הכנתי בתולת ים :ס למה? כי זה המזל שלי,ואני מת על היצורים האלה :ס איך יצאה? הנה שיפור:
בשנאה רבה, אליאב. קרדיט לעצמי. יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
הציור עצמו מעולה הצללה מדהימה בזנב ידיים קצת קצרות מידי עיניים מוזרות בטירוף>.<" אהבתי מאוד אתה הזנב ם: 9\10
כן העיניים לא הסתדרו לי..אמרתי גם לאסקייפ.. אני לא מצליח לעשות עיניים נורמאליות XD
יצא מגניב ומצוין.10/10+ :o
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8 קרדיט לניר ---------------------
עשיתי שיפור של הצבעים של הגוף..אני יעלה מחר..כי אני עוד מעט הולך למימונה :ס
שפר גוון כהה, ההצללה בזנב מעולה! שפר הצללה בבטן,ידיים ושיער
יוסי, מנכ"ל לשעבר. ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
גוון כהה של מה? בטן/זנב/שיער?
נחמד מאוד,ההצללה בזנב מושלמת!שפר דחוף הצללה באזור הפנים 8\10
Originally posted by Poochyena Chan@Apr 15 2009, 07:54 PM גוון כהה של מה? בטן/זנב/שיער? שיער וחלקי גוף(ידיים בטן וכו')
שיפור: שיער לדעתי יצא טוב אז אני לא משפר P:
לדעתי זה מצוין וכך זה היה מההתחלה
טנקס...
אף פעם על תעשה דמקה וקווי המתאר ממש לא מסתדרים
<span style=\'color:blue\'>diamond FC 1232 3739 3352</span> <span style=\'color:gray\'>platinum FC 4345 3922 3867</span> פוקימונים שאני צריך כדי לגמור את הפוקדע:
Originally posted by מישו@Apr 16 2009, 02:05 AM אף פעם על תעשה דמקה וקווי המתאר ממש לא מסתדרים אני תמיד עושה דמקה כששני גוונים צמודים לא ממש טובים(אחד כהה/בהיר מדי ליד השני)..הצללת דמקה משלבת את זה טוב יותר >>
בואנה אחי יצא לך 10 פשוט מושלם! ביחוד הזנב שלה!!!! 10000000000000000/10 אתה טוב בפיקסולים
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום