Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28
  1. היכל התהילה
    לכל אחד יש יום קשה ביומו,
    כל אחד חווה יום ש"ביאס אותו",
    קיבל נכשל במבחן, עבר צעקות מההורים, לא הצליח במשחק מחשב, קיבל עונשים וכו'
    כל אחד הרי זוכר יום אחד כזה לא?

ובכן, יש יום שכל העולם זכר, זוכר, ויזכור לעולמי עולמים.
    יום השואה והגבורה, ויום הזכרון לחיילי צה"ל.

כפי שאתם יודעים, זהו יום עצוב מאוד, אם לא בין העצובים ביותר בעולם ליהודים.
    מלחמת העולם השנייה, שואה, מוות ליהודים, כמה שנאה הייתה.

6 מיליון יהודים נספו בשואה, 6 מיליון.

לכן קחו לכם את הרגע הזה, וחשבו על כל היהודים שסנפו בדם קר, על ידי הנאצים שהונהגו על ידי היטלר, ימח שמו.

אנו מבקשים, רגע קטן מזמנכם, להיכנס לפורומים שלנו ולהגיב ללבכם בנושא שבפורום דיבורים.
    ספרו שם את סיפורי הסבא והסבתא, שתפו אותנו, פרקו על מה ששוכן על ליבכם.

ת.נ.צ.ב.ה

לא נשכח, ולא נסלח!

יזכור!

Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

2. YoRt3m
    Guest
    יהי זכרם ברוך.
    לידיעתכם נהרגו יותר מ-6 מליון יהודים , ועוד כ-5 מליון שאינם יהודים כגון : צוענים , כמרים , אנשים בעלי העדפות שונות (המבין יבין) , אנשים שעזרו ליהודים ועוד...
    וכל אלה לא כוללים המון מליונים נוספים שנהרגו במהלך המלחמות (הרבה יותר מ-10 מליון רוסים במלחמה נגד גרמניה.)

ימח שמו של היטלר צורר היהודים.

נ.ב המשפט פתיחה שלך לא נכון לדעתי.

• היכל התהילה
    :o
    אוקיי אני אחכה לעוד תגובות, אם כן אוריד אותו..
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

• משתמש מנוסה
    הלוואי שהוא בגיהנום שם למעלה,סובל עד הסוף.יהיה זכרם (של היהודים)ברוך הוא.
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

• משתמש מנוסה
    יהי זכרם ברוך .
    ותיקון קטן זה שלמעלה , הגיהנום הוא למטה D: ואני מקווה שהוא נמצא שם וסובל .
    ואלה שנהרגו לחינם , נמצאים בגן עדן .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

• משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Apr 21 2009, 03:00 AM
    יהי זכרם ברוך .
    ותיקון קטן זה שלמעלה , הגיהנום הוא למטה D: ואני מקווה שהוא נמצא שם וסובל .
    ואלה שנהרגו לחינם , נמצאים בגן עדן .
    לא,הגיהנום שאתה מדבר עליו זהו הגיהנום מהמיתוס היווני העולם התחתון.אך אני יפסיק לצאת מהנושא מפני שזה לא מתאים הפעם.
    וברור,כל היהודים המשכנים שנשרפו,שהורעלו(ממקלחת הגז),שנורו לבורות המוות,שעשו עליהם ניסויים בלי תרדמת(אני שמעתי על זה רק אתמול בשיעור,זה הכי זיעזע אותי) אני מקווה שכולם נהנים בגן עדן והיטלר סובל בגיהנום.עם זאת אני מקווה שכל ניצולי השואה המסכנים,שאת כל חייהם סבלו במרדף אין סופי מהנאצים(יימח שימם)ועד שניהיו בוגרים נגמרה השואה ולא קיבלו חיים נורמלים שייזכו לחיים נהדרים גם בעולם שאחרי.מי שראה אתמול חדשות(כמוני)אז בטח שמע על הסיפורים שסיפרו ניצולי השואה,אנשים מסכנים.

קרדיט לניר
    ---------------------

• YoRt3m
    Guest
    Originally posted by Mefistofele@Apr 21 2009, 05:20 AM
    לא,הגיהנום שאתה מדבר עליו זהו הגיהנום מהמיתוס היווני העולם התחתון.אך אני יפסיק לצאת מהנושא מפני שזה לא מתאים הפעם.
    וברור,כל היהודים המשכנים שנשרפו,שהורעלו(ממקלחת הגז),שנורו לבורות המוות,שעשו עליהם ניסויים בלי תרדמת(אני שמעתי על זה רק אתמול בשיעור,זה הכי זיעזע אותי) אני מקווה שכולם נהנים בגן עדן והיטלר סובל בגיהנום.עם זאת אני מקווה שכל ניצולי השואה המסכנים,שאת כל חייהם סבלו במרדף אין סופי מהנאצים(יימח שימם)ועד שניהיו בוגרים נגמרה השואה ולא קיבלו חיים נורמלים שייזכו לחיים נהדרים גם בעולם שאחרי.מי שראה אתמול חדשות(כמוני)אז בטח שמע על הסיפורים שסיפרו ניצולי השואה,אנשים מסכנים.
    אני גם חושב כמוך בקשר לזה.

