הודיעו כבר אם מישהו סיים את הספר?
הייתי עכשיו בסרט וכפצתי לחנות ספרטים וקראתי קצת מהספר.
קראתי את כול הסוף של האפילוג באנגלית אז הינה כמה פרטים:
~אזהרת ספויילר~
הסיפור נגמר בכך שהאאריוג''יני שהתחתנו מביאים א ילדיים "ג''יימס,לילי ואלבוס-סיריוס לתחנת הרכבת
"הוגוורטס אקספרס",הם פוגשים שם את רון והרמיוני שגם התחנו ואת ילדים רוז והוגו.
עם אני לא טועה אלבוס או ג''ימס אמרו שהם לא רוצים להיות בסליטרין והארי אמר להם שעם הם לא ירצו להית שם הם לא יהיו שם בגלל שהמצנפת הולכת לפי ההחלטות של האדם ולא לפי תכונותיו אף על פי שהן משפיעות. כתוב בסוף שנוויל נהיה מורה בהוגוורטס [המורה לתורת הצמחים]
~סוף ספויילר~
כרגע אחות של חברה שלי קוראת תא הספר והיא תעדכן אותי במידע שתף מידי יום [החברה שלי]
ביינתיים הצלחתי לדלות שביב מידע:
~ספויילר~
נראה שטונקס ולופין התחתנו ואוכלי המוות מנסים לחסל את טונקס משום מה
~סוף ספויילר~
זה הכול ביינתיים,בקרוב אני יביא עוד מידע.
צונזר
חברה אני עוד מעט מביא את הפרק הראשון לקריאה בעברית אולי
באתר של הארי פוטר בישראל הביאו את הפרק הראשון בעברית
בתרגום לא רשמי:
כאן
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
אני זוכר שהרמיוני הזכירה אותה...Originally posted by Fusion Catiteen@Jul 22 2007, 09:50 AM
ואאהה הפרק הראשון משגע!!! מעניין מי האישה הזאת שהייתה תלוייה שמה?למרות שהזכירו מי היא אבל הייתי רוצה לדעת עליה יותר...
זאת הפרופסור ללימודי מוגלגים,המקצוע שהרמיוני בחרה בשנה השלישית...
בכ"ם באנגלית לא הצלחתי להבין את השם שלה X:
צונזר
נו אז מה...זה עדיין לא אומר כלום,בטח היה להם איזה קשר...ולמה פתאום וולדמורט השאיר אותה בחיים תלוייה לזמן מה במקום ישר להרוג אותה??
האו רצה להסביר לכולם מה היא עשתה,ואין קשר ממשי,לפחות לא משהו שמסוםפר..Originally posted by Fusion Catiteen@Jul 22 2007, 10:31 AM
נו אז מה...זה עדיין לא אומר כלום,בטח היה להם איזה קשר...ולמה פתאום וולדמורט השאיר אותה בחיים תלוייה לזמן מה במקום ישר להרוג אותה??
עם אתה הייתה מורה בבית ספר ואז כשבאים להרוג אותך הייתה רואה מורה אחר שמלמש איתך,לא הייתה מבקש מימנ עזרה?
צונזר
הייתי מבקש,אבל למה תלו אותו במקום שמישהו יהרוג אותה ישירות ויספר זאת לוולדמורט?למה זה היה כל כך חשוב להזכיר אותה...?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)