אני יודע שעם אפשרות הקריאה בפוק'נב יש אפשות לקרב חוזר עם מאמנים ומדריכים,אני לא יודע אם זה מהווה משמעות אבל אני לא סיימתי את הליגה
אתה יכול להלחם נגד מאמנים במשחק מאמנים חוזרים כמובן אבל רק אחרי שאתה עובר את הליגה אתה יכול להלחם 5 פעמיים מול מאמן מכון שהוא מתחזק יותר ויותר.Originally posted by Mefistofele@Apr 20 2009, 01:11 PM
אני יודע שעם אפשרות הקריאה בפוק'נב יש אפשות לקרב חוזר עם מאמנים ומדריכים,אני לא יודע אם זה מהווה משמעות אבל אני לא סיימתי את הליגה
רק איך אני עושה את זה?מתקשר אליו דרך הפוק'נב?Originally posted by jonjon542@Apr 20 2009, 04:16 PM
אתה יכול להלחם נגד מאמנים במשחק מאמנים חוזרים כמובן אבל רק אחרי שאתה עובר את הליגה אתה יכול להלחם 5 פעמיים מול מאמן מכון שהוא מתחזק יותר ויותר.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
כן אחרי שאתה עובר את הליגה אתה מקבל טלפון כמו במשחקים גולד סילבר וקריסטלOriginally posted by Mefistofele@Apr 20 2009, 01:42 PM
רק איך אני עושה את זה?מתקשר אליו דרך הפוק'נב?
ואז אתה רואה מי מדבר אליך אתה הולך אליו ואז הוא נלחם נגדך 5 פעמים לא ברציפות אבל שים לב אם אתה לא עונה להם אז יכולים להתקשר אליך כמה מאמני מכון ברציפות אתה נכנס לפוקאב או אייך שלא קוראים לזה אתה רואה את השם של המאמן המכון כזה בצבע אדום מהבהב זה סימן שהוא מוכן להלחם נגדך.
ממש לא.
נגד מנהיגי מכון אפשר רק אחרי השגת הנשיונלדקס.
נגד מאמנים רגלים, תוכל להלחם נגדם רק אם אחרי הקרב הראשון עם כל מאמן הוא יביא לך את הטלפון שלו.
ואז, באופן אקראי, יופיע סימן ליד השם שלו בפוקנאב.
זה אומר שהוא רוצה להלחם שוב.
אתה לא אמור להתקשר או משהו, זה לא עוזר.
זה יקרה לבד, במשך כל זמן המשחק.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)