• משתמש מנוסה
    יהי זכרם ברוך, יימך שמו של היטלר, הלוואי שהיו מצליחים לפני זה להרוג אותו בעינויים.
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

• משתמש ספאמר
    Originally posted by joker@Apr 21 2009, 02:15 PM
    יהי זכרם ברוך, יימך שמו של היטלר, הלוואי שהיו מצליחים לפני זה להרוג אותו בעינויים.
    יימח*
    ולרדת לרמה של הנאצים?\:

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Greymon@Apr 21 2009, 02:34 PM
    יימח*
    ולרדת לרמה של הנאצים?\:
    אבל כל אחד יסכים איתי שזה מה שהגיע לו
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

• משתמש מנוסה
    Originally posted by joker@Apr 21 2009, 03:49 PM
    אבל כל אחד יסכים איתי שזה מה שהגיע לו
    אני מסכים שזה מגיע לו אך אם אנו נעשה זאת אנו נדרדר לרמה של הנאצים,אני מאמין שאני,אתה וכולם פה בפורום אנשים מתורבתים שלא ידרדרו לרמה הזאתי.מעצבן אותי אנשים שצוחקים בצפירה,מה?אין לכם כבוד?!!כי הצפירה נועדה למחשבה על 6 מיליון היהודים שניספו(עד כה שהמילה הזאת חזקה זה נכון)ואלה צוחקים בזמן הצפירה זה כאילו הם צוחקים על 6 מיליון היהודים.

קרדיט לניר
    ---------------------

• משתמש מנוסה
    שם: שנייה הוא באוטו אני מביא אותו
    Originally posted by Mefistofele@Apr 21 2009, 04:05 PM
    אני מסכים שזה מגיע לו אך אם אנו נעשה זאת אנו נדרדר לרמה של הנאצים,אני מאמין שאני,אתה וכולם פה בפורום אנשים מתורבתים שלא ידרדרו לרמה הזאתי.מעצבן אותי אנשים שצוחקים בצפירה,מה?אין לכם כבוד?!!כי הצפירה נועדה למחשבה על 6 מיליון היהודים שניספו(עד כה שהמילה הזאת חזקה זה נכון)ואלה צוחקים בזמן הצפירה זה כאילו הם צוחקים על 6 מיליון היהודים.
    הסוגים האלה של ילדים מבחילים אותי,יש כאלה שמנסים להראות שהם "קולים"(אבל בסוף יוצאים אידיוטים)
    ותמיד מנסים להצחיק בצפירה.

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אל תמהרו לשפוט את אלה שבורחים להם גיחוכים בזמן הצפירה, הניסיון לעמוד במשך דקה שלמה בלי לזוז ולנסות להתרכז אך ורק בצליל של הצפירה ובלהישאר לכמוד ישר זה לא תמיד כ''כ קל, בזמן הצפירה כל דבר קטן יכול להוציא מריכוז ויש אנשים שכשהריכוז שלהם נשבר אז גיחוך לא-רצוני הוא ברירת המחדל הטבעית של המוח/גוף שלהם, זה לא אומר שהם לא מכבדים את הזכרון של השואה. ואני בטוח שלא סתם אמרתם שיש כאלה שצוחקים כי הם לא מכבדים, בטח ראיתם כאלה אנשים, אבל לא כל מי שקשה לו להשתלט על עצמו הוא גם חסר כבוד לנושא.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    שם: שנייה הוא באוטו אני מביא אותו
    Originally posted by Tom Pokemon@Apr 21 2009, 04:55 PM
    אל תמהרו לשפוט את אלה שבורחים להם גיחוכים בזמן הצפירה, הניסיון לעמוד במשך דקה שלמה בלי לזוז ולנסות להתרכז אך ורק בצליל של הצפירה ובלהישאר לכמוד ישר זה לא תמיד כ&#39;&#39;כ קל, בזמן הצפירה כל דבר קטן יכול להוציא מריכוז ויש אנשים שכשהריכוז שלהם נשבר אז גיחוך לא-רצוני הוא ברירת המחדל הטבעית של המוח/גוף שלהם, זה לא אומר שהם לא מכבדים את הזכרון של השואה. ואני בטוח שלא סתם אמרתם שיש כאלה שצוחקים כי הם לא מכבדים, בטח ראיתם כאלה אנשים, אבל לא כל מי שקשה לו להשתלט על עצמו הוא גם חסר כבוד לנושא.
    אל תבין אותי לא נכון,אני מדבר על אלה שעושים בכוונה בשביל לבצחיק.

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by SpAMER&#045;MaN@Apr 21 2009, 03:56 PM
    אל תבין אותי לא נכון,אני מדבר על אלה שעושים בכוונה בשביל לבצחיק.
    הבנתי מההתחלה, פשוט רציתי להבהיר שיש כאלה שצוחקים לא בכוונה.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •