לא אומר !Originally posted by מישהו שאני לא מדבר איתו@Jul 17 2007, 06:10 PM
יותר נכון לפוקימונים שלך מה הכינוי שלך?
לא אומר !Originally posted by מישהו שאני לא מדבר איתו@Jul 17 2007, 06:10 PM
יותר נכון לפוקימונים שלך מה הכינוי שלך?
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
אפשר לבקש ממך טובה ?Originally posted by shadow@Jul 17 2007, 06:15 PM
משחק התפקידים שלי נפתח! תירשמו גם אם נרשמו כבר כי אנחנו נבחר ממי שנרשם את אלו שישחקו!
אם מישהו לא יבחר אז שלא יהיה מודאג כי אולי נוסיף מתישהו עוד מקומות!
כלומר ...
בקשר לפייקמונים ...
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
לא קשור למשחק ...Originally posted by shadow@Jul 17 2007, 06:19 PM
אין שם פוקימונים, זה עוסק במיקס מאסטר
גם אני
פוקבלוק=משתמשים מעצבנים....אבל בטירוף...Originally posted by Rayquaza King@Jul 17 2007, 06:26 PM
גם אני
הגבתי שם באיזה סיפר והמנהל שלו אומר לי "על תגיב כאן יותר" כי כתבתי שהסיפור שלו חרוש
ואחרי זה ככששאלתי אותו "Nי הוא בכלל שיגיד לי לא להגיב" הוא אמר לי שהוא ידווח עלי =.=
צונזר
הסתכלתי וראיתי ...Originally posted by sai@Jul 17 2007, 06:28 PM
פוקבלוק=משתמשים מעצבנים....אבל בטירוף...
הגבתי שם באיזה סיפר והמנהל שלו אומר לי "על תגיב כאן יותר" כי כתבתי שהסיפור שלו חרוש
ואחרי זה ככששאלתי אותו "Nי הוא בכלל שיגיד לי לא להגיב" הוא אמר לי שהוא ידווח עלי =.=
הקרייזי טאז הזה מעצבן !
יודע משהו ?
שלחתי לא ה"פ, הוא קרא אוה והתעלם !
אתה יכול להכין לי פייקמונים ?Originally posted by shadow@Jul 17 2007, 06:30 PM
נו, אז מה אתה צריך?
כן אני חייב להגיד שהמנהלים החדשים מעצבניםOriginally posted by sai@Jul 17 2007, 06:28 PM
פוקבלוק=משתמשים מעצבנים....אבל בטירוף...
למשחק תפקידים ... דבר איתי בפרטי ... לא רציתי לשלוח כחי חשבתי שזה לא דחוף ...Originally posted by shadow@Jul 17 2007, 06:32 PM
בשביל מה?
חברה! ראיתי שאתם מסתכלים על המשחק שלי ויוצאים! אתם עדיין יכולים להירשם!!! אל תוותרו!!!
משעמם לי
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)