אני עצובה והמעשה הבא שאני אעשה פוגע בי מבפנים כמו סכינים חדות
בכאב וביגון רב אני אומרת שאני פורשת
אחרי תקופה כה נפלאה בחיי שבהם הייתי מחוברת לפורום כאילו אני מחוברת לאינפוזיה
אחרי שקיבלתם אותי כחדשה כ"כ יפה בניגוד לכל הפורומים שדחו אותי ,
אחרי שצמחתי וגדלתי ואיתי גדלה גם הנפש שלי והייתי שמחה
אחרי שהגעתי ל1000 הודעות ...
אני פורשת ...
לא יודעת אם שמתם לב אבל ... לא הגבתי הרבה זמן ולא נכנסתי לפורום הרבה זמן ... ואחרי שמצאתי זמן זה כבר לא היה את אותו הדבר . לא הייתי ב10 כתבי היום , לא רבתי עם אלכס או עם טרינר , לא דיברתי אל ניצן או אל הילה , לא עזרתי לתמיר -ומרגישה כל כך אשמה על ההפסד .... ובקיצור לא אותו הדבר ...
ולפני שאני מתנתקת ויוצאת מהפורום עם זיכרונות מתוקים ולפני שאני חורטת את שמי על קיר הפורשים הגדולים (ואני מקווה שחלק מכם יזכרו אותי כאחת) הייתי רוצה לתקן כמה דברים שנשארו מקולקלים בעברי כאן :
- בראש ובראשונה הייתי רוצה להגיד לרז : סליחהעפ"י שאני אפילו לא זוכרת על מה רבנו ואפילו לא יודעת עם אני אשמה , אבל סליחה רז ... אני מקווה שאתה תראה את ההודעה הזו ותסלח כי אני לא רוצה שחברי השועל יזכור אותי לרעה ...
- במקום השני : ההפסד שלי ושל תמיר במירוץ למליון . אני יודעת כמה זה היה חשוב לתמיר ואני לא הייתי שם כדי לעזור ולתמוך בו , אפילו לא ידעתי את התאריך של הגמר . סליחה תמיר ... הייתי שותפה גרועה . תסלח לי
- סליחה לאסף שפרשתי בצורה מאד לא טובה מהמשחק המצוין שלו ומהמטרה הקדושה שלו לשמור על פורום הכתיבה טרי . מצטערת
- סליחה לאלכס שאני נוטשת את תפקיד העוזרת הראשית , תצטרך עוזר חדש ..
- סליחה למור שלא הייתי פה כדי לברך אותו על היותו מקודם למנהל .
- סליחה שלא הייתי כאן כדי לברך את ניצן על היותה מקום ראשון ב10 כתבי כל הזמנים
- סליחה לכל אלו ששכחתי אותם בהקדשות ולא יוכלו להיות בvip בהקדשות 2000
- סליחה לג'ון ג'ון שרבנו ושנאתי אותו , בכל זאת סליחה ..
- סליחה לניצן והילה שכעת נשארו כמעט הבנות היחידות בפורום
סליחה לכל הפורום ,ולכל מי ששחכתי לומר לו סליחה מסיבה זו או אחרת
כעת איבדתם לוחמת מיחידתכם !
אלו והצליחו ונצחו את כל האויבים ( המבין יבין ) . מקווה שתתגברו על אובדני , ואלו שבכלל לא שמו לב ... אל תדאגו בגלל שזה קטע מרגש וקשה מאד מצידי אני לא כועסת ...
בזאת עמית שפילר פורשת , 12 ימים לפני קידומה לקבוצת ברוק וכמעט חגגה שנה בפורום
תודה .