'י עם הכי הרבה הגנה הוא יכול להיות מאוד בעייתי ויכול להיות מאוד קל. אש לא טוב עליו מאותה סיבה של רג'יאיייס. אני ממשליץ על מים או קרח מים זה יכול לנקות איתו את הרצפה.

פוקימונים בסמל מוזהב:

עכשיו אני יעביר לכם את רמת הכיף ואת רמת הקושי של המתקנים.

תהנו!!

http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/1191048.gif
    =http://www.pokeplushies.com/feed/1191048]Click here to feed me a fruir=http://www.dinomon.com]Get your own at Dinomon

2. JONY_BOY
    Guest
    כל הכבוד אחי מדריך מדהים

• משתמש מנוסה
    כל הכבוד אחד המדריכים הטובים שראיתי...

רק שאלה:
    אחרי כמה פעמים שסיימתי את הפרמידה האיש
    אומר לי משהו על גראודון קיוגר ורייקוזה ולא מכניס אותי..
    מה לעשות?

• משתמש מנוסה
    כל הכבוד מדריך מאוד טוב

• מנהל פורומי משחקי פוקימון
    מצטער, אבל למרות שהמדריך מאוד מושקע חסרים בו המון פרטים.
    מדריך על חזית הקרב חייב להכיל כמה תגובות לפחות בגלל כל הפרטים שחייבים לשים להרחיב.
    המדריך פשוט קצר מדי.

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •