Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    טוגפי כבר התפתח, אז עכשיו אני רוצה לפתח את באדיו. הוא בראש השישייה שלי ויש לו soothe bell.
    אני רוצה לדעת רק כמה צעדים הוא צריך כדי להגיע למקסימום שמחה, לא מעניין אותי ויטמינים או כל שטות אחרת.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

2. YoRt3m
    Guest
    אני יודע שבכריסטל ואלה זה לוקח 2560 צעדים.
    יכול להיות שזה אותו דבר בפלאטינה ?

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    טוגפי כבר התפתח, אז עכשיו אני רוצה לפתח את באדיו, השאלה היא אותה שאלה: כמה צעדים?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    בשביל לשמח צריך צעדים

• JONY_BOY
    Guest
    אחי אני לא חושב שזה קשור לצעדים מילא ביצה כן אבל הוא לא בביצה הוא מתפתח בעזרת שימחה כל מה שאתה צריך לעשות זה לאמן אותו ולהלחם איתו בקרבות לעלות לו רמות ואתה שם אותו בראש שישיה שלך בלי קשר לצעדים ואז הוא מתפתח כמובן שאתה מחזק אותו אם אתה מרפא אותו שהוא נחלש אבל למה אתה צריך לפתח את בידו?יש לך במשחק אפשרות לתפוס את רוזליה ואז אתה שם לו דאון סטון והוא מתפתח להתפתחות האחרונה שלו.

• היכל התהילה
    Originally posted by jonjon542@Apr 9 2009, 09:44 PM
    אחי אני לא חושב שזה קשור לצעדים מילא ביצה כן אבל הוא לא בביצה הוא מתפתח בעזרת שימחה כל מה שאתה צריך לעשות זה לאמן אותו ולהלחם איתו בקרבות לעלות לו רמות ואתה שם אותו בראש שישיה שלך בלי קשר לצעדים ואז הוא מתפתח כמובן שאתה מחזק אותו אם אתה מרפא אותו שהוא נחלש אבל למה אתה צריך לפתח את בידו?יש לך במשחק אפשרות לתפוס את רוזליה ואז אתה שם לו דאון סטון והוא מתפתח להתפתחות האחרונה שלו.
    לא ממש בטוח, לפי דעתי צריך צעדים.

tomer451, אני מבקש לענות לשאלה, ולא סתם להספים, תודה.
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

• מנהל פורומי משחקי פוקימון
    קשה לעשות חיפוש בפורום?

יש 2 שיטות לגרום לפוקימון להיות שמח:
    קודם כל לתת לו Soothe Bell.
    1. ללכת איתו 37,632 צעדים שהוא בשישיה שלך. אם הוא מחזיק Soothe Bell אז זה 18,816 בלבד.
    אם הוא מביצה, אז צריך רק 12,416 עם החפץ או 24,832 בלי החפץ.
    2. פה חובה החפץ-לתת לו 49 ויטמינים (מעלי סטטוסים). אם הוא מביצה-אז רק 34.

אחר כך תעלה אותו רמה והוא יתפתח.
    יש אפשרות לפוקטאץ&#39; בה אפשר לספור צעדים.
    בנוסף יש עוד אפשרות שהפוקימונים בשישיה שלך זזים ברחבי הפוקטאץ&#39; ואם תלחץ על אחד מהם יצא לבבות. 2 לבבות=שמחה מלאה (למרות שמשום מה אצלי זה הראה לב אחד גם שהם היו הכי שמחים).

אתה יכול פשוט לשמור, לעלות אותו רמה.
    אם הוא לא מתפתח אז תחזור לשמירה הקודמת ותמשיך לשמח אותו.

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •