Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    בהסבר באתר לפוקימון ברקת(הנה קישור:http://pokemons.co.il/index.php?id=44)רשום כך:
    במשחק קימות תוספות שונות שלא היו קיימים
    ברובי ובספיר כמו לדוגמא צורות חדשות של דיאוקסיס
    זה הפוקימון שאין ברובי וספיר ועליו מבוסס המשחק
    טעות:המשחק לא מבוסס על דיאוקסיס,הוא מבוסס על ריאקוזה.אני יודעה שהטעות היא קטנה,אך משמעותית
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. היכל התהילה
    אפשר להבין את זה לכאן ולכאן.
    מצד אחד ראיקוואזה על הקופסא, מצד שני אפשר לתפוס אותו גם ברובי וספיר, וזה שלמשל יש את וינזור על ירוק עלה לא אומר שעליו מבוסס המשחק, ההבדל בין אדום אש לירוק עלה זה הפורימונים שאפשר לתפוס בהם.
    ככה ברקת שההבדל הוא שאפשר לתפוס את דאוקסיס וגם את קיוגר וגם את גראודון
    בברכה,
    אילון, הבעלים של pokemon-IL ומעצב אתרים.
    <div align=\"Center\">

</div>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by shadow@Apr 23 2009, 07:44 AM
    אפשר להבין את זה לכאן ולכאן.
    מצד אחד ראיקוואזה על הקופסא, מצד שני אפשר לתפוס אותו גם ברובי וספיר, וזה שלמשל יש את וינזור על ירוק עלה לא אומר שעליו מבוסס המשחק, ההבדל בין אדום אש לירוק עלה זה הפורימונים שאפשר לתפוס בהם.
    ככה ברקת שההבדל הוא שאפשר לתפוס את דאוקסיס וגם את קיוגר וגם את גראודון
    אבל רשום שהמשחק מבוסס על דיאוקסיס,אני לא אתווכח אני רק רוצה להעיר.מה שתרצה תשנה,אם לא אל תשנה. -_-
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אני מסכים עם מפיסטופל. רובי/ספיר/ברקת מבוססים על הפוקימונים האגדיים שבהם מתמקדת העלילה- העלילה של רובי מתמקדת בגראודון, העלילה של ספיר מתמקדת בקייוגר, העלילה של ברקת מתמקדת ברייקוואזה ולא בדיאוקסיס.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •