Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31
  1. מנכ"ל לשעבר.
    <div align="Center">Lost
    In the
    Sahara
    </div>

<div align="Center"></div>

0.9מילים מפי המנהל:
    שלום לכולכם,הרבה זמן לא הייתי פעיל עם משחק בחת"מ,אבל הוותיקים בטח זוכרים את המשחק שלי:Time To Change
    אז,בכל מקרה,החלטתי לפתוח אחד חדש,משחק מגניב ודיי קליל,אבל לא לבעלי לב חלש D:

תוכן עניינים
    0.9-מילים מפי המנהל
    1.0-הקדמה///סטורליין///סיפור רקע
    2.0-מידע והסברים
    2.1-הסהרה,מידע כללי
    2.2- הסהרה,מידע מעמיק
    3.0- ערכות (לבוש,אביזרים)
    3.1- ערכה 1#
    3.2- ערכה 2#
    3.3- ערכה 3#
    3.4- ערכה 4#

4.0-טופס הרשמה,תודות ונספחים
    4.1-טופס הרשמה
    4.2- טופס הרשמה לדוגמא

5.0-תודות
    6.0-נספחים
    7.0-רשומים
    8.0 גרף שבועי
    8.1 דרגות בגרף
    8.2 גרף שבועי

1.0 הקדמה///סטוריליין///סיפור רקע
    *בנות לקרוא בנקבה*
    החופשה החלומית,בעצם,החופשה החצי חלומית בדרום אפריקה נגמרה,אתה עולה למטוס של South Africa Airlance ומנסה לתפוס תנומה קלה.
    הכל מסודר,המזוודות בבטן המטוס
    ,וכל הדברים החשובים בתיק שבתא מעל ראשך.
    ~16:00מדבר סהרה,דרום מזרח מצריים~
    לפתע,רעידות קלות הקיצו את תנומתכם
    "Do..Dont Worry,all is in control" נשמע הקול של הקברניט האנגלית משובשת
    ופתאום,בלי הודעה משום מקום,או התרעה מראש,זנב המטוס התפוצץ
    "מה לעזאזל אני עושה עכשיו&#33;?" אתה צורח ותופס בכוח מצנח שהדיילות מחלקות.
    כל האווירה במטוס,הייתה חנוקה מעשן,אנשים מחוסרי הכרה התחילו ליפול על רצפת המטוס.
    "המטוס בגובה של 10,000 רגל&#33;&#33;מה אני מפגר?&#33;עדיף למות כבר עכשיו&#33;&#33;&#33;" אתם צועקים.
    אבל פתאום,הקברניט מגיח מאחוריכם,עם מסכת אב"כ "now&#33; Jump&#33;" הוא אומר ודוחף אתכם מהדלת שנשרפת כליל
    המצנח נפתח,ואתם שואטים למטה בקלילות,כחמש דקות אחרי שקפצתם,ואתם בגובה של 5,000 רגל,אתם שומעים פיצוץ,ואז רואים את שאריות המטוס צונחות למטה במהירות עצומה.
    לאט לאט,ובשקט,כאילו לא קרה שום דבר המצנח מרחף לו באוויר.
    לבסוף,אתם נוחתים על החול בחבטה גדולה,בערך כ 200 מטרים משלד המטוס.
    "א-אי-איך לעזאזל אני אצליח לצאת מפה?&#33;&#33;?" אתה צורח,ומתיישב על החול בייאוש

2. מנכ&quot;ל לשעבר.
    <div align="Center">2.0 מידע והסברים:</div>

2.1סהרה(צאחראא בערבית- صحراء كبرى; פירוש:המדבר הגדול)
    הסהרה הוא המדבר השני בגודלו בעולם. הסהרה, המחולק בין 11 מדינות, משתרע לכל רוחבה של צפון אפריקה, על פני למעלה מתשע מיליון קמ"ר, מהים התיכון והרי האטלס עד קו רוחב ° 16 בדרום.
    האקלים הוא מדברי. לחץ אוויר גבוה מונע זרימת רוח עם גשם. גם בחורף מונעים הרי האטלס כניסת רוח וגשמים.
    בשוליים הצפוניים יורדים כ-100 מ"מ גשמים, ובדרומיים - עד 250 מ"מ, אך החום גורם להתאיידות מהירה. במישורים שורר יובש כמעט מוחלט, החום גבוה ומגיע עד 45 מעלות צלזיוס בקיץ, ובלילה קריר ובמקומות גבוהים אף שוררת קרה.
    על פי ציורי קיר שנמצאו, מסיקים כי בעבר היה המדבר לח יותר וחיו בו חיות שזקוקות לעשב ומים על מנת להתקיים.
    רוב שטחו של מדבר סהרה מכוסה משטחי חצץ דק הנקראים "רג". משטחי החולות, הכוללים גם דיונות רחבות ידיים המשנות את צורתן בהתאם למשטר הרוחות, נקראים "ארג" ומכסים רק כחמישית משטח המדבר הגדול.

2.2 הסהרה נחשב לאחד המדבריות הקדומים ביותר, התשתית הבונה אותו הוא פרה קמברית, הבנויה מעיקרה מסלעים קריסטליניים, מתוך בסיס זה מתנשאים אזורי לבה ענקיים היוצרים מעין רכס מרכזי במרכז הסהרה. הגדולים בגושי לבה אלה הם מאסיב א&#39;חג&#39;ר, בגבולה הדרומי של אלג&#39;יר, המוקף רמות גבוהות ופסגתו בהר הגעש הכבוי טחת - 2918 מ&#39;. צפונה ממנו נמצא מסיב אז&#39;ר, שגובהו מעל 2,000 מ&#39;. מאסיב טיבסטי בצ&#39;אד ובו הרי אמי-קוסי - 3415 מ&#39;; הפסגה הגבוהה ביותר בסהרה. וכן מאסיבאנדי בגבול המזרחי של צ&#39;אד. משרשרת המאסיבים הזאת, יוצאות דרומה שלוחות של מסיבים קטנים כמו: אדראר, במאלי, אייר, - בניג&#39;ר , וג&#39;בל מארה בסודן. באזורים שבין המאסיבים מצויים אגנים פנימיים עצומים כגון טנזרופט (Tanezrouft) באלג&#39;יריה, וטנרה (Tenere) בניג&#39;ר. האוכפים שבין המאסיבים מכוסים בסלעים פליאוזואים, הידועים בשם אבן-חול נובית. מצפון לרכס המרכזי יש מספר גדול של רמות מישוריות המכוסות בחמאדות (טרשים או סלע חשוף), כמו רמת חמדה אל חמרה בלוב, וחמדה די דרע במערב אלג&#39;יר. בחלק מן השקעים והרמות מצוי כיסוי של "רג" - (חצץ דק) הנקרא בחלקו המזרחי של המדבר בשם סריר. מצפון למאסיבים הללו יש שטחים גדולים מאד של אבן חול וגיר. החולות (ארג&#39;) תופסים רק כ-20% משטחו של המדבר. שני מדבריות החול הגדולים נמצאים באלג&#39;יר והם הארג המזרחי והארג המערבי. שטחי החול העצומים מהווים מכשול כבד לתנועה, אך מאידך, יש בהם ברכה משום שהם מחלחלים (אקויפר) ולכן יש באלג&#39;יריה מי תהום גבוהים ונאות מדבר גדולות. בעבר היתה תקופה ירוקה בסהרה והיו בו ישובים (תק&#39; הקרחונים). עדויות לכך יכולים לשמש גיאיות עמוקים ורחבים, היוצאים מן הרכס המרכזי ומבתרים את אזורי הרמות בצפון ובדרום הסהרה. ואדיות אלה מעידים על קיומה של תקופה גשומה שהיתה כנראה בפלייסטוקן. מים זורמים בואדיות בשיטפונות בהפסקות של שנים ביניהם, נשפכים אל המלחות. בצפון תוניס ובאלג&#39;יר נוצרו בשקעים גדולים ימות מלוחות שבגדולה בהן היא שוט מלע&#39;יר באלג&#39;יר, הנמצאת ברום של 30 מ&#39;. ימות אלה הופכות בתקופת היובש למליחות. נחלים רבים הם נחלי אכזב (כמובן שיש נחלים רבים שהעמקים שלגדותיהם היו ערש תרבויות), שהזרימה בהם מהירה ופתאומית, כזו שיכולה לשאת גושי סלע ענקיים, חול, בוץ ועוד. לרוב מע&#39; הניקוז לא מגיעה לים אלא לשקעים היכולים להפוך לאגמים עונתיים.
    איזור זואוגיאוגרפי הנקרא סהרו-סינדי, רבים מבעלי החיים שבו, הסתגלו ליובש ומסתפקים בלחות שבמזונם. ביניהם הדישון, הראם, צבאים, וכבש הרעמה. מבין הטורפים - אופיאני הפֶנֶק, שועל הנגב ושועל מצוי. מבין אוכלי החרקים -קיפוד מדברי, עטלפים, מכרסמים - דורבן, ירבועים, גרבילים, מריונים. עופות: יען, חגלת הסהרה, כרוון, שרקרק, תחמס מצרי, עורב חום עורף. כמו כן מצויים דורסי יום ולילה, המסתפקים בנוזלים שבטרפם. יש עופות הזקוקים למים ועוברים מרחקים גדולים להשגתם כמו הקטות, יונת הסלעים ועוד. מן הזוחלים מצויים החרדון, חרדון הצב, הכח, זעמניים למיניהם, פתניים וצפים. מהחרקים יצוינו ארבה המדבר והשחרוריות.הבולטים ביותר הם השבטים הטוראגיים בניגריה, ניג&#39;ר, אלג&#39;יר, והם שולטים בכל מערבו של הסהרה. הטוראגים נודדים במרכז הסהרה ובסביבות המסיבים של אייר ואחג&#39;אר שבניג&#39;ר ובאלג&#39;יר ואילו המאורים (קבוצות של נודים ומגדלי מקנה), נודדים בין מרוקו לסנגל במערב הסהרה. שבטי הטדה (או הטיבו) הם עירוב ברברי -כושי ומתרכזים בעיקר בנאות המדבר שבין פזאן בלוב לבין ימת צ&#39;אד. השבטים הערבים, אשר הופיעו באזור במאה השביעית, לעתים במקומם של הברברים, תופסים את אזור צפון הסהרה. הם בחלקם נוודים ובחלקם שוכני נאות מדבר. קבוצות קטנות של כושים נמצאים בעיקר בנאות המדבר של דרום הסהרה. תושבי הסהרה מתפרנסים מחקלאות המתקיימת בנאות המדבר, כך בזיז, ובתאפיללת חיים חקלאים, המגדלים את שדותיהם בצפיפות רבה ובאיכות גבוהה, אך למעשה מאז ומתמיד היה המסחר לעורק הראשי של החיים. המסחר מתבסס על הדרכים הקבועות והיחידות החוצות את הסהרה; דרכים היסטוריות לאורך נאות המדבר. הנאות מבוססות על ריכוזים של מי תהום גבוהים המאפשרים את קיומן של בארות. בחלק מן האתרים הוקמו ערים ממש, כמה מעריה החשובות של הסהרה נמצאות באלג&#39;יר. רוב האוכלוסייה חיה בעמקי הנהרות. בשנים האחרונות מתגלים מחצבים חשובים בסהרה, נפט בלוב מצרים תוניס ובאלג&#39;יר, עפרות ברזל, נחושת במאוריטניה, גז טבעי בלוב ובאלג&#39;יר, פוספטים בריו דה אורו (סהרה ספרדית). הדבר עשוי לשנות את מפת ההתיישבות של הסהרה. הדרכים העיקריות הן מנמתחות אלג&#39;יר מן העיר קולון דה שאר לטימבוקטו, מתוניס לניג&#39;ר.

3. מנכ&quot;ל לשעבר.
    <div align="Center">3.0 ערכות(לבוש,אביזרים)</div>

בעצם,אי אפשר לצאת למסע,אפילו מאולתר בלי חפצים,מה שעלינו,בין אם זה פלאפון או אולר
    אז הנה ערכות אביזרים שאני החלטתי להכין לנוחות שלכם
    .

3.1 ערכה 1#
    לבוש:חולצה ירוקה דקה,מכנס בהיר עד הברכיים,נעלי הרים,ג&#39;קט חום עם שני כיסים
    ציוד:סכין צייד/אולר לדרמן/מצ&#39;טה (יש לבחור בין שלושת הדברים) , תיק גב , שלוש חבילות שימורים

3.2 ערכה 2#
    לבוש:חולצה שחורה רחבה,מכנסיי חאקי צבאיים ארוכים,נעלי טיפוס
    ציוד:אקדח בארט 9 מ"מ , קיטבג , 10 קופסאות שימורים וגזיה.

<div align="Center">
    </div>

3.3 ערכה 3#
    לבוש: מכנסי ג&#39;ינס דיי רחבים,חולצת טריקו צמודה בצבע אפור,נעליי הרים קלילות.
    ציוד:חבל מאולתר,אולר קטן , משקפת

3.4 ערכה #4
    לבוש:מכנסיים קצרים מאוד בצבע ירוק בהיר,חולצה לבנה/גופייה לבנה,נעלי הרים.
    ציוד:אולר/מצ&#39;טה/ , תיק דיי גדול,ציוד סנפלינג, חטיפי אנרגיה, 5 קופסאות /שימורים

3.5 ערכה #5
    לבוש: מכנסי ג&#39;ינס צמודים,גופייה,נעליי ספורט
    ציוד:חבל מאולתר,מפה,עלון מידע על מדבר הסהרה

4. מנכ&quot;ל לשעבר.
    <div align="Center">4.0 טופס הרשמה תודות ונספחים</div>

4.1טופס ההרשמה:
    שם:שלכם,פרטי
    כינוי:שלכם,בפורום בלי חצי ותסתכל לבד
    שם במשחק:בעברית ואנגלית
    רקע:3-4 שורות,ספרו על כל מה שעבר עלייכם עד לנקודה שממנה מתחיל הרקע
    אופי: 3 תכונות רעות ו3 תכונות טובות.
    ערכה מס&#39;: 1,2,3 לבנים 4,5 לבנות
    הערות/הארות/פינג&#39;אן : כל ההערות והדברים האחרים,לכאן

4.2דוגמא לטופס טוב:
    שם:יוסי
    כינוי:iAmThElegenD
    שם במשחק: ג&#39;והאן מקרטני~Johan McCartny
    רקע : *רקע*
    אופי: חכם,עוזר לזולת,פיקח,נוטה להתגונן במהירות,חשדן,סדיסט
    ערכה: מס&#39; 2

5.0 תודות

~לוויקיפדיה-על חלק מהמידע,והתמונה של מדבר סהרה ביוזר באר ובנספחים
    ~לי על היוזר באר וכתיבת המשחק
    ~לתוכנית Ultimate Surviver בערוץ דיסקברי על הרעיון למשחק

6.0 נספחים

מדבר סהרה-תצלום אויר
    סהרה-בוויקיפדיה
    הרי האטלס-וויקיפדיה
    צפון אפריקה-וויקיפדיה

5. מנכ&quot;ל לשעבר.
    <div align="Center">7.0 רשומים</div>

7.1 רשום #1
    שם:לירון
    כינוי:joker
    שם במשחק:צ&#39;אד ג&#39;ונס
    רקע:צ&#39;אד נולד למשפחה יחסית רגילה, לאמו היה כל פעם סידורים אחרים ואביו שירת בצבא. צ&#39;אד היה נוהג לשמוע קצת מוזיקה באוזניות שלו מדי פעם כשמשעמם לו, אביו של צ&#39;אד היה מלמד אותו בנג&#39;י מדי פעם כד שכבר נהיה מומחה בזה. הוא היה אוהב לבלות מדי פעם והרבה זמן היה על המחשב, לא היה יום אחד שהוא לא היה אוהב להנות מהחיים ולבלות עם כל מי שהיה יכול לבלות איתו. בגיל 15 צ&#39;אד עיקם את רגלו ובצורה רצינית מאוד, דבר שהקשה עליו מאוד ובדיוק שנתיים לאחר מכן כאשר רגלו של צ&#39;אד סוף סוף חזרה למצבה הרגיל וצ&#39;אד היה יכול לעשות עם רגליו מה שירצה משפחתו של צ&#39;אד נסעה לפלורידה וצ&#39;אד ארז את דבריו ונסע אחריהם, מכיוון שהמטוס היה צריך לעצור במקום אחר לפני פלורידה הוא עצר קודם בעיר הקרובה למדבר סהרה אך לצ&#39;אד לא הייתה כלל דאגה ולא היה לו מושג ממה שהולך לקרות, כעבור שעה וחצי כאשר המטוס היה כמעט בלב סהרה התחילו רעידות האדמה, כמובן שאז לא הייתה לצ&#39;אד ברירה אלא לקפוץ, ואז הוא נחת בלב מדבר סהרה, לא יודע מה יקרה.
    אופי: עקשן, רגוע רוב הזמן, לפעמים עושה שטויות שגורמות לו לפשל, יודע להתחבר עם אנשים, אין לו כל כך מנהיגות, התכניות שהוא מאלתר ברוגע תמיד יוצאות טובות
    ערכה מס&#39;:2
    הערות/הארות/פינג&#39;אן :אין.

7.2 רשום #2
    שם: קורן.
    כינוי: WolfMan.
    שם במשחק: בן טין ~ Ben Teen.
    רקע: מזל טוב&#33;", קראו הוריו לאחר שקם ביום הולדתו השש עשרה, "בתור מתנה, תקבל כרטיסי טיסה כדי שתוכל לקבר את סבא&#33;". תמיד אהבתי את סבא, הוא היה חוקר, בדיוק הוא היה במדבר סהרה. "הוא יחכה לך בביתן המחקר שלו, הוא אמר שאפילו הוא יתן לך לעזור לו&#33;". יותר מאושר מזה לא הייתי, עם חיוך רחב לקחתי את הכרטיסים והתלבשתי. "הטיסה יוצאת מחר בשמונה בבוקר, הכנו לך את המזוודות, תחזור בעוד כשבועיים". לאחר שנפרדתי מכל חברי, הזמן לטוס הגיע. "נתגעגע..." אמרה אימי בעיניים זולגות, "תהנה", אוסיף אבא ונתן לי נשיקה על המצח. עליתי על המטוס, דיילת נחמדה עזרה לי למקם את המזוודות ולמצוא את מקומי. הטיסה החלה. תפסתי תנומה קצרה אך לפתע, בום&#33; פיצוץ חזק נשמע והמטוס רעד מאוד. הטייס ניסה להרגיע אותנו, אך זה לא עזר. אנשים נפלו על הרצפה ושמתי לב שזנב המטוס מתרחק ממני.. הדייילות חילקו מצנחים והקברינט צעק לכולם לקפוץ. &#39;לקפוץ? עדיף כבר למות..&#39; חשבתי, אך הבנתי שזה לא כל כך משנה, וקפצתי. נחתתי באמצע מדבר סהרה, לא מבין מה קרה, ומה יקרה..
    אופי: טוב לב, אדיב, נבון, יהיר, מתרגז בקלות, חשדן.
    ערכה: מס&#39; 1 (סכין צייד).
    הערות/הארות/פינג&#39;אן: סורי, אין לי רעיון לשם משפחה..

7.3 רשום #3
    כינוי:yossi
    שם במשחק:ברנדון גולדברג~ Brandon Goldberg (מקווה שרושמים כך .)
    רקע: ברנדון נולד בבריטניה , במאה ה-20 .
    לברנדון היה שיער חום בהיר שטני , עיניו היו כחולות בוהקות , ואהב לבלות את היום בווילה שלו , בבריטניה , עם הוריו .
    להוריו קראו ג&#39;יימס , וג&#39;ני . ברנדון אהב את אימו ואת אביו , כדבר היקר ביותר בעולם .
    ברנדון הלך לגן , לבית הספר , ואפילו המשיך לתיכון בהצטיינות רבה , כמובן , זאת הציפייה בארץ הזאת .
    ג&#39;יימס וג&#39;ני היו כל כך גאים בילד שלהם , כאשר הגיע לגיל שבע-עשרה , המורה הטילה על ברנדון לצאת ולחקור את דרום אפריקה , במיוחד את מדבר סהרה , שהיה ידוע בכל העולם , כמדבר השני בגודלו , ברנדון נענה להצעה , אך חשש שאימו ואביו לא יסכימו לו לנסוע ובדיוק כמו שחשב , הוריו לא נתנו לו לנסוע , לאחר שיכנועים רבים מצד ברנדון ומצד המורה , שהוא יהיה בסדר , הוריו נתנו לו לצאת , כמובן עם ערכה , בגדים , הכל .
    הגיע היום הגדול , הנסיעה , הוריו של ברנדון ליוו אותו אל שדה התעופה של בריטניה , שהיה גדול , מפואר ומלא בהתפארות , הוריו נפרדו ממנו בבכיי עז , אך ידעו , שהוא ילד גדול והוא יכול להתמודד לבד .
    ברנדון עלה אל הטיסה , וטס .
    עבר חודש שלם, ברנדון לא הגיע אל מדבר סהרה , אך הביא איתו חומרים טובים , שחשב שיפתיעו את מורתו , ברנדון עלה אל המטוס חזרה לבריטניה , לאחר הטלפונים הרבים והמכתבים של הוריו , ברנדון עלה , ו..
    אופי: רעות~שחצן , פזיז , נותר טינה . טובות~ טוב לב , אמין , אמיץ .
    ערכה מס&#39;: 1
    הערות/הארות/פינג&#39;אן : להיתקבל ולהנות , מספיק לי ^^

7.4 רשום #4

7.5 רשום #5

7.6 רשום #6

~המשך, בעמוד הבא~

6. מנכ&quot;ל לשעבר.
    <div align="Center">8.0 גרף השבועי</div>

בכל סוף שבוע(שישי או שבת) יפורסם גרף שבו יוצגו נתונים על השחקן,ואם הוא צריך להשתפר

8.1 דרגות בגרף:
    Gold-הדרגה ראשונה;כל ההמשכים עניינים;אין ספאם,המשכים עניינים,לא קילל,ולא עשה המשכי גיימובי
    Silver-דרגה שנייה;1-5 תגובות לא ענייניות,אין ספאם,רוב המשכיים עניינים ,לא קילל ולא עשה המשכי גיימבוי
    Bronze-הדרגה השלישית;5-7 תגובות לא ענייניות;אין ספאם,ההמשכים עניינים לעיתים קרובות,לא קילל,אין המשכי גיימבוי
    Red-הדרגה הרביעית;7-10 תגובות לא ענייניות;1-2 הודעות ספאם,המשכים לא עניינים לעיתים קרובות,קילל מעט,בין 5-10 המשכי גיימובוי
    Black-הדרגה החמישית והאחרונה;גובלת בהעפה מהמשחק

8.2 גרף שבועי

אפשר להגיב&#33;&#33;

7. משתמש מנוסה
    שם: יקום---- יותר מזה אנלא יודע לפרט
    שם: ליאור

כינוי: Giratina

שם במשחק: בר לוי

רקע: בר הינו ישראלי גאה, חובב כדורגל, בנות וטיולי שטח שנולד וחי את כל חייו בתל אביב והיה רגיל לחיי העיר. כדי לחגוג את סיום לימודיו (כתוצאה מנשרה מהלימודים בגלל מתיחה די אכזרית על המורה) הוא טס לטיול שטח באפריקה.

תכונות: מהיר מחשבה, יצירתי, אופטימי אבל גם פזיז, אוגואיסט לא קטן, מציקן.

ערכה: מס&#39;1 אולר לדרמן

הערות/הארות/פינג&#39;אן : מה זה האולר לדרמן ומצ&#39;טה? בבקשה תכבד אותי קצת אני חדש בפורום&#33;
    אני חדש, אני חדש, אני מבריק מהכביסה&#33;

אני חדש אני חדש, עוד לא הורדתי ת&#39;נילון&#33;

אני חדש, אני חדש, הישר מקו היצור&#33;

אני חדש, אני חדש, אני חדש-דש&#33;&#33; [Size:666]

גמאני חדש חדש חדש חדש חדש חדש-דש-דש חדש חדש-דש-דש חדשש&#33;&#33;&#33;1אחד

הודעה זו נערכה ע&quot;י Mc-Donlad&#39;s ב Feb 30 2021, 13: 47 PM

8. מנכ&quot;ל לשעבר.
    מצטער אבל לא התקבלת
    -הרקע קצר מדיי,אין בו הרבה פירוט
    -אתה מאוד חדש,ואני לא מכיר את הסגנון כתיבה שלך,אז אני לא אדע אם המשחק מתאים לך

9. משתמש מנוסה
    שם:לירון
    כינוי:joker
    שם במשחק:צ&#39;אד ג&#39;ונס
    רקע:צ&#39;אד נולד למשפחה יחסית רגילה, לאמו היה כל פעם סידורים אחרים ואביו שירת בצבא. צ&#39;אד היה נוהג לשמוע קצת מוזיקה באוזניות שלו מדי פעם כשמשעמם לו, אביו של צ&#39;אד היה מלמד אותו בנג&#39;י מדי פעם כד שכבר נהיה מומחה בזה. הוא היה אוהב לבלות מדי פעם והרבה זמן היה על המחשב, לא היה יום אחד שהוא לא היה אוהב להנות מהחיים ולבלות עם כל מי שהיה יכול לבלות איתו. בגיל 15 צ&#39;אד עיקם את רגלו ובצורה רצינית מאוד, דבר שהקשה עליו מאוד ובדיוק שנתיים לאחר מכן כאשר רגלו של צ&#39;אד סוף סוף חזרה למצבה הרגיל וצ&#39;אד היה יכול לעשות עם רגליו מה שירצה משפחתו של צ&#39;אד נסעה לפלורידה וצ&#39;אד ארז את דבריו ונסע אחריהם, מכיוון שהמטוס היה צריך לעצור במקום אחר לפני פלורידה הוא עצר קודם בעיר הקרובה למדבר סהרה אך לצ&#39;אד לא הייתה כלל דאגה ולא היה לו מושג ממה שהולך לקרות, כעבור שעה וחצי כאשר המטוס היה כמעט בלב סהרה התחילו רעידות האדמה, כמובן שאז לא הייתה לצ&#39;אד ברירה אלא לקפוץ, ואז הוא נחת בלב מדבר סהרה, לא יודע מה יקרה.
    אופי: עקשן, רגוע רוב הזמן, לפעמים עושה שטויות שגורמות לו לפשל, יודע להתחבר עם אנשים, אין לו כל כך מנהיגות, התכניות שהוא מאלתר ברוגע תמיד יוצאות טובות
    ערכה מס&#39;:2
    הערות/הארות/פינג&#39;אן :אין.
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

10. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    שם: קורן.
    כינוי: WolfMan.
    שם במשחק: בן טין ~ Ben Teen.
    רקע: מזל טוב&#33;", קראו הוריו לאחר שקם ביום הולדתו השש עשרה, "בתור מתנה, תקבל כרטיסי טיסה כדי שתוכל לקבר את סבא&#33;". תמיד אהבתי את סבא, הוא היה חוקר, בדיוק הוא היה במדבר סהרה. "הוא יחכה לך בביתן המחקר שלו, הוא אמר שאפילו הוא יתן לך לעזור לו&#33;". יותר מאושר מזה לא הייתי, עם חיוך רחב לקחתי את הכרטיסים והתלבשתי. "הטיסה יוצאת מחר בשמונה בבוקר, הכנו לך את המזוודות, תחזור בעוד כשבועיים". לאחר שנפרדתי מכל חברי, הזמן לטוס הגיע. "נתגעגע..." אמרה אימי בעיניים זולגות, "תהנה", אוסיף אבא ונתן לי נשיקה על המצח. עליתי על המטוס, דיילת נחמדה עזרה לי למקם את המזוודות ולמצוא את מקומי. הטיסה החלה. תפסתי תנומה קצרה אך לפתע, בום&#33; פיצוץ חזק נשמע והמטוס רעד מאוד. הטייס ניסה להרגיע אותנו, אך זה לא עזר. אנשים נפלו על הרצפה ושמתי לב שזנב המטוס מתרחק ממני.. הדייילות חילקו מצנחים והקברינט צעק לכולם לקפוץ. &#39;לקפוץ? עדיף כבר למות..&#39; חשבתי, אך הבנתי שזה לא כל כך משנה, וקפצתי. נחתתי באמצע מדבר סהרה, לא מבין מה קרה, ומה יקרה..
    אופי: טוב לב, אדיב, נבון, יהיר, מתרגז בקלות, חשדן.
    .
    ערכה: מס&#39; 1 (סכין צייד).
    הערות/הארות/פינג&#39;אן: סורי, אין לי רעיון לשם משפחה..</span>

וזה אותו הטופס הקודם שלי...
    אני מקווה שזה בסדר D:
    ε(●̮̮̃•̃)з

11. משתמש מנוסה
    כינוי:yossi
    שם במשחק:ברנדון גולדברג~ Brandon Goldberg (מקווה שרושמים כך .)
    רקע: ברנדון נולד בבריטניה , במאה ה-20 .
    לברנדון היה שיער חום בהיר שטני , עיניו היו כחולות בוהקות , ואהב לבלות את היום בווילה שלו , בבריטניה , עם הוריו .
    להוריו קראו ג&#39;יימס , וג&#39;ני . ברנדון אהב את אימו ואת אביו , כדבר היקר ביותר בעולם .
    ברנדון הלך לגן , לבית הספר , ואפילו המשיך לתיכון בהצטיינות רבה , כמובן , זאת הציפייה בארץ הזאת .
    ג&#39;יימס וג&#39;ני היו כל כך גאים בילד שלהם , כאשר הגיע לגיל שבע-עשרה , המורה הטילה על ברנדון לצאת ולחקור את דרום אפריקה , במיוחד את מדבר סהרה , שהיה ידוע בכל העולם , כמדבר השני בגודלו , ברנדון נענה להצעה , אך חשש שאימו ואביו לא יסכימו לו לנסוע ובדיוק כמו שחשב , הוריו לא נתנו לו לנסוע , לאחר שיכנועים רבים מצד ברנדון ומצד המורה , שהוא יהיה בסדר , הוריו נתנו לו לצאת , כמובן עם ערכה , בגדים , הכל .
    הגיע היום הגדול , הנסיעה , הוריו של ברנדון ליוו אותו אל שדה התעופה של בריטניה , שהיה גדול , מפואר ומלא בהתפארות , הוריו נפרדו ממנו בבכיי עז , אך ידעו , שהוא ילד גדול והוא יכול להתמודד לבד .
    ברנדון עלה אל הטיסה , וטס .
    עבר חודש שלם, ברנדון לא הגיע אל מדבר סהרה , אך הביא איתו חומרים טובים , שחשב שיפתיעו את מורתו , ברנדון עלה אל המטוס חזרה לבריטניה , לאחר הטלפונים הרבים והמכתבים של הוריו , ברנדון עלה , ו..
    אופי: רעות~שחצן , פזיז , נותר טינה . טובות~ טוב לב , אמין , אמיץ .
    ערכה מס&#39;: 1
    הערות/הארות/פינג&#39;אן : להיתקבל ולהנות , מספיק לי ^^

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    שם:עמרי
    כינויmri967307
    שם במשחק:פיט (פיטר) שיין~Pit (PITER) Shane
    רקע :פיט שיין, נולד בשם פיטר לשני הורי במעמד בינוני. בגיל 16, נסע לבקר את דודו שגר בדרום אפריקה. בדרום אפריקה, פגש מגדת עתידות. "בו ילד, אל תפחד" אמר לו מגדת העתידות אך פיט התעלם. "בוא, אני אעזור לך&#33;" אמרה לו ופיט השתכנע לבוא. "מה את רואה?" שאל פיט בזלזול. "אתה חוזר בעוד מספר ימים לביתך במטוס&#33;" אמרה לו המגדת בהתרגשות. "נו נכון, מה עם זה?" אמר פיט בזלזול. "המטוס הזה מקולל&#33; הוא יתרסק, נוסעיו לא יגיעו לביתם&#33;" המשיכה המגדה בסיפוריה המפחידים. "אני לא מאמין לך" אמר לה פיט בזלזול. לאחר מספר ימים, עלה על המטוס חזרה לביתו. כאשר עלה על המטוס נרדם. "Wake up, it&#39;s an emergency&#33;" שמע לפתע פיט את הקברניט מדבר אנגלית במבטא מוזר. "מה, מה?" שאלה פיט בבהלה לאחר שהתעורר. "The tail of the airplane was exploded" אמר הקברניט באנגלית חלודה. "You need to jump, Now&#33;" צעקה אחת הדילות. &#39;מ...מה?&#39; אמר פיט לעצמו בבלבול &#39;איפה אני? מה קרה&#39; המשיך אך כבר לא היה זמן, פיט היה חייב לקפוץ. &#39;על החיים ועל המוות&#33;&#39; צעק פיט וקפץ.
    אופי: חכם, טוב לב, אוהב לעזור, קמצן, פזיז, פחדן
    ערכה: מס&#39; 1

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

13. מנכ&quot;ל לשעבר.
    שחכתי מהמשחק ><"
    כולם רשומים, תגיבו לקבלת התחלה

14. משתמש מנוסה
    מאשר .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    מאשר D:
    ε(●̮̮̃•̃)з

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •