איך אני יכול להשיג
Cascoon??
זה התמונה שלו :
http://staropramen.pokemonindigo.com...ns_ani/268.gif
איך אני יכול להשיג
Cascoon??
זה התמונה שלו :
http://staropramen.pokemonindigo.com...ns_ani/268.gif
איך משיגים כסף
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש מרכז פוקימונים.למעלה כתוב shop,center &moreOriginally posted by רועי וקנין@Apr 19 2009, 03:34 PM
שלום חברה עכשיו נירשמתי הכינוי שלי הוא ROIE_BASS תוסיפו אותי חברה
ואיך אני יכול לרפא את הפוקימונים שלי רק על ידי מרפא או שיש מרכז פוקימונים ?
תשים את העכבר על זה ויצא לך תפריט נוסף.תלחץ שמה על פוקימון סנטר ובסוף העמוד תוכל לרפא אותם.
דבר ראשון רועי אחי בהצלחה במשחק והתשובה לשאלתך היא כן!!!!
יש גם מדריך לפיתוח כן בנושא הזה!!
ועוד משהו אחים שלי!!!
כל מי שיש לו פוקמונים נדירים שירשום אותם ואני יגיב כי אני מעמיד להחלפה את אינפרנייפ,סנורלקס,אלקטיבייר,הונצקרו,מולטרס,לוקריו, ארטיקונו ובסטידון!!!!
אפשר תמונה שלהם?Originally posted by yarin12@Apr 19 2009, 04:17 PM
ועוד משהו אחים שלי!!!
כל מי שיש לו פוקמונים נדירים שירשום אותם ואני יגיב כי אני מעמיד להחלפה את אינפרנייפ,סנורלקס,אלקטיבייר,הונצקרו,מולטרס,לוקריו, ארטיקונו ובסטידון!!!!
אני לא ממש יודע לפי השם..
בא לך להחליף את באסטידון על היפואוודון (רמה 50)?Originally posted by yarin12@Apr 19 2009, 04:17 PM
ועוד משהו אחים שלי!!!
מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....
בגדים???? זה פוקימון לא משחק של ילדות בנות 5 אני לא מצליח לקנות פוכדור מישהו יכול לעזור לי?Originally posted by shay_3100@Apr 20 2009, 08:13 PM
איך אני קונה בגדים?
Click here to feed me a Rare Candy!
Get your own at Pokeplushies!
קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה
קרדיט לאליאב על הצ'או בסמל אישי
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team!!</span></span>
מה יש לך?Originally posted by YoRt3m@Apr 16 2009, 04:41 PM
מה אתה רוצה על קיובון????
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)