Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    אני משחק במחשב בברקת והשתמשתי פעמיים בקוד לתפוס את הפוקימון של המאמן.
    הפוקימונים שתפסתי לא הופיעו בצורת עצמם אלא בצורה של "BAD EGG" עם אייטם מוצמד אליהם ובעמוד של הסיכום (SUMMARY) כתוב למטה:סטטוס: פוקיווירוס.
    כל שאר הפוקימונים שלי גם נדבקו בזה.
    זה טוב?זה רע?מה אני עושה עם זה?

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    bad egg זה באג במשחק שנגרם כתוצאה משימוש בקודים.
    לאט לאט כל הפוקימונים שלך יהפכו ל-bad egg והשמירה שלך תהרס.

פוקירוס לעומת זאת זה דבר מעולה, וכאשר פוקימון חולה בזה, שהוא עולה רמה הסטטוסים שלו מוכפלים.
    אם למשל שהוא עולה רמה הוא היה צריך לקבל עוד 2 נקודות להתקפה, עם הפוקירוס הוא יקבל עוד 4 נקודות להתקפה.
    חולים במחלה הזו במהלך קרב עם יריב שיש לו את המחלה הזו (אי אפשר לדעת אם ליריב יש את זה או לא).
    זה מאוד נדיר ומאוד אקראי וזה גם מתפשט בין הפוקימונים שלך.
    בנוסף, זה עובר לבד אחרי כמה זמן, אז מומלץ לנצל זו.

3. משתמש מנוסה
    זה טוב! תשאיר את זה במחשב וזה יעלה את המספר של נקודות הניסיון!

4. משתמש מנוסה
    יש את זה לכל הפוקימונים שלי!
    אז מה אני עושה עם הבד אגס?

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by מלך גדול+Apr 13 2009, 07:49 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (מלך גדול &#064; Apr 13 2009, 07:49 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>זה טוב&#33; תשאיר את זה במחשב וזה יעלה את המספר של נקודות הניסיון&#33;[/b]

לא, זה לא

<!--QuoteBegin-stm
    @Apr 13 2009, 07:48 AM
    bad egg זה באג במשחק שנגרם כתוצאה משימוש בקודים.
    לאט לאט כל הפוקימונים שלך יהפכו ל-bad egg והשמירה שלך תהרס.

פוקירוס לעומת זאת זה דבר מעולה, וכאשר פוקימון חולה בזה, שהוא עולה רמה הסטטוסים שלו מוכפלים.
    אם למשל שהוא עולה רמה הוא היה צריך לקבל עוד 2 נקודות להתקפה, עם הפוקירוס הוא יקבל עוד 4 נקודות להתקפה.
    חולים במחלה הזו במהלך קרב עם יריב שיש לו את המחלה הזו (אי אפשר לדעת אם ליריב יש את זה או לא).
    זה מאוד נדיר ומאוד אקראי וזה גם מתפשט בין הפוקימונים שלך.
    בנוסף, זה עובר לבד אחרי כמה זמן, אז מומלץ לנצל זו.
    [/quote]
    לא נכון&#33;
    מילא שכותב השאלה לא יודע מה זה פוקירוס, אבל אם אתה לא יודע, אל תטעה אותו. זה לא יפה ^^
    הפוקרוס לא מכפיל את הנקודות שמקבלים כאשר עולים רמה. הוא מכפיל את נקודות ה-EV שפוקימון מקבל, וזה, משהו אחר לגמרי.

*במקרה*, יש לי מדריך על הפוקירוס. למעשה זה חלק ממדריך על EV, וכדי שתבין אותו מומלץ שתקרא את כולו, אז הנה:

מדריך ערך המאמץ - Effort Value
    תודה לסרבי על חלק מהמידע.

במדריך:
    -מה זה ערך המאמץ?
    -למה עוזר ערך המאמץ?
    -מקומות מומלצים לאימון בשיטת ערך המאמץ
    -הפוקוירוס וה-Macho Brace
    -ויטמינים
    -עיטור המאמץ - Effort Ribbon

מה זה ערך המאמץ?
    ערך המאמץ הוא אלמנט חשוב מאוד באימון פוקימון.
    ערך המאמץ הוא בעצם תוספת לסטטוסים הבסיסיים של פוקימון, מה שעושה את הפוקימון יותר חזק, מה שעוזר לנו לנצח בקרבות.

ערך המאמץ הוא נסתר. איננו יכולים לראות סתם ככה אותו ע"י ההסתכלות בפוקימון. שיהיה נוח, אני ממליץ לעשות רשימה של שישה טורים, טור אחד על כל סטטוס. ככה תוכלו לציין כל נקודת מאמץ שקיבלתם, ולחשב את ההוספה לסטטוסים.

