הולי קראפ
אליאב קון
מה לעזאזל?O-O
אבל בכל זאת מותר לנו להצביע?Originally posted by Poochyena Chan@Apr 22 2009, 04:21 PM
אני מוציא אותו..
כל המעתיקים למיניהם לא משתתפים בתחרות ובמקום כבוד הם יזכו כנראה בחוסר אמון מצד המשתמשים האחרים >>
כל מי שייתפס מעתיק יענש בחומרה!
מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....
לפי דעתי תצביעו... זאת רק דעתי...
אולי אפרסם במקום האש פוקימון עשב שונה(המבין יבין למה...)
ולא את הגריפון הזה שיש לי...
ודרך אגב מומו אין יותר אנשים שרוצים... מאז פתיחת התחרות כולם מעתיקים פייקים...
אז ניראה לי תחכה לעוד איש 1 כי הוצאת את pokemoner ונתחיל.... אני מציע 6 ימים לסגירת ההרשמה!
זה המון זמן
הם אלה שהגזימו..
הפרת זכויות יוצרים..אתה יודע שאפשר להישפט על דבר כזה?(במקרה של הפרה כזאת בחיים האמיתיים,ואפילו באינטרנט נראה לי ס.ס )
יוסי עוד בטח ריחם עליו..נתן לו באן אני לא יודע לכמה זמן..אבל אני בטוח שלא להרבה..כי יוסי לא כזה רע.. ס.ס" לא כמוני XD
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
טוב גרגמל, מנסה להרוג את כל הדרדסים,Originally posted by Poochyena Chan@Apr 22 2009, 09:59 PM
הם אלה שהגזימו..
הפרת זכויות יוצרים..אתה יודע שאפשר להישפט על דבר כזה?(במקרה של הפרה כזאת בחיים האמיתיים,ואפילו באינטרנט נראה לי ס.ס )
יוסי עוד בטח ריחם עליו..נתן לו באן אני לא יודע לכמה זמן..אבל אני בטוח שלא להרבה..כי יוסי לא כזה רע.. ס.ס" לא כמוני XD
אני לא חשבתי על זה ככה... אתה צודק יא רשע XD
תגיד..לפני שאתה נכנס לנושא אתה בודק מה שם הנושא?Originally posted by פוקימון לנצח@Apr 25 2009, 03:36 PM
ריקואיזה בצבעי גרואדון.
לקחתי את הרעיון מ-Poochyena Chan, אשר עשה ריקואיזה בצבעי קיוגר.
זה לא נחשב העתקה, נכון?
אה ושם: פוקימון לנצח
וגם אם לא..אתה לא בודק תגובה ראשית?
לא רואה שזאת לא תחרות צביעות?
הרעיון הוא לא גניבה ואין לי בעיה עם זה שכולם יצבעו את ראיקואזה באיזה צבעים שבא להם..
אבל זאת תחרות פייקים!!!
פייקים=/=צביעות!!
פייקים הם פוקימונים מזוייפים..
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)