לפרט? <_<Originally posted by Rononoa Zoro@Jul 15 2007, 09:54 PM
למה מה תעשה לי?
ראנורו זורו הקטן אני פשוט אקפוץ על עדי הקטן הזה וכשאני אגמור איתו כדי שהוא יכול הוא יצטרך לאכול את הקקה שלו ולשתות את השיתינה שלו שיוצאת לו מה7*ן
למה לא? :POriginally posted by triner@Jul 15 2007, 09:55 PM
לפרט? <_<
ואני העשור לו! (כאילו לאלכסיי)Originally posted by Blaziken King@Jul 15 2007, 09:55 PM
ראנורו זורו הקטן אני פשוט אקפוץ על עדי הקטן הזה וכשאני אגמור איתו כדי שהוא יכול הוא יצטרך לאכול את הקקה שלו ולשתות את השיתינה שלו שיוצאת לו מה7*ן
ורנואר, מה המסן שלך? <_<
תן ליסיבה אחת לתת לך אותו ואני ישלח לך לפרטיOriginally posted by triner@Jul 15 2007, 09:57 PM
ואני העשור לו! (כאילו לאלכסיי)
ורנואר, מה המסן שלך? <_<
היי המצאתי צורת אכילה ייחודית! קילפתי את הקליפה של הביצה ואכלתי ככה! החזקתי אותה ביד וככה אכלתי! אחרי כל ביס אני שמתי מלח על בהיצה והיה מ'זה טעים :P
96%
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אין לך סיבה יותר טובה?Originally posted by triner@Jul 15 2007, 10:00 PM
כדי שאני אוכל לפרט לך :blink:
סימה מספר 1:נולדתה
ירד לי המשחק! נבדוק!
אביב
אז תתחיל להתקיןOriginally posted by aviv@Jul 15 2007, 10:04 PM
ירד לי המשחק! נבדוק!
תשמע, אני לא נולדתי אתמול. לא אתמול, לא היום ולא שלשום. אני נולדתי לפני 12 שניה, 11 חודשים ו- 27 ימים. אני קצת יותר חכאם (טוב הרבהיותר חכם) ממה שאתה חושב שאני. לי יש סיכוי 1, סיכויון 1 קטנטן קטנטנון, להיות מנהל. גם אם יש לי ת'סיכויון הקטנטן הזה. אני לא אתן לך להרחיק את זה ל -20,000 סיכויים (מינוס 20,000) בכך שאתה תקרא לרותם/רותם/ אילון שאני איימתי, או שהם איראו את זה. אני מבקש ת'מסן כי לא משנה איזו פעילות קורת שקשורה לפורום, כל עוד היא מחוץ לפורום, היא מותרה.Originally posted by Rononoa Zoro@Jul 15 2007, 10:01 PM
אין לך סיבה יותר טובה?
מבין? או להסביר לך יותר לאט?
ביי לכולם
התקנתי אני אולי אתחיל לשחק עודמ עט, התחיל קצריםOriginally posted by triner@Jul 15 2007, 10:05 PM
תשמע, אני לא נולדתי אתמול. לא אתמול, לא היום ולא שלשום. אני נולדתי לפני 12 שניה, 11 חודשים ו- 27 ימים. אני קצת יותר חכאם (טוב הרבהיותר חכם) ממה שאתה חושב שאני. לי יש סיכוי 1, סיכויון 1 קטנטן קטנטנון, להיות מנהל. גם אם יש לי ת'סיכויון הקטנטן הזה. אני לא אתן לך להרחיק את זה ל -20,000 סיכויים (מינוס 20,000) בכך שאתה תקרא לרותם/רותם/ אילון שאני איימתי, או שהם איראו את זה. אני מבקש ת'מסן כי לא משנה איזו פעילות קורת שקשורה לפורום, כל עוד היא מחוץ לפורום, היא מותרה.
מבין? או להסביר לך יותר לאט?
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)