Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21
  1. משתמש מנוסה
    נושא תגובות למדריך ברקת
    הי,אני יודע כבר שצריך נושא תגובות אז עקפתי את stm ופתחתי בלי שיאמרו לי.
    אני רוצה שתגידו בנושא זה את כל האמת ורק את האמת.
    כלומר:מחמאות,הערות וכדומה...
    רק אנשים,זהו המדריך הראשון שאני עושה לכל המשחק,אז לא להיות קשים!!
    מקווה למחמאות....
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. JONY_BOY
    Guest
    אהבתי את הכתיבה שלך במדריך תמשיך ככה ותתרגם לעיברית את החלקים העיקריים במדריך.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by jonjon542@Apr 16 2009, 03:09 PM
    אהבתי את הכתיבה שלך במדריך תמשיך ככה ותתרגם לעיברית את החלקים העיקריים במדריך.
    כן,אני משתדל לפרט מה אומרים ולא רק לרשום מה לעשות.כי זה דבילי לסיים משחק בלי להבין כלום.
    עוד תגובות?

קרדיט לניר
    ---------------------

• JONY_BOY
    Guest
    חח אחי המדריך שלך מצחיק עם הסמיילים שאתה עושה כל רגע עם הפרצופים ושאתה אומר לצוות אקווה זהו עלוב?חחח תמשיך ככה יש לך חוש הומור בלעשות מדריכים .

• משתמש מנוסה
    Originally posted by jonjon542@Apr 17 2009, 01:24 AM
    חח אחי המדריך שלך מצחיק עם הסמיילים שאתה עושה כל רגע עם הפרצופים ושאתה אומר לצוות אקווה זהו עלוב?חחח תמשיך ככה יש לך חוש הומור בלעשות מדריכים .
    תודה,אחרי שראיתי שהפורום צריך עזרה במדריכים החלטתי לעשות אחד ואולי אחרי שאסיים את זה,אעשה מדריך לירוק עלה/אדום אש.וחוץ מזה זה יותר כיף לעשות מדריך מצחיק

קרדיט לניר
    ---------------------

• JONY_BOY
    Guest
    שיהיה לך בהצלחה במדריך אני רוצה לעשות מדריך לאחד המשחקים אבל זה כבר יותר מידי בשבילי זה יותר תמונות זה יותר לכתוב אני מודה מדריכים כאלה אני לא יודע לעשות אבל אני ימשיך לעשות מדריכים שאין בנעוץ בשאר המשחקים ואשקיע בפורום הרבה חבל שאי אפשר לשלוח אליך הודעות פרטיות הייתי עוזר לך.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by jonjon542@Apr 17 2009, 01:52 AM
    שיהיה לך בהצלחה במדריך אני רוצה לעשות מדריך לאחד המשחקים אבל זה כבר יותר מידי בשבילי זה יותר תמונות זה יותר לכתוב אני מודה מדריכים כאלה אני לא יודע לעשות אבל אני ימשיך לעשות מדריכים שאין בנעוץ בשאר המשחקים ואשקיע בפורום הרבה חבל שאי אפשר לשלוח אליך הודעות פרטיות הייתי עוזר לך.
    גם הדברים הקטנים יכולים לעזור לפורום.זה באמת עבדה קשה לעשות מדריך,מפני שכל פעם צריך לצלם ואחר כך לערוך ואז להעביר להודעה.אבל בכל זאת כל הכבוד גם לך על כך שאתה עושה הרבה מדריכים

