שלום אני נכנסתי אל המערה שסינטייה שמרה עלייה ושם גם אפשר לחזור אל העולם של גירטינה אז השאלה שלי היא זאת האם יש משהו לעשות והאם מומלץ להיכנס שוב לעולם של גירטינה והאם יש במערה הזאת משהו חשוב שצריך לקחת
איזה שטיות אתה מדבר אלירן יש שם 2 חפצים של פוקמנים במערה עצמה שאתה נכנס אתה מגיע לתוך מבנה כזה ששם אמור להיות גירטנה בפנינה ויהלום ואז שאתה פותר את החידה ונכנס לעומק של המבנה אתה תיראה אור כחול תיכנס אליו זה העולם האפל של גירטנה לך לצד שמואל ותיראה שם פוכדור וזה יכול לשנות את הצורה של גירטנה לצורה בה נלחמת נגדו שלכדת אותו שאתה מוציא ממנו את החפץ אז הוא חוזר לצורה הרגילה כמו שלכדת אותו.
אני מקווה שאתה יודע אנגלית תסתכל כאן ותבין על מה אני מדבר
http://www.serebii.net/pokedex-dp/487.shtml
יש 2 דברים לעשות בעולם ההפוך:
1. חלק מעלילה וההתקדמות במשחק-להלחם במנהיג צוות גלקטיק ואחר כך בגרירטינה.
2. אחרי השגת הנשיונלדקס (יכול להיות שאפשר ישר אחרי הליגה), סינת'יה שחסמה את המערה אליה הגעת שיצאת מהעולם ההפוך תזוז ותוכל להכנס למערה.
שם יש חידה שצריך לפתור, שמורכבת מכמה חידות שונות בכמה חדרים במערה (אני ממש לא מבין את החידה הזו, אני כל פעם נכנס לחדר אחר ואיכשהו מצליח).
בסוף מגיעים לחדר האחרון שיש בו מעבר לעולם ההפוך.
מעל המעבר יש חפץ שאפשר להשיג. כל פעם שיוצאים ונכנסים למערה, אם כבר לקחת את החפץ, יהיה שם שוב חפץ, לפעמים גם חפץ אחר.
בכל מקרה, אם נכנסים למעבר, אפשר להשיג את החפץ שמשאיר את גירטינה בצורה המקורית שלו גם בעולם הרגיל.
חוץ מזה אין עוד מה לעשות שם.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)