יש לי סטראפטור עם: fly, aerial ace, close combat, brave bird. זה 3 מתקפות מעופף אז זה לא נראה לי למישהו יש הצעות לשיפור?
עדיף אם כבר להוריד את אריאל אייס.
וקרן על זו מתקפה מיוחדת והיא ממש לא מתאימה לו.
אם אין לך מתקפות חרק אתה יכול ללמד אותו u-turn.
או double-edge, אבל בשביל זה אתה צריך ללמד אותו דרך רבייה, שזה אומר להתחיל לאמן אותו מרמה 1.
וגם המתקפה הזו כמו ברייב-ברד פוגעת בפוקימון שמשתמש בה.
לא חייב רבייה,אפשר גם ללכת למחזיר המתקפות.Originally posted by stm@Apr 3 2009, 09:46 AM
עדיף אם כבר להוריד את אריאל אייס.
וקרן על זו מתקפה מיוחדת והיא ממש לא מתאימה לו.
אם אין לך מתקפות חרק אתה יכול ללמד אותו u-turn.
או double-edge, אבל בשביל זה אתה צריך ללמד אותו דרך רבייה, שזה אומר להתחיל לאמן אותו מרמה 1.
וגם המתקפה הזו כמו ברייב-ברד פוגעת בפוקימון שמשתמש בה.
ממש לא.Originally posted by SpAMER-MaN@Apr 3 2009, 09:48 AM
לא חייב רבייה,אפשר גם ללכת למחזיר המתקפות.
מחזיר המתקפות מלמד אך ורק מתקפות שהפוקימון יכל ללמוד בעבר ע"י עלייה ברמות, או כל מתקפה אחרת שהוא למד ונמחקה.
מכיוון שאת המתקפות האלה הוא לומד דרך TM ודרך רבייה, מחזיר המתקפות כלל לא יכול ללמד את המתקפות האלה.
אלא אם הTM ניתן בעבר לסטראפטור והמתקפה נמחקה.
לא,אני לא רוצה להפוך את הנושא לספאם אבל...אני בעצמי לימדתי את הפילוסווין שלי AncientPowerOriginally posted by stm@Apr 3 2009, 09:52 AM
ממש לא.
מחזיר המתקפות מלמד אך ורק מתקפות שהפוקימון יכל ללמוד בעבר ע"י עלייה ברמות, או כל מתקפה אחרת שהוא למד ונמחקה.
מכיוון שאת המתקפות האלה הוא לומד דרך TM ודרך רבייה, מחזיר המתקפות כלל לא יכול ללמד את המתקפות האלה.
אלא אם הTM ניתן בעבר לסטראפטור והמתקפה נמחקה.
שזאת מתקפת רבייה,דרך מחזיר המתקפות.
לא מדויק.Originally posted by SpAMER-MaN@Apr 3 2009, 09:56 AM
לא,אני לא רוצה להפוך את הנושא לספאם אבל...אני בעצמי לימדתי את הפילוסווין שלי AncientPower
שזאת מתקפת רבייה,דרך מחזיר המתקפות.
את המתקפה הזו הוא גם לומד ברמה.
http://serebii.net/pokedex-dp/221.shtml
יש עוד כמה פוקימונים מפותחים שלומדים מתקפות ברמה 0 שהצורות הקטנות שלהם לא יכולים ללמוד.
אז הולכים למחזיר המתקפות והוא מלמד את המתקפות האלה.
כך גם עשיתי עם צ'ריזרד באדום אש שרציתי ללמד אותו heat wave, מתקפה שהוא לומד ברמה 0 ואף אחת מהצורות שלו לא יכולה ללמוד את זה וגם הוא לא לומד את זה בדרך אחרת.
http://serebii.net/pokedex-rs/006.shtml
יש לו כבר מתקפה מסוג לוחם, שחזקה על כל הסוגים שמתכת חזקה נגדם+עוד כמה סוגים.Originally posted by yonatanxvjk67@Apr 3 2009, 06:39 PM
אתה יכול במקום brave bird או ariel ace לשים stell wing זאת מתקפה מזאת פלדה וזה מאוד מועיל ושימושי לפוקימון מסוג מעופף. חוץ מזה זאת אחלה מתקפה
אין יותר מדי מתקפות שהוא יכול ללמוד, אז אין לי עוד הצעות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)