כאמור, ה-EV עושה את הפוקימונים שלנו יותר חזקים. כל פוקימון מעלה לפחות נקודת מאמץ אחת לסטטוס אחד. זיגזגון, לדוגמה, מעלה נקודת מאמץ אחת למהירות, וזאת בגלל שנתון המהירות שלו הוא הדומיננטי.
    אולם, ישנם פוקימונים שמעלים יותר מנקודה אחת, ויש פוקימונים שמעלים יותר מסטטוס אחד. גולבט, לדוגמה, מעלה 2 נקודות מאמץ למהירות, וראיצ&#39;ו, לדוגמה, מעלה 3 נקודות מאמץ למהירות.
    וראיקו, בכלל, מעלה 2 נקודות למהירות ואחת להתקפה המיוחדת (Sp. Attack).
    בקיצור, כל פוקימון מעלה עד 3 נקודות EV (ברוב המקרים פחות), בדרך כלל לסטטוס אחד.

ניקח לדוגמה את פיקאצ&#39;ו. אנחנו רוצים שנתון המהירות (Speed) הבסיסי שלו יגדל. על כן, נילחם נגד פוקימונים שנתון המהירות שלהם הוא הנתון החזק והדומיננטי. זיגזגונים, לדוגמה.
    על כל זיגזגון פיקאצ&#39;ו יקבל נקודת מאמץ אחת. כל 4 נקודות מאמץ שוות לנקודת סטטוס, ז"א, מהירות אחת, התקפה אחת וכו&#39;.
    עכשיו, אם פיקאצ&#39;ו ילחם ב-1000 זיגזגונים, האם תעלנה לו 250 נקודות מהירות? לא ולא.
    ישנן כמה הגבלות. כל פוקימון יכול להגיע בסך הכל ל-510 נקודות מאמץ - EV Points. לכל סטטוס הוא יכול לקבל עד 225 נקודות מאמץ, סך הכל עד 63 נקודות לכל סטטוס (&#33;).

ערך המאמץ ניתן לך על כל עליית רמה. לדוגמה, פיקאצ&#39;ו ברמה 25 (והוא עוד לא קיבל את מקסימום ה-EV למהירות שלו), נלחם נגד 8 זיגזגונים, ועלה רמה. על כן, הוא יקבל בנוסף לנקודות המהירות שהוא מקבל כשהוא עולה רמה עוד 2 נקודות מה-EV.
    אני מניח שברמה 25 הוא מקבל 2 נקודות למהירות, לכן הוא יקבל 4 נקודות (2 בסיסיות ועוד 2 על שמונת הזיגזגונים).

בקיצור, אם פיקאצ&#39;ו ילחם נגד 225 זיגזגונים הוא יקבל את מקסימום ה-EV למהירות שלו (63 נקודות)? כן.
    אם אתם עצלנים, ואינכם רוצים להילחם נגד 225 זיגזגונים, צפו בסעיף מס&#39; 4 - "הפוקוירוס וה-Macho Brace" וסעיף מס&#39; 5 - "ויטמינים".

למה עוזר ערך המאמץ?
    ערך המאמץ, כאמור, עוזר לעשות את הפוקימונים לכם יותר חזקים.
    לצורך המחשה, למטה מוצגים שני ברלומים ברמות 60. הברלום מצד שמאל אומן ע"י EV, והברלום מצד ימין עלה רמות ע"י Rare Candy, לא נלחם בקרבות, ולכן לא קיבל EV.

ההבדלים
    HP (חיים): 158 <---&#62; 164
    Attack (התקפה): 163 <---&#62; 179
    Defense (הגנה): 116 <---&#62; 110 (דווקא לברלום שעלה רמות ב-Rare Candy יש יותר הגנה, וזאת בגלל שהטבע שלו מעלה הגנה).
    Sp. Attack (התקפה מיוחדת): 92 <---&#62; 105.
    Sp. Defense (הגנה מיוחדת): 84 <---&#62; 112.
    Speed (מהירות): 81 <--&#62; 101.

מקומות מומלצים לאימון בשיטת ערך המאמץ
    חיים (HP) - ווישמור | Whismur - המערה בדרך 106
    התקפה (Attack) - פוצ&#39;יינה | Poochyena - מצוי כמעט בכל דרך
    הגנה (Defense) - סנדשרו/סקרמורי | Sandshrew/Skarmory - דרך 113
    התקפה מיוחדת (Sp. Attack) - ספינדה | Spinda
    הגנה מיוחדת (Sp. Defense) - טנטקול | Tentacool - כמעט בכל מקום שאפשר לשחות

הפוקוירוס וה-Macho Brace
    הפוקרוס (Poke&#39;rus) הוא "מחלה" נדירה של פוקימונים. הסיכוי להידבק בו הוא קטן מאוד, כמעט כמו למצוא פוקימון זוהר. השאלה היא: "מה זה קשור ל-EV?".
    ובכן, למרות שהפוקוירוס מוגדר במחלה, הוא בעצם טוב מאוד ויעיל מאוד. הוא מכפיל את נקודות המאמץ שתקבלו מפוקימון.
    לדוגמה, יש לי סטרמי ברמה 60 שנגוע בפוקוירוס (ואין לו מקסימום EV מהירות). הוא הרגע נלחם נגד זובט. במקום לקבל נקודת מאמץ אחת - סטרמי יקבל 2 נקודות מאמץ.

זה, ד"א, הסטרמי הנגוע בפוקוירוס.

ה-Marcho Brace הוא חפץ בעל השפעה דומה לזה של הפוקוירוס.
    גם הוא מכפיל את נקודות המאמץ שמתקבלות, אבל הוא גם מוריד את המהירות של הפוקימון שמחזיק אותו וכמובן תופס את מקום החפץ (במקום לשים לו חפץ אחר).
    ה-Marcho Brace בהחלט מהווה תחליף לפוקוירוס, למי שאין כל כך הרבה מזל כמו שיש לי.

- הבית שבו מקבלים את ה-Marcho Brace.
    - האישה שממנה מקבלים את ה-Marcho Brace.

ויטמינים
    הויטמינים הם קיצור דרך לאימון EV. ישנם שישה סוגי ויטמינים. כל אחד מעלה 10 נקודות מאמץ לסטוס מסויים:
    Protein - התקפה (Attack).
    Iron - הגנה (Defense).
    Carbos - מהירות (Speed).
    Zinc - הגנה מיוחדת (Sp. Defense).
    Calicum - התקפה מיוחדת (Sp. Attack).
    Hp Up - חיים (HP).

את כולם ניתן לקנות בשוק סטלפורט מהאיש בתמונה למטה, במחיר של 9800 לאחד. אבל, יש מגבלות:
    -אפשר לתת עד 51 ויטמינים לפוקימון.
    -אפשר לתת עד 10 ויטמינים לסטטוס מסויים של פוקימון.

עיטור המאמץ - Effort Ribbon
    עיטור המאמץ ניתן לך ע"י האישה בתמונה למטה כאשר אתה הגעת למקסימום נקודות מאמץ של סטטוס מסוים (255).

6. משתמש מנוסה
    אז לא יקרה לפוקימונים שלי כלום?
    כולם דבוקים בוירוס&#33;
    האם הוא יעבור?
    האם הביצים יבקעו?

7. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by roni6800@Apr 13 2009, 09:50 PM
    אז לא יקרה לפוקימונים שלי כלום?
    כולם דבוקים בוירוס&#33;
    האם הוא יעבור?
    האם הביצים יבקעו?
    שוב-הפוקירוס הוא משהו מעולה&#33;
    והוא יעבור מעצמו אחרי כמה זמן.

הבאד אגס לא יעברו, ולא יבקעו.
    הם פשוט יהפכו פוקימונים אחרים שלך גם לבאד אגס, עד שכל המשחק שלך יהרס.

לא הבנתי למה מה שכתבתי לא נכון.
    הפוקירוס מכפיל את הEV.
    והEV זה מה שמעלה את הסטטוסים.
    רק ש-4 EV שווה לנקודת סטטוס אחת.
    אבל עדין, אם הEV מוכפל, כך גם הנקודות שהסטטוסים עולים ברמה מסוימת יוכפלו (בערך, עם מעגלים).
    פשוט לר רציתי לסבך.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by stm@Apr 13 2009, 06:56 PM
    שוב-הפוקירוס הוא משהו מעולה&#33;
    והוא יעבור מעצמו אחרי כמה זמן.

הבאד אגס לא יעברו, ולא יבקעו.
    הם פשוט יהפכו פוקימונים אחרים שלך גם לבאד אגס, עד שכל המשחק שלך יהרס.

לא הבנתי למה מה שכתבתי לא נכון.
    הפוקירוס מכפיל את הEV.
    והEV זה מה שמעלה את הסטטוסים.
    רק ש-4 EV שווה לנקודת סטטוס אחת.
    אבל עדין, אם הEV מוכפל, כך גם הנקודות שהסטטוסים עולים ברמה מסוימת יוכפלו (בערך, עם מעגלים).
    פשוט לר רציתי לסבך.
    אתה חושב שה-EV זה מה שמעלה את הסטטים? במקרה הטוב, חצי מהנקודות מגיעות מ-EV, כך שזה מקסימום מכפיל פי 1.5.
    בהרבה מאוד מהמקרים, לא מקבלים אפילו נקודה אחת של EV כאשר עולים רמה, ואם פותח הנושא יתפלא שלא הוכפלו הבונוסים, זה חבל.

9. the bitch is back
    אני האמתי הצלחתי למחוק את הביצה הזאת פשוט מהמחשב עשיתי שיחרור והיא לא חזרה יותר.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    תודה&#33; אפשר לנעול&#33;

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •