Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33
  1. משתמש מנוסה
    מזאתומרת לא שם ספרייט של הפוקימון? לא הבנתי... :\
    ובטח שאני יקרא אין בעיה, ותודה רבה אחי!!
    ובקשר לשאלה ששאלת על המשך הסיפור- אני לא יכול לגלות ספוילרים, תן לעומר קודם לגמור תליגה האת XD

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Cindaquil@Apr 17 2009, 03:29 AM
    מזאתומרת לא שם ספרייט של הפוקימון? לא הבנתי... :\
    ובטח שאני יקרא אין בעיה, ותודה רבה אחי!!
    ובקשר לשאלה ששאלת על המשך הסיפור- אני לא יכול לגלות ספוילרים, תן לעומר קודם לגמור תליגה האת XD
    ספרייט זאת התמונה של הפוקימון מהמשחק(הכי עדיף תמונת ספרייט),אז אם אתה לא שם ספרייטים אז תאר את הפוקימון כאילו הקוראים הם מאמנים מתחילים ולא מכירים אותם.אם תעשה את אחת ההצעות זה ישפר את הסיפור לדעתי ויעשה אותו יותר נוח
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    אחי במידה ולא שמת לב יש היפר קישור על שם של כל פוקימון בפרק... תבדוק ותראה שטעית

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Cindaquil@Apr 17 2009, 03:20 PM
    אחי במידה ולא שמת לב יש היפר קישור על שם של כל פוקימון בפרק... תבדוק ותראה שטעית
    אז זה היה קישור?אני חשבתי שזה סתם הדגש! :lol: .בכל מקרה הסיפור שלך מצויין,מחכה שתמשיך! :unsure:

קרדיט לניר
    ---------------------

5. משתמש מנוסה
    .סיפור יפה מאוד,אני מחכה להמשך.

6. משתמש מנוסה
    תודה רבה אחים שלי ^^^^ =]
    בגלל שאני נחמד, קבלו מתנה- 2 פרקים ברצףף

פרק 3- הדרך עוד ארוכה

אירועי הפרקים הקודמים: לאחר הפתעה קלה, ניגש עומר בלחץ רב למבחן המאמן הראשוני שצפן לו לקראת מסעו בעזרת חברו קנטה, בעוד שמקביל כנופיית הרשע תיכננה מזימה זדונית ביותר, אשר כללה חטיפת כלל רב של פוקימונים ממעבדתו של אוק. עומר חש כי המבחן לא יילך לו, עד פרוץ יללות מכיון מסתנן שלא ממש למד משחק בחייו, ובעזרת חוכמה, תעוזה, תאוצה ובקיאות בעולם הפוקימונים סיכל עומר את הגניבה, וקנה לעצמו במבצע חינם אויבים למסעו- כנופיית הרשע, אך בנוסף לכך כמו במבצע של 1+1, קיבל את פוקימונו ההתחלתי ואת הרישיון לצאת למסע, אך השמחה נגדעה ממנו ברגע אחד . הבא נראה... (אגב הערה קטנה- אירועי הפרקים הקודמים- מדבר על שלושת הפרקים האחרונים)