קרדיט לניר
    ---------------------

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Mefistofele@Apr 16 2009, 11:08 PM
    גם הדברים הקטנים יכולים לעזור לפורום.זה באמת עבדה קשה לעשות מדריך,מפני שכל פעם צריך לצלם ואחר כך לערוך ואז להעביר להודעה.אבל בכל זאת כל הכבוד גם לך על כך שאתה עושה הרבה מדריכים
    אם אתה עושה את המדריך עד הליגה אני מחזיק ממך אני מכיר משתמשים מפורמים אחרים התחילו לעשות מדריך והפסיקו כי התיאשו.אפילו אני שאני יודע לעשות מדריכים ואני תותח בזה בלהביא תמונות ולפרט קשה מאוד לעשות מדריך מתחילת המשחק ועד לסופו זה לכתוב מה עושים בכל המשחק זה מאוד קשה אבל אני מחזיק ממך וסומך עליך קח את הזמן שלך לאט לאט בלי לחץ.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by jonjon542@Apr 17 2009, 02:32 AM
    אם אתה עושה את המדריך עד הליגה אני מחזיק ממך אני מכיר משתמשים מפורמים אחרים התחילו לעשות מדריך והפסיקו כי התיאשו.אפילו אני שאני יודע לעשות מדריכים ואני תותח בזה בלהביא תמונות ולפרט קשה מאוד לעשות מדריך מתחילת המשחק ועד לסופו זה לכתוב מה עושים בכל המשחק זה מאוד קשה אבל אני מחזיק ממך וסומך עליך קח את הזמן שלך לאט לאט בלי לחץ.
    זה בטוח,אמנם המדריך בשביל כולם אך עם זאת לא אתקע במחשב כל היום בשבילו,היו כמה אנשים שהיתחילו לעשות מדריכים לברקת ולאדום אש/ירוק עלה והפסיקו אחרי 3 פרקים.אם אחרי שאסיים את המדריך הזה אסיים גם מדריך לאדום אש/ירוק עלה אז אני רוצה לעשות מדריך לצינוק מיסתורי כדי לקדם אותו לפורום משלו,אבל קודם כל עלי לסיים את זה.ואם תרצה יום אחד לעשות מדריך למשחק אז בקש ממני תוכנה ועזרה(ולדעתי כבר מה שאנו כותבים זה ספאם אז לא כדי שנמשיך פה)

קרדיט לניר
    ---------------------

• משתמש מנוסה
    אני אהבתי כל הכבוד...
    אם תרצה שאני יעשה איתך גם כמה פרקים כדי להקל אליך
    תגיד לי. אני אשמח לעזור

• היכל התהילה
    אחלה השקעה! המשך כך!
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

• משתמש מנוסה
    Originally posted by tamirh6@Apr 17 2009, 02:54 AM
    אני אהבתי כל הכבוד...
    אם תרצה שאני יעשה איתך גם כמה פרקים כדי להקל אליך
    תגיד לי. אני אשמח לעזור
    עניתי לך בפרטי,אבל אני רוצה לומר גם משהו פה:
    אם אתם רוצים להצטרף אלי אני רוצה כמה דרישות-
    1)תוכנת צילום-אני רוצים שתצלמו שלב שלב ולא תחסכו בפרטים(כלומר לצלם כל תמונה ולא לירשום רק את הפעולה),
    2)הודעה-לפני שאתם עושים פרק תודיעו לי ותגידו עד איזה שלב אתם עושים כדי שאוכל לומר לכם אם יש חפצים מיוחדים ופרטים להוסיף(כמו בפרק על מכון החשמל לרשום גם על השגת האופניים ואבן ברק)
    3)הבנת אנגלית מלאה ופירוט בכתיבה בלי שגיאות-נגיד שאיש במשחק מדבר איתכם ולאחר מכן אתם צריכים ללכת למקום כלשהו,אז כתיבה של:"האיש הזה יאמר לכם משהו ואז לכו לשם".אני רוצה שתרשמו מה הוא אומר(רק אם האיש הוא חלק מהעלילה ועדיף גם אם לא) וגם מיהו האיש.
    אז מי שרוצה לעזור ויכול לעשות את כל הדברים הבאים שיודיע לי בפרטי ואני אתן לו לעשות פרק ניסיון

קרדיט לניר
    ---------------------

• JONY_BOY
    Guest
    חבר שלך טעה בפוקמנים של המאמן המכון השני הם לרובי וספיר לא לברקת

• משתמש מנוסה
    צודק סליחה אני מייד מתקן

• היכל התהילה
    אני חושב שאני חוזר על דבריי.
    בכל מקרה, שוב אני מציע לך לעשות סיקור למשחק בתחילת המדריך.
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

• עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •