אלכסאן ם:
ערב טוב...
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
דיזבין אבא בטריי זוזיי חד גדיא חד גדיאOriginally posted by Greymon@Apr 15 2009, 10:05 PM
חד גדיא, חד גדיא ם:
אליאב-קון
כמה עלה לך הגדי?ם:
אני אוהב ת'שיר הזה D:
והגדי עלה טריי זוזיי :ס
~~~~
נמשיך את האגדה D:
אחד מי יודע? אחד אני יודע..אחד אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו שבשמיים ובארץ
2 מי יודע? 2 אני יודע..שני מייסדים,אחד אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו שבשמיים ובארץ
3 מי יודע? 3 אני יודע..שלושה כלבלבים(אני,קורן ואמיר קון),שני מייסדים,אחד אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו שבשמיים ובארץ
4 מי יודע? 4 אני יודע..ארבעה דורות(של פוקימונים),שלושה כלבלבים(אני,קורן ואמיר קון),שני מייסדים,אחד אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו שבשמיים ובארץ
5 מי יודע? 5 אני יודע..חמישה חברי כבוד,ארבעה דורות(של פוקימונים),שלושה כלבלבים(אני,קורן ואמיר קון),שני מייסדים,אחד אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו שבשמיים ובארץ
6 מי יודע? 6 אני יודע..שישה ימים של נו"ד,חמישה חברי כבוד,ארבעה דורות(של פוקימונים),שלושה כלבלבים(אני,קורן ואמיר קון),שני מייסדים,אחד אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו שבשמיים ובארץ
7 מי יודע? 7 אני יודע..שבעה ימי פעילות בפורום בשבוע :ס,שישה ימים של נו"ד,חמישה חברי כבוד,ארבעה דורות(של פוקימונים),שלושה כלבלבים(אני,קורן ואמיר קון),שני מייסדים,אחד אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו שבשמיים ובארץ
8 מי יודע? 8 אני יודע..שמונה משגיחים פעילים(טרינר,אני,אמיר,גוטנברג,מור,ניר,לירון והיטמן),שבעה ימי פעילות בפורום בשבוע :ס,שישה ימים של נו"ד,חמישה חברי כבוד,ארבעה דורות(של פוקימונים),שלושה כלבלבים(אני,קורן ואמיר קון),שני מייסדים,אחד אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו שבשמיים ובארץ
9 מי יודע? 9 אני יודע..תשע נשמות לאלכס,שמונה משגיחים פעילים(טרינר,אני,אמיר,גוטנברג,מור,ניר,לירון והיטמן),שבעה ימי פעילות בפורום בשבוע :ס,שישה ימים של נו"ד,חמישה חברי כבוד,ארבעה דורות(של פוקימונים),שלושה כלבלבים(אני,קורן ואמיר קון),שני מייסדים,אחד אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו שבשמיים ובארץ
10 מי יודע? 10 אני יודע..10 כתבים(יום/בכל הזמנים),תשע נשמות לאלכס,שמונה משגיחים פעילים(טרינר,אני,אמיר,גוטנברג,מור,ניר,לירון והיטמן),שבעה ימי פעילות בפורום בשבוע :ס,שישה ימים של נו"ד,חמישה חברי כבוד,ארבעה דורות(של פוקימונים),שלושה כלבלבים(אני,קורן ואמיר קון),שני מייסדים,אחד אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו שבשמיים ובארץ
11 מי יודע? 11 אני לא יודע..אחד עשר נדלג,10 כתבים(יום/בכל הזמנים),תשע נשמות לאלכס,שמונה משגיחים פעילים(טרינר,אני,אמיר,גוטנברג,מור,ניר,לירון והיטמן),שבעה ימי פעילות בפורום בשבוע :ס,שישה ימים של נו"ד,חמישה חברי כבוד,ארבעה דורות(של פוקימונים),שלושה כלבלבים(אני,קורן ואמיר קון),שני מייסדים,אחד אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו שבשמיים ובארץ
12 מי יודע? 12 אני יודע..שתים עשרה קבוצות משתמשים(כולל מייסדים והכל..),אחד עשר נדלג,10 כתבים(יום/בכל הזמנים),תשע נשמות לאלכס,שמונה משגיחים פעילים(טרינר,אני,אמיר,גוטנברג,מור,ניר,לירון והיטמן),שבעה ימי פעילות בפורום בשבוע :ס,שישה ימים של נו"ד,חמישה חברי כבוד,ארבעה דורות(של פוקימונים),שלושה כלבלבים(אני,קורן ואמיר קון),שני מייסדים,אחד אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו שבשמיים ובארץ
13 מי יודע? 13 אני יודע..שלוש עשרה זה הגיל של רוב הפורום XD,שתים עשרה קבוצות משתמשים(כולל מייסדים והכל..),אחד עשר נדלג,10 כתבים(יום/בכל הזמנים),תשע נשמות לאלכס,שמונה משגיחים פעילים(טרינר,אני,אמיר,גוטנברג,מור,ניר,לירון והיטמן),שבעה ימי פעילות בפורום בשבוע :ס,שישה ימים של נו"ד,חמישה חברי כבוד,ארבעה דורות(של פוקימונים),שלושה כלבלבים(אני,קורן ואמיר קון),שני מייסדים,אחד אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו אלוקינו שבשמיים ובארץ
XDDDD
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
XD
אליאב
השתגע
ε(●̮̮̃•̃)з
חחח בהחלט XD
טרינר-
אתה ראשון =]
בגללך!Originally posted by WolfMan@Apr 15 2009, 10:41 PM
XD
אליאב
השתגע
י'בוגד..אתה לא כלב יותר!! :ס
אתה לא מכיר ת'חוק:"אל תקרא לאחיך 'אחות של טרינר'!"?!?!?!?!
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
שו הדא גוטנברג?
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
אולי סתמו?
שניכם ראשונים :ס
ידעתם שאתם מאותה משפחה?
אומרים שהשטן מתגלם בדמות חתול.. :ס
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)