קנטה, גם אתה בא איתי נכון?!" שאל עומר בהפתעה את קנטה, שהופתע משאלתו ותהה בראשו מה לענות.
    "אחי, מרוב כל זה לא הספקתי לספר לך... אני מחר עוזב את פאלט לעיר אחרת" מילמל קנטה מילים פה ושם וניסה לעורר כמה שפחות כעס בעומר, ששמחתו המרובה התחלפה בכעס והרגשה של הפקר.
    "מה?!? אתה מפקיר אותי ככה?! איזה מין חבר אתה?!" התמלא עומר באמוציות של כעס, והיישיר לקנטה מבטים של כעס ושנאה לא קלים.
    "אני חבר טוב, אבל לא היה לי נעים לספר לך מלכתחילה כי היה לך יום הולדת.. ולא רציתי להרוס לכן העדפתי לספר בסוף היום!" אמר קנטה בעוד קול צרוד ועמוג נשאב מפיו החוצה, והוא מנגב זיעה עם אצבעותיו מהמצח.
    "אבל סמכתי עליך שתבוא איתי!! חיכינו לזה מלא זמן!" החזיר עומר בכאב באותה מידה לדברי קנטה, ועיניו נצצו ככוכב.
    "אני מצטער שאני גודע הכל ברגע אחד, ההורים שלי הפתיעו אותי לפני כמה ימים. חבר אני באמת מאחל לך שיהיה לך כיף במסע ותהיה מאסטר פוקימון ואני אתגעגע אליך!!" נפרד קנטה בנאום נושא דמעות מחברו, והתחבק בכל החוזקה עם עומר והשניים כאבו זה לזה.
    "תודה רבה חבר!! תהנה!! אני כועס עליך, אבל אני לא יכול לעשות כלום!! אין עליך!!" המשיך עומר את נאום הפרידה מקנטה, והקשה את המצב עוד יותר.
    *מנקודת מפנה זו, קנטה חוזר לביתו ועומר מגיע לביתו. אנחנו קופצים כמה שעות קדימה- השעה באזור 10 בלילה, הוריו של עומר נרגשים לקראת מסעו*
    "בני היקר!! תעשה חיים במסע!!" חיבקה בחוזקה ג'יין רובין, אימו של עומר את עומר במלוא החוזקה.
    "תודה רבה אמא!! אל תדאגי אני יעשה חיים!" החזיר עומר חיבוק מרגש לאימו, שיצאה מהחדר ואיפשרה לעומר את הפרטיות להתארגן למסע.
    "אני צריך מלא כסף.. אוכל..בגדים.. ציוד מחנאי קטן.." חשב עומר בקול רם בעודו הופך את חדרו ומחפש את החפצים המיועדים להתחלת מסע טוב.
    ולאחר הרבה אירגונים, פרידות, חיבוקים והתרגשויות, עומר התארגן לשינה, וקם למחרת בבוקר רענן, ואף מאורגן למסעו. הבא נראה->
    "אמא!! אני יוצא!!" הודיע עומר לאימו, שמיהרה לתת לו נשיקת שלום, ועומר יצא עם חיוך מורם מפניו לכיוון המסע הגדוש בהרפתקאות שמחכה רק לו.
    "ישששששששששששש סוף סוף החלום שלי התגשם" בעט עומר באבן קלה לעבר השמיים והחל לרוץ כמטורף שהשתחרר מבית משוגעים ברחבי פאלט, והיה מלא אנרגיות חיוביות. אך, חברינו הפזיז שכח לקח איתו בחשבון את הדבר הכי חשוב- מדריך אזורי שכולל מפה בתוכו, איך יסתדר? נראה כעת.
    *לא רחוק, ביערות ורידיאן*
    "תראו את הפרחח הזה מקפץ לו שם!" השקיפה טריני מעץ מרחוק על פעולותיו של עומר בדרך למסעו בצורה מזלזלת ומלגלגת.
    "אל תדאגי בקרוב הקפיצה תתחלף בבריחה" זמם ביל, בעוד מבט זדוני נשקף מעיניו לסביבה.
    "בזז" נשמע עקיצה קלה לעבר רטטה מכיוון דבורה שלא ממש אהבה את ההתנחלות שהייתה בעץ שלה.
    "אעאעאעאעאעאע!" נשמעו צעקותיהם של השלושה, אשר נפלו מהעץ, ובשארית כוחותיהם החלו לברוח מנחיל בידרילים שבא אחריהם, במקביל שעומר במרחק של כ500 מ' משם, בתחילת יערות ורידיאן.
    על השילוט- "ברוכים הבאים ליערות ורידיאן! אם ברצונכם להגיע לעיר ורידיאן, לכו מכאן כ2.5 ק"מ."
    "יאללה נלך על זה!" אמר עומר בנחישות מרובה לעצמו, והחל לפסוע בצעדים רחבים ביער.
    "צא פוליווג!" שיחרר את עומר את פוקימונו על מנת שירגיש מעט חופש על בשרו.
    "פולי!!" החל לקפץ פוליווג באושר וברעש רב ביערות ורידיאן, בעוד עומר מחפש את המדריך האזורי על מנת לדעת לאן להתקדם.
    *במרחק של 200 מ' *
    "הייתם חייבים להרעיש?!" צעקה טריני בעוד עדר של בידרלים אחרי הכנופייה, והיא מתה מפחד.
    "תסתמי ותרוצי!!" החל ביל לרוץ כאילו אין מחר ומותו קרוב מתמיד, והעפיל אחריו את טריני ורטטה.
    "בזז" נשמעה עקיצה חזקה מכיוון בידריל לאזור זנבו של רטטה, מה שגרם לנפילתו ולטישטוש הכרתו ובעיקר- לתדהמה מצד טריני וביל שנעצרו ונגדעה דרכם.
    "רטטה!!" צעקה טריני במלוא התדהמה, והבידרילים הסתודדו סביב השלושה כמו מאפיית שודדים, בעוד עקבותיהם של עומר ופוליווג מתמזגות בדרך.
    "מה הצעקות האלה?!?" נראה עומר לאחר שפצח בריצה קלה לבדוק את העניינים, ולאחריו פוליווג, מה שהסט את תשומת הלב של טריני, ביל והבידרילים, ולפתע נשמעו קולות נוספים מהאזור.
    "פוליי.." הסתתר פוליווג מאחורי רגליו של עומר למראיהם של זנים רבים של פוקימונים שצצו לעיניהם.
    "אעהעהא!! פוקידע!!" הוציא עומר בבהלה את הפוקידע שלו על מנת לקבל מידע על הפוקימונים סביבו, בעוד מבטי נאצה ננעצים בחברינו.
    "פירו, פוקימון הציפור, מתפתח מספירו. מקורו חד ביותר, והתקפות הרוח שלו עלולות להתעצם עד לידי עוצמת סופה, וכאשר פוקימון זה עצבני- אין מנוסה ממעשיו ומעקבותיו. פרס, חרק יערות. פוקימון קטן ונראה אף לא מזיק, אך כאשר הוא מזהה סכנה או חש בה- לא מומלץ להיות בסביבה, כי צביטה מידיו לא תהיה נעימה לידך(היד שלך). סייטר, פוקימון החרק. סייטר הינו פוקימון עוצמתי וחזק במיוחד, המצוי בעיקר ביערות ובשדות ובמקומות שיש בהם צמחייה פורה ואגמים על מנת להתקיים. החזקה בפוקימון זה מעניקה כוח רב- ואי החזקה בפוקימון זה מעניקה פחד רב, יש להיזהר מלהציק לו אחרת ידיו היפות יעברו עליכם, ולא עדיף לכם. " החל הפוקידע בהסברים ארוכים על הפוקימונים שניצבו לנגד עיניו של עומר, שעצר את הפוקידע וחיפש את עצמו מה כדי לו לעשות וגילגל עיניו כמו גלגל ענק בלונה פארק.
    "אל תעשו לנו כלום!!" ייללה טריני כחתולה שחוטה לעיני הפוקימונים, שלא נראה חמודים במיוחד, ורטטה התעורר מהמכה שקיבל.
    "מה קרה פה..?" ניסה רטטה להשתלב באווירה ולהבין מה הולך סביבו.
    "מי אלה שיאיימו עלינו?! צאו סנדשרו וווידל" הביעו טריני וביל עוצמה(לפחות ניסו) ושלחו את חייליהם הקטנים החוצה להראות עד כמה הם חזקים, והסיטו את האש אליהם.
    "פררס!!" שלח פרס אבקת שיתוק היישיר לווידל, שהחל להתנודד בחוסר מעש כנגד החברים.
    "אני מצטרף!! פוליווג אקדח מים!!" שלח עומר את פוליווג לפתוח באש, מה שהעיף את פרס לכיוון סייטר, שהסיט את עיניו לכיוון עומר.
    "בזז" שלח בידריל מכת קרן חזקה לעבר פוליווג, שעף מכיוונו של עומר לעבר סייטר.
    "סייייי" פצח סייטר בצעקה עוצמתית ביותר, והעיף את פוליווג ככדור בייסבול היישיר לפניו של עומר, מה שגרם לעילפון של שניהם.
    "אעעהאעה" פצחו טריני, ביל ורטטה בצעקות שואה, בעוד טריני העלתה רעיון.
    "תקשיבו זה ההזדמנות שלנו לנקום בפרחח ולקחת את פוליווג!!" לחשה טריני לעבר ביל ורטטה, שניצלו שהאש הוסטה כלפי עומר ופוליווג, במקביל ביל מחזיר את ווידל לפוכדור, והשלושה פועלים בשקט ובזהירות.
    *לא הרחק משם, הייתה ביקתה קטנה, שם גרו ילדה בת 12, בשם מרינה ודודה, אניבל, כבן 30. קצת מבוא- אניבל הוא אדם רע שמשליט אחריו עדר פוקימונים ברחבי היער (כמו הפוקימונים שתקפו את חברינו), ומרינה היא בת דודו, כיוון שהוריה נספו בתאונת דרכים והיא נשלחה לגור איתו, ומאז הוא מעביד אותה בפרך קשה כל יום על מנת לרצות את עצמו*
    "נמאס לי כבר לעבוד כאן!!" נשמעה צעקתה החזקה של מרינה, ילדה בת 12 בעלת שיער ברונטי, עיניים חומות, חולצה אדומה ומכנס ג'ינס קצרצר, עם בנדנה על ראשה, אשר בועה בפרצוף רוגז בדודה, אניבל, שהיה ג'אבר כזה בעל גופייה לבנה וג'ינס ארוך, והיה דומה למאפיונר במראהו ובפרופילו, והתנהג אף כך באישיותו.
    "את עובדת יפה כבר כמה זמן, תמשיכי ככה!! ולצורך כך אני ישים לך כאן את הנידורינו שלי, אני הולך לסיבוב בטנדר שלי. עד שאני חוזר, אני רוצה שתעבדי את האדמה הזאת ושתנקי את המטבח, ביי חיילת" רדה אניבל במרינה, שנראתה מרדנית ונקמנית בעיקר לאחר דיבור דודה, וראשה הזדוני העלה בה רעיון.
    "אני לא ייתן לזה להימשך" חשבה מרינה לעצמה בראש, וזרקה אבן לכיוון הטנדר של אניבל, שהתרסקה לשניים בעזרת קרנו של נידורינו שחשף שיניים לעיני מרינה, שהבינה שתצטרך לנקוט באסטרטגיה שונה.
    "אניבלל!! נידורינו נשך אותי!!" פצחה מרינה בצעקות רצח, ואניבל, ברוב שאננותו, הלך לבדוק מה הולך עם מרינה ונידורינו, במקום לנהוג בטנדר שלו.
    "מה את רוצה ממני עכשיו כבר ילדה מסכנה?!" צעק אניבל בשאגות של אריה עצבני לטרף על מרינה, שדפקה ריצה מהירה לעבר הטנדר.
    "להתראות שנאת חיי!" צעקה מרינה בגבורה לעבר אניבל ואף הוציאה לו לשון, והחלה לנסוע ביער, בעוד אניבל מחפש עם עצמו מה לעשות ומנסה לרוץ על מנת להשיגה.
    *נחזור לזירת הקרב שלנו*
    "סיי סיי!" החל סייטר לבצע חתכים בבגדיו של עומר המעולף, ונקמה רבה התעוררה שם.
    "פרס פרס!" החלו להתגודד קבוצת פרסים על מנת להרים את עומר על הידיים, ולהוליכו לממלכתם למטרותיהם האישיות.
    "סיי סיי!" הורה סייטר לפוקימונים ללכת על פיו, ולהיכנס ליערות על מנת להגיע לממלכתם.
    אך לפתע... רעשי גלגלים מהירים עצרו את המתרחש.
    "החיים הטוביםםםם!" נשמעו צעקותיה של מרינה, שפצחה בדרכה על מנת להגיע לעיר פאלט כנראה והייתה בדרך לזירת הקרב, או זירת העילפון.
    "שיט תזוזו לי מהדרך!!!" צעקה מרינה בחוזקה, כאשר עומר על הרצפה, הפרסים המומים וסייטר מחפש מה לעשות ופוצח במבט רצחני.
    "לללאאאא" שוב נשמעה צעקתה של מרינה, ונוצר פיצוץ...

מה יקרה למרינה?! האם עומר יתעורר?! מה יעשה אניבל הנוקם למרינה המרדנית?! האם פוליווג יוחזר לעומר?! האם כנופיית הרשע תיתפס?! כל זאת תגלו בפרק הבא!!!

המשך יבוא...

תגובות בבקשה...

שמתם לב ש...:
    1. מפרק לפרק מתחילים להופיע יותר פוקימונים
    2. איך הפוקימונים ישר הסיטו מבט נוקם לעומר, במקום לנקום בכנופיית הרשע על הרעש שעשו?
    3. הסיפור בשלב זה משלב 2 סוגי סיפורים- פוקימון ודרמה.
    4. איך כנופיית הרשע הצליחה לקחת את פוליווג בלי לקבל אף שריטה מהפוקימונים?

סיכום פרק:
    דמויות: טריני, ביל, עומר, מרינה, קנטה, ג'יין רובין ואניבל.
    פוקימונים: רטטה, פוליווג, ווידל, סנדשרו, בידריל, סייטר, פרס, פירו ונידורינו.

סיכום אירועים(תקציר): עומר וקנטה נפרדו לשלום, ועומר פצח במסעו, שהחל בתסבוכות מהצרות שכנופיית הרשע גרמו, והוא שילם את המחיר כפליים על כך, ופוליווג נחטף, ובמקביל מרינה, ילדה בת 12 מרדנית שהוריה נספו בתאונה, בורחת מבית דודה הרשע לעבר החיים החופשיים, אך הבריחה הזאת קרובה לאסון.

אירועי הפרק הבא:
    סייטר עוצר את הטנדר בעזרת כנפיו, וגורם למנוע להתפוצץ והטנדר נהרס. מרינה נחלצת לעזרתו של עומר, ובמקביל אניבל מגיע והצרות רק מתחילות.

פרק 4- ממלכת היער

אירועי הפרקים הקודמים: ילד כבן 12 בשם עומר קם בבוקר בעודו מופתע לעובדה שמשפחתו וחברו הטוב, קנטה, אירגנו לו מסיבת הפתעה, ואיתה גם הפתעה- הזדמנות להיות מאסטר פוקימון. מהצד, ארבו 3 אנשים בשם כנופיית הרשע- שכללו את ביל, טריני ורטטה, שפעמים רבות ניסו לחבל במעבדת הפוקימונים חזרו שוב בניסיון מפתיע, במקביל עומר ערך מבחן בקיאות בעולם הפוקימונים, שבאמצע נגדע עקב התוכנית של כנופיית הרשע- שחובלה בעקבות תושייתו ואומצו של עומר, מה שצרר לו 3 אויבים למהלך מסעו, אך גם נתן לו את הרישיון למאמן, אך הצרות לא גוששו להגיע- קנטה, חברו נאלץ לעזוב- מה שהותיר את עומר ללא עוררין להתחיל במסע לגמרי לבדו, וגם הצרות חזרו- בעקבות חבלה של כנופיית הרשע, נפצע עומר עד כדי עילפון, ופוליווג שלו נחטף ע"י כנופיית הרשע, ובמקביל- מרינה, ילדה כבת 12, בורחת מדודה המרושע בעזרת תיחכום, אך לא שמה לב על מעשיה.

"החיים הטוביםםםם!" נשמעו צעקותיה של מרינה, שפצחה בדרכה על מנת להגיע לעיר פאלט כנראה והייתה בדרך לזירת הקרב, או זירת העילפון.
    "שיט תזוזו לי מהדרך!!!" צעקה מרינה בחוזקה, כאשר עומר על הרצפה, הפרסים המומים וסייטר מחפש מה לעשות ופוצח במבט רצחני.
    "לללאאאא" שוב נשמעה צעקתה של מרינה, ונוצר פיצוץ...
    "סייי!!" הרים סייטר את כנפו מעל למרינה המבוהלת, בעוד יוצא עשן מהטנדר שהפסיק להתניע, ומרינה הרימה גבותיה.
    "תעיף את הכנפיים שלך מהנקודת מבט שלי!! על מי אתה עושה רושם בדיוק?" פצחה מרינה ברשימת צעקות שאף הרתיעו את סייטר, אך החזירו לו את הזעם בעיניים.
    "סייי!!" הורה סייטר את ידו לכיוון מרינה, ומרינה החלה לשים לב שהטנדר שלה לא פועל והבינה בעצם שאין לה מנוס מהבעיה.
    "צאי נידורן!" שלפה מרינה את פוקימונה מהפוכדור והחלה בקרב, עד שלפתע שמה לב לעילפונו של עומר(בוקר טוב!!).
    "מה עשיתם לבנאדם?!?!" התפגרה מרינה על הפוקימונים, וקפצה אל עבר עומר, ונידורן הלכה אחריה על מנת להגן עליה והפגינה עוצמתיות.
    "אני חייבת לברוח מכאן, כי בטח אניבל מחפש אותי בנרות וגם לעזור לו.." חשבה מרינה לעצמה, וחרקה שיניה.
    *די קרוב לזירה*
    "איפה הפרחחית הזאת?!?" חשב אניבל בקול רם בעוד מצב עצביו עלה וגבר, והתקרב לזירת הקרב, בעוד מרינה העלתה את עומר על הטנדר והחלה לנסות להתניע.
    "פג' פג'!" כיוון הפארפג' של אניבל אותו לכיוון מרינה, ואניבל החל לנקוט בצעדים שקטים ובסודיות.
    "נווווו תתניע!!" צעקה מרינה במלוא החוזקה, ובעטה בטנדר, דרכה, רקעה רגליה ועשתה כל דבר אפשרי על מנת להפעילו, עד אשר שמעה את קול הגז.
    "ישששששש ביי לכם!!" צעקה מרינה בליגלוג רב לעבר הפוקימונים, שהשתתקו לפתע, עד אשר הגז התקרב לאוזניה של מרינה, ויד תפסה בידה.
    "אז מה את מעדיפה? שאני ינשך או ירצח אותך?" התקרב אניבל בזהירות ובבהלה אל עבר מרינה, שפצחה בצעקת בהלה וניסתה להימלט מהמצב שנקלעה אליו.
    "תעזוב אותי חולה נפשששש!!" צעקה מרינה עד כדי כך חזק, שנאלץ אניבל לסתום את פיה, אך גם עוררה את עומר.
    "סייטר תן חבטה בנידורן!!" הורה אניבל לסייטר, שמיהר לבצע את פקודתו של אניבל, ונידורן, ללא התרעה, עפה לכיוון ראשו של עומר, מה שקידם את עוררותו.
    "איפה אני..?" התעורר עומר בחוסר מעש וניסה להבחין במתרחש סביבו, וקלט בעינו את מרינה הסובלת.
    "תעזוב אותההה!!" קם עומר וצעק על אניבל, והראה אצילות ואומץ, ובעיקר- עוצמה, בעודו עם כוחות מחודשים.
    "שב בשקט פרחח תחזור לחור ממנו הוקרצת!!" החזיר אניבל בליגלוג שהובע דרך גילגול עיניו, בעוד מרינה משדרת בעיניה סבל וכאב.
    "אל תתעסק איתי!! צא.." החל עומר לתקוף ועמד להוציא את פוקימונו, שלא ידע כי נחטף ע"י כנופיית הרשע ונקלע למצב מביך.
    "חטפת לי את הפוקימון!! אני יחסל אותך!!" פנה עומר בגישה פזיזה כלפי אניבל ורץ לעברו מכוונה לקפוץ עליו, אך נעצר ע"י סייטר, ומרינה הביאה בעיטה אחורית לאניבל, ורצה לעזור לעומר.
    "תזוז ממנו נבלה!! נידורן תחזרי לפוכדור!!" דחפה מרינה את סייטר מכיוון עומר, שלא זז הרבה ממקומו, אך הצילה את עומר ממכה כואבת ובמקביל החזירה את פוקימונה לפוכדור.
    "עברתם את הגבול שניכם!! סייטר קח אותם לממלכת היער!!" פקד אניבל על סייטר את העונש על השניים, שמיהר להרים את עומר ומרינה בכנפיו ועף על מנת לשימם במקום המיועד.
    *ובדרך למקום המיועד, 3 אנשים הסתודדו להם על מנת קצת לחגוג...*
    "איזה כיף!! סוף סוף הצלחנו במזימה!!" פתח ביל בקריאת שמחה לעבר החגיגה וחיוך נרחב עלה על פניו, וטריני הצטרפה לאווירה.
    "פוליווג עברת לידיים טובות יותר אל תדאג!!" צהלה טריני ופתחה את סל הפיקניק, בעוד רטטה מתחיל לזלול את הלחמים, וביל מזיל ריר על הקרואסונים.
    "סוף סוף!! איזה רגע מיוחל!!" החלה טריני לזלול ללא הרף, ולפתע נשמעו רקיעות קטנות על פני האדמה.
    "מה זה?" הסיט ביל את מבטו מהאוכל לעבר קטרפי קטן, אשר התקרב לעבר האוכל שלהם בכוונה לקנוס מהם אוכל.
    "תעוף מכאן פרחח!!" זרקה טריני אבן על קטרפי, ורטטה שרט אותו נוסף על כך, וקטרפי פתח בריצה אל עבר השיח.
    "אולי הוא רצה גם לחגוג?" שאל ביל בתמימות, וקיבל מכה חזקה בראש מידיה של טריני.
    "תשב בשקט ותמשיך לאכול!!" פצחה בצעקות טריני לעבר ביל, והמשיכה לטחון, ובמקביל צל נראה משקיף מהשיחים.
    "אעעאע!!" נשמעו חריקות שיניו של רטטה שהתווספו למבט עיניו המפוחד שנראה מהצל.
    "זה פינסררררר!" צעקו טריני וביל, ופינסר התנפל עליהם בעזרת קרניו.
    *לא רחוק, בממלכת היער*
    "תישארו מאחורי סריג ובריח לעת עתה!!" רדה אניבל במרינה ועומר, שנקלעו לצרה צרורה.
    "אניבל תרגיע!! זה לא יישאר ככה אני מבטיחה לך!!" פצחה מרינה במרדנות מרובה כלפי אניבל, וחשה את האומץ על כתפיה, אך נידורינו של אניבל נגח בסורגים, מה שגרם למרינה לחשוש ונשאר על המשמר ואניבל התפנה.
    "תשחרר אותי מכאן!!" צעקה מרינה ולא הפסיקה לרקוע ברגליה, ונידורינו שידר מבט זועם כלפיה וכלפי עומר.
    "חכה בכל פאלט יידעו על זה!!" הוסיף עומר לצעקותיה של מרינה, אך ללא הועלה.
    "רינווו!!" הפנה נידורינו מבט מאיים כלפי מרינה ועומר, אך השניים לא נרתעו.
    "יש לי רעיון!!" הגה עומר רעיון במחית ידו, והחל להקניט את נידורינו.
    "אעאעההאע!!" צעק עומר לנידורינו במטרה לעצבנו, ומרינה ניסתה להבין מה מתרחש, ונידורינו דחף את קרנו דרך הסורג אך מרוב גודלו הוא לא עבר שם.
    "ריינוו!!" נגח נידורינו בסורגים, ובעזרת קרנו ריסק אותם, וקפץ לעבר עומר.
    "עומררר!!!" צעקה מרינה בבהלה לכיוון עומר, שמיהר לקפוץ הצידה, מה שגרם לנידורינו להמשיך לרוץ ולהיתקע עם קרנו בקיר.
    "הקורבן מחוסל!!" שיפשף עומר את ידיו ועזר למרינה לקום, והשניים מיהרו לעבור דרך הסורגים ולרוץ משם.
    "איפה המנוול הקטן אני יראה לו מזה!!" צעקה מרינה בגאוותנות ורצה ועומר בעקבותיה.
    *לא רחוק מהם, דיבר אניבל בטלפון*
    "תקשיבו אני חייב כבר להיפטר מהילדה הזו! המשמורת עליה מעצבנת אותי" ענה אניבל בעצבים מרובים לעבר הצד השני של הטלפון, שהחזיר לו תשובה(כפי הנראה משרד הפנים).
    "בנוסף לזה, אני צריך עוד פוקימונים!! אני מעוניין להתחיל למלוך על כל אזור אינדיגו! אני מתכוון להעביד אנשים בפרך ופוקימונים בשביל לשרת את המטרות שלי" צעק אניבל בחוזקה, ומרינה ועומר הלכו אחר הקולות בעודם מאזינים לתוכן דבריו.
    "תגיע היום בעוד כשעה לממלכה!! תראה הרבה פוקימונים עובדים ועונים לפקודותיי כחיילים למפקד, ותדע שאת כל זה אני עשיתי! ובמקביל גם העבדתי את הפרחחית הזאת שנאלצתי לגדל" סיפר אניבל ברשע קל מפיו ומיהר לגחגך על מרינה, מה שהפעיל למרינה את העצבים והיא מיהרה לקפוץ עליו.
    "אתה חתיכת חרא!! ואני יהרוג אותך!!" משכה מרינה בשיערו של אניבל והעיפה את הטלפון שלו על הרצפה, ועומר מיהר להפילו מהרגליים.
    "תעופו ממני מנוולים!! עזרה פוקימונים!!" מיהר אניבל להזעיק עזרה, בעוד מרינה ועומר מיהרו לנטרל אותו, כאשר עומר אוחז ברגליו ומרינה בידיו וסותמת את פיו ויושבת על בטנו.
    "עכשיו אנחנו נדבר פנים מול פנים!!" ניגשה מרינה במבט זועם כלפי אניבל, עד שלפתע נשמעו קולות של אנשים אשר רצים בבהלה.
    "הצילוו פינסר משוגע!!" נשמעה צעקתה של טריני בעודה מבוהלת, בעוד ביל אחריה ורטטה המאסף בכל הפרוזדור של ממלכת היער, מה שהסיט את תשומת הלב של עומר, מרינה ואניבל.
    "הצילוו!!" הוסיף ביל את זעקתו לעזרה לדברי טריני, עד אשר דרך על רצפה רטובה ומעד על טריני, והפוכדור של עומר נשמט מכיסו, ומשם יצא פוליווג, מה ששימח את עומר, ופוליווג מיהר לקפוץ לידיו.
    "פינננ!!" רץ פינסר בעקבות השלישייה, ובמקביל נשמעה אזעקה ברחבי הממלכה, והתחוללה רעידת אדמה, ופינסר מעד וכל השאר אחזו בקירות.
    "מה קורה כאן?!?!" צעקה מרינה, ועומר והיא אחזו ידיים במלוא החוזקה, וקירות החלו להיסדק.

מה קורה בממלכת היער?! האם אניבל ייתפס כפי שחברינו טוענים?! מה יהיה בגורל חברינו?! כל זאת תדעו בפרק הבא!

המשך יבוא...

תגובות בבקשה...

שמתם לב ש...:
    1. בפרקים האחרונים קצת משתלבת דרמה עם עלילת הסיפור המקורי- סיפור החטיפה ומה שמסביב.
    2. כיצד הפוקימונים כה מצייתים לאניבל לכל פקודה, ואף לא מסרבים? (ספוילר- התשובה לכך תראו בפרק 5).
    3. למה מרינה לא ברחה במקום לנסות להעלות את עומר ובמאמצים חסרי תכלית להפעיל את הטנדר ללא הצלחה בעוד שהיא מודעת לכך שהוא לא עובד.
    4. איך עומר ידע ישר להציל את מרינה? אם עודו עייף ומתאושש, הוא לא יכול בשנייה לקלוט מה מתרחש סביבו.

סיכום פרק:
    דמויות: עומר, מרינה, אניבל, ביל, טריני.
    פוקימונים: סייטר, פוליווג, נידורן, נידורינו, פארפג', פינסר, קטרפי, פרס ורטטה.

תקציר: בריחתה של מרינה נסכלת בידי סייטר, והיא מנסה להציל את עומר- ללא הצלחה, וגוררת את עומר לצרותיה, ובמקביל כנופיית הרשע מצטרפים לבעיות החברים, שבעזרת תושייה מחזירים לעצמם את הכוח- אך לא להרבה זמן.

אירועי הפרק הבא(מכיל ספולירים חזקים ביותר!! למי שרוצה להישאר במתח שלא יקרא!!):
    הרעידות מסתברות כפריצתם של דיגלטים, שכפי הנראה זועמים על כך שהוקמה הממלכה על חשבון שטחם ומתעררת מלחמת שטח. עומר ומרינה מגלים חדר סודי בממלכה בו הם מגלים הרבה על שליטה, כוח ובעיקר על המצב הקיים. טריני וביל חוברים לאניבל. במהלך המלחמה כנגד הדיגלטים, מתחוללת רעידת אדמה חזקה ביותר ותוצאותיה הרסניות.

7. משתמש מנוסה
    וואו! הסיפור הזה משתפר מפרק לפרק.
    אני מחכה לפרק הבא.

8. משתמש מנוסה
    חח למען האמת יצא לי לשים לב שהוא גם מתקצר.. משתדל לפרקים יותר ארוכים עם הפרקים הבאים!! ^^ תודה רבה אחייי:]

9. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    וואוו ,הפרק ה-3 היה פשוט מעולה ,היו הרבה הסברים..
    ראת פרק 4 עוד לא קראתי (אני עייף מת) אני יקרא אותו מחר.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

10. משתמש מנוסה
    תודה רבה אח שלי ואין בעיה^

11. משתמש מנוסה
    יאללה תביא את הפרק הבא!!!!!!!
    בבקשה :amaz:

12. משתמש מנוסה
    כל הכבוד,ותודה על הפרק הכפול!בטח לקח לך שנה לסיים אותו.המשך כך

קרדיט לניר
    ---------------------

13. משתמש מנוסה
    ואי שנה לא הייתי פה.. אני מבקש את סליחתי, ומעכשיו אני אשתדל להשקיע בסיפור!! התגעגעתי לכתוב.. אז בשבילכם? ההמשך מקווה שתהנו! (אגב, התקציר לפרק 5 כפי שכתוב בפרק 4 אינו אותו הדבר, החלטתי קצת לשנות עלילתית, אך יש חלקים שהשארתי)

פרק 5- מי שולט באמת?

אירועי הפרקים הקודמים: לאחר שעומר ניצל על הסף מאי-קבלת הרשאות להיות מאמן פוקימונים, הוא החל במסעו ברגל ימין עם נקע ביד ימינו (עזיבתו של חברו הטוב, קנטה). במקביל, כנופיית הרשע החליטו לא להישאר חייבים לאור ההשפלה שחטפו ממנו, ונקטו באמצעים תעמולתיים על מנת לחטוף את פוליווג, מה שעלה בהצלחה. בנוסף, נחשפנו למרינה ולסיפור חייה הלא קל, שברחה ממשטר החיים המפרך שנכפה עליה מידי דודה, אניבל. מרינה ועומר נפגשו במפתיע, ובכך נכנסו לצרות אחד של השני, אך הם לא נשארו חייבים לאף אחד והחליטו להיכנס באניבל כנגד כל הסיכויים, וכנופיית הרשע ספגו את משטר היער הסגפני שלו עד לאירוע מפתיע. מה באמת קרה?

"הצילוו פינסר משוגע!!" נשמעה צעקתה של טריני בעודה מבוהלת, בעוד ביל אחריה ורטטה המאסף בכל הפרוזדור של ממלכת היער, מה שהסיט את תשומת הלב של עומר, מרינה ואניבל.
    "הצילוו!!" הוסיף ביל את זעקתו לעזרה לדברי טריני, עד אשר דרך על רצפה רטובה ומעד על טריני, והפוכדור של עומר נשמט מכיסו, ומשם יצא פוליווג, מה ששימח את עומר, ופוליווג מיהר לקפוץ לידיו.
    "פינננ!!" רץ פינסר בעקבות השלישייה, ובמקביל נשמעה אזעקה ברחבי הממלכה, והתחוללה רעידת אדמה, ופינסר מעד וכל השאר אחזו בקירות.
    "מה קורה כאן?!?!" צעקה מרינה, ועומר והיא אחזו ידיים במלוא החוזקה, וקירות החלו להיסדק.
    "מרינה בואי איתי!!" שעט עומר ליציאה, כשבעקבותיו מרינה הנמשכת, ואניבל, שבשארית כוחותיו לא עזב את השניים.
    "לט לט לט" נשמעו צפצופים מהאדמה, שלא היו מוכרים לחברינו.
    "מה זה?" שאל את עצמו עומר בדרך רטורית, והוציא את הפוקידע שלו על מנת לברר מניין מגיחים הקולות.
    "זהו דיגלט, פוקימון אדמה, שכפי שצפוי, מצוי רוב הזמן מתחת לאדמה. הוא בדרך כלל רוב הזמן ישן, אך לא כדאי להעיר אותו- משום שהתוצאות בלתי הפיכות- עד כדי מצב קריסות. מומלץ לשמור על מרחק בהתאם, או לפחות על יחסים טובים" השיב הפוקידע ונתן יותר השקפת מצב למה שקורה.
    "סוף סוף הם כאן!!" אמרה מרינה כאשר קול אושר נשמע מתוכה, ובמקביל אניבל בעקבותם.
    "ארורים שכמותכם!! אתם לא תברחו מכאן!" הגיע אניבל לעבר עומר ומרינה, כשמאחוריו צבא הפוקימונים שלו.
    "מה אתה רוצה מאיתנו?? תעזוב אותנו כבר!!" החל עומר בניהול מו"ם עם אניבל, כאשר מרינה נצמדת אליו.
    "תעזוב את בתי!! ואני אניח לך לנפשך!" זעק אניבל לכיוונו של עומר, שחש בפחדה של מרינה מפני אניבל.
    "אני לא הבת שלך!!" השיבה מרינה, ופסעה צעד לכיוונו כביטוי למרדנותה והתנגדותה למשטר שלו.
    "את חושבת שאת גיבורה אחרי שהדיגלטים האלה הופיעו כאן אה??" התקדם אניבל לכיוון עומר ומרינה, כשקול רשע וזדוני יוצא מתוכו, וחזותו נראית כמנסה לאיים.
    "אתה לקחת להם את השטח! אתה לא מתבייש?? אתה עוד כועס עליי?" המשיכה מרינה את המו"ם שניהל עומר מקודם עם אניבל, אך לכיוונים אחרים, והיא נראית בשיא כוחה כעת.
    "הם יכולים ללכת למקום אחר, אנחנו כאן ונישאר כאן! עכשיו בואי אליי!" ענה אניבל בזעם למרינה, כאשר מהצד טריני וביל משקיפים, ומנסים לשמור על פרופיל נמוך, ובמקביל אניבל התקדם לעבר עומר ומרינה, אך משהו עצר בעדו.
    "דיגלטט!" נעמדו 3 דיגלטים כנגד אניבל, ונראה כי הם נזקפים לצידם של עומר ומרינה.
    "אניבל!! אנחנו מעריצים אותך! אתה איש דגול!" ניסו טריני וביל להציל את מצבם ברגע האחרון, וכרעו ברך לאניבל על מנת להראות את עריצותם.
    "אני אוהב מעריצים! עכשיו תעזרו לי להילחם נגד העריצים ההם!" ענה בחיוב אניבל להצלת טריני וביל, והפנה את האש לעומר, מרינה, והדיגלטים.
    "דיגלטטט!" זעק אחד הדיגלטים בבהלה, ולפתע נראה זוהר ומנצנץ בשיא כוחו.
    "מרינה מה לעזאזל קורה כאן?!" שאל עומר בתמיהות את מרינה, ובמקביל שלף את הפוקידע לקבלת תשקיף מצב.
    "זהו מצב בו פוקימון מתפתח באבולוציה שלו. נראה כי דיגלט מתפתח לדוגטריו, שהוא בעל עוצמות יותר חזקות מדיגלט, וכפי התיאור שניתן על דיגלט- ניתן להתאים את התנאים אליו." ענה הפוקידע בשנית על שאלתו של עומר, שנפתר ממצב התמיהות.
    "אתה לא חושב שמספיק בעיות אתה מחולל?" פנתה מרינה בעוקצנות לאניבל, ועוררה את כעסו.
    "תפסיקי להתחצף אליי, ואחרי שכל השערורייה כאן תתחפף, אני אטפל בך!" צעק אניבל בעצבים על מרינה, ואף הרים את ידו, ועומר עמד לפניה, ודוגטריו לצידו.
    "דוגטטט!" צעק דוגטריו, כאשר דחף את אניבל על טריני וביל, והעיף את הפוכדור של פוליווג לעבר חברינו, והוא יצא מן הפוכדור.
    "פוליי!" קפץ פוליווג בשמחה על עומר, ששמח לראותו לאחר שלא הבין לאן נעלם.
    "טוב דוגטריו! אז מה הכרזנו מלחמה?" עמדה מרינה בכוננות וחיממה את אניבל, טריני וביל מן הצד.
    "סייטר תטפל בהם!" זעק אניבל לעזרה לסייטר, שהתקדם לעבר חברינו, אך דוגטריו עצר אותו במפתיע לשיחה.
    "טריו! טריו טריו טריו!" (בשפת אדם- תעצור! למה אתה מקשיב לו ככה?)
    "סיי סיי.. טר טר סייטר!" (בשפת אדם- הוא האדון ואני כפוף לו, אל תנסה לסטות מהנושא!)
    "טריו! דוג דוג טריו טריו טריו!" (בשפת אדם- אתה לא כפוף לאף אחד! אתה לבד, ואתה גם יכול להיות עצמאי!)
    "טר טר, סיי סיי סייטר!" (בשפת אדם- אתה צודק, אבל כיף לי לחיות ככה, אל תנסה לערער את עמדתי!)
    "דוגטריו! טריו טריו דוג!!" (בשפת אדם- לא נכון! אתה יכול גם לחיות אחרת!)
    "סיי?" (בשפת אדם- איך?)
    "דוגטריו טריו דוג דוג דוגטריו!" (בשפת אדם- בכך שאתה וחבריו תפרשו ותצטרפו אליי, לחיים חופשיים), ומכאן נראה כי חל מפנה אצל סייטר לאור דברי דוגטריו.
    "על מה אתם מדברים בכלל?" שאלה מרינה ברטוריות, והירהרה על שיחתם של דוגטריו וסייטר.
    "סיי!" לפתע נראה את סייטר מסתובב לעבר אניבל בעצבים, שהופתע מהמצב.
    "סיי סיי! סיטר סייטר סיי סיי טר טר!" (בשפת אדם- תקשיבו פוקימונים! הגיע הזמן שנחיה כפי שבא לנו כפי שדוגטריו אומר!), ולפתע נראה כי פוקימוני היער מתחילים להתפזר, וסייטר העיף מכה לאניבל.
    "מה אתה עושה סייטר??" הופתע אניבל מפעולתיו של סייטר, ובמקביל דוגטריו הצטרף.
    "פוליווג אקדח מים!" ציווה עומר על פוליווג, שריענן את פרצופו של אניבל, ותרם לשיפור מצבה של מרינה.
    "אעאעאעעעאע!" החלו לברוח טריני וביל מן המקום לאחר שראו שהמצב לא לטובתם, וסייטר נתן להם דחיפה, והם עפו מאוד רחוק.
    "אז מה? מת המשטר?" סיימה מרינה את הפרשה של אניבל, שהבין שאין כוחו בידיו.
    "בואי הנה!" ניגש אניבל לכיוון מרינה, אך סייטר חסם אותו, ובמקביל סימן לעומר ולמרינה שהם צריכים להתחפף מהמקום.
    "סיי!" צעק סייטר על אניבל, והוא נראה זועף מתמיד, ודוגטריו עמד מסביבו.
    "הצילווו!! מרינה אני נשבע שאת תשלמי על זה!" נשמעה צעקתו של אניבל לשמיים, וסייטר ודוגטריו דאגו להישאר לטפל בו.
    *אצל עומר ומרינה*
    "אני חייבת לך את החיים שלי!" אמרה מרינה כשאושר רחב נשמע מקולה, בעודה מחבקת את עומר.
    "בכיף, מרינה! עכשיו את יכולה טיפה לספר לי קצת מה הלך כאן בזמן האחרון? ומי את?" ענה עומר בנחמדות למרינה, והראה עניין בה.
    "בעיקרון, הוריי נספו בתאונת דרכים ומאז תקעו אותי לגור עם אניבל, דודי. כפי שראית, הוא לא בסדר. הוא העביד אותי בפרך והצליח איכשהו לגרום לכל הפוקימונים כאן להיות כפופים לו ולכן גם המון מאמנים סיימו את מסעם כאן, כאשר הפוקימונים שלהם נלקחו או פשוט פחדו לעבור, והם נשבעו לא להגיד על המקום הזה כלום. אני גם רוצה להיות מאמנת פוקימונים, ונראה לי ביחד שנוכל להגשים את המשאלה שלי" סיפרה מרינה על עצמה, ונראה כי יש חיבור בין השניים.
    "מצויין, הגעת לי בזמן טוב! פחדתי להתחיל את המסע הזה לבד, חברי קנטה, שבדיוק היה אמור להיות איתי פה עזב אותי רגע לפני התחלת המסע" אמר עומר כאשר נראה כי הוא ומרינה מתחילים לגלות עניין זה בזו, והאינטראקציה ביניהם נראית טובה לבינתיים.
    "אז בוא איתי, אני יראה לך את הדרך לעיר ורידיאן! תן לי להוציא את המפה מהתיק" אמרה מרינה כשבמקביל פתחה את תיקה, ועומר החזיר את פוליווג לפוכדורו.
    "ואי איזה מזל! אני לא מוצא את המפה שלי, טוב שאת כאן!" אמר עומר בחיוך שנראה כי מצב פתרון למצוקתו.
    "ועוד שאלה- מי אלה היו השניים האלה שהתחננו לאניבל?" התעניינה מרינה בזהותם של טריני וביל, על מנת להבין את המתרחש ב100%.
    "אלה סתם שניים שמנסים לגנוב פוקימונים. הם רעים, אל תקחי אותם ברצינות" הזהיר עומר את מרינה מפני כנופיית הרשע, והשניים החלו להתקדם לעבר העיר ורידיאן.

האם אניבל יחזור לנקום במרינה? האם עומר ומרינה יוכלו להחל במסעם כפי שהם מייחלים לעצמם? לאן העתיד יוביל את גיבורינו? כל זאת תגלו בפרק הבא!

המשך יבוא...

תגובות בבקשה...

שמתם לב ש...:
    1. בפעם הראשונה נראה כי יש אינטראקציה חיובית בין פוקימונים.
    2. כיצד הפוקידע ידע לתת לעומר פירוט מדוייק על דוגטריו על סמך דיגלט? ואם הוא לא מכיר אותו?
    3. עומר קצת הראה חוסר אחריות כלפי פוליווג. הוא איבד אותו, וכיצד רק שהוא הגיח הוא נזכר בו?
    4. רטטה כלל לא נזכר בפרק

סיכום פרק:
    דמויות: עומר, מרינה, טריני, ביל, אניבל.
    פוקימונים: סייטר, פוליווג, דיגלט, דוגטריו.

תקציר: למרות שהם חשבו שהכול אבוד, עומר ומרינה מגלים מזל ברגע מאוד קריטי. בעזרת תחבולה מתוחכמת של דוגטריו, אניבל מאבד את כוחו, ומרינה מצליחה לזכות לחיים חדשים, ולהצטרף לעומר.

14. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    פייייייייייייייי איזה סיפור ישןןן אני זוכר אותו >< היית בפורום פוקיבלוק (אין פרסום, הפורום נסגר) ופוקימון.אורג.אייאל (גם נסגר) נכון? אחלה סיפור, קצת חובבני בפרקים הראשונים אבל נחמד מאוד (:

נ.ב- יש לי גם סיפור, אשמח אם תגיב. קישור בחתימה

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

15. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    וואי......איזה סיפור ישן!
    איך אני זוכר שעקבתי אחרי כל פרק בסיפור-ועכשיו הוא חזר.הרבה השתנה מאז שהיית פה פעם.
    היום,גם לי יש סיפור,וקוראים לו ''יומנו של סוכן''(אגב,עוד מעט אני פותח נושא מחודש לסיפור,שבו כל הפרקים יעודכנו ויפורסמו בו גם דברים חדשים,וגם שמות הפרקים ישתנו)אז אתה מוכן לקרוא ולהגיב בכל מצב!
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •