Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. JONY_BOY
    Guest
    קבלתי ביצה שלו והוא ברמה מאה

עכשיו אני רוצה אותו

יש דרך להשיג את השני עם חפץ או משהו או שהוא במערה מה הדרך ללכידתו?

ועוד שאלה הסתכלתי במדריך לאגדיים של ספאר מן כדאי להעיר את ריגאס משינה בעיר של המכון השביעי אני צריך את 3 הרגים את זה הבנתי אוקי אבל יש בפלאטניום מערות של כל אחד ואחד מהם אייך אני פותח את המערות ואיפה המערות נמצאות בכלל?אני רוצה לעשות לעצמי שישיה אגדית בלתי מנוצחת אז מישהו יודע איפה פותחים את המערות של שלושת הרגים?למי שלא הבין אני משחק במחשב.

• משתמש מנוסה
    בקשר למאנפי , אין לי מושג , אבל אפשר לראות אותו בשביל הפוקדע באחוזה מתחת לעיר הארטהום .
    ואי אפשר לתפוס את שלושת הרג'ים , אתה צריך להעביר אותם ממשחקים אחרים(ובמקרה הזה רובי , ספיר , ברקת) למשחק , ואז שים אותם בשישייה שלך .
    לאחר-מכן , לך אל המקדש בעיר איפה שנמצא המכון השביעי , כמובן לאחר שהשגת את הנשיונל דקס , רד לקומה האחרונה ואז תצליח להעיר את רג'יגאס שם .
    הוא יהיה ברמה 1 , לאחר שאתה תתפוס אותו , שים אותו בשישייה שלך ואז תוכל גם לפתוח את המערות של הרג'ים במשחק .
    אם אני טועה וזה לא להעביר את הרג'ים מהמשחקים האחרים , אז אתה צריך להשיג את רג'יגאס מהאוונט של סרט ה-11 .
    מקווה שעזרתי .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by yossi@Apr 22 2009, 01:39 AM
    בקשר למאנפי , אין לי מושג , אבל אפשר לראות אותו בשביל הפוקדע באחוזה מתחת לעיר הארטהום .
    ואי אפשר לתפוס את שלושת הרג'ים , אתה צריך להעביר אותם ממשחקים אחרים(ובמקרה הזה רובי , ספיר , ברקת) למשחק , ואז שים אותם בשישייה שלך .
    לאחר-מכן , לך אל המקדש בעיר איפה שנמצא המכון השביעי , כמובן לאחר שהשגת את הנשיונל דקס , רד לקומה האחרונה ואז תצליח להעיר את רג'יגאס שם .
    הוא יהיה ברמה 1 , לאחר שאתה תתפוס אותו , שים אותו בשישייה שלך ואז תוכל גם לפתוח את המערות של הרג'ים במשחק .
    אם אני טועה וזה לא להעביר את הרג'ים מהמשחקים האחרים , אז אתה צריך להשיג את רג'יגאס מהאוונט של סרט ה-11 .
    מקווה שעזרתי .
    בוא נתחיל מהרגים אתה אומר בעצם שאני צריך את הפוקימון מהדור הרביעי את רגיאס בשביל לפתוח את המערות שלהם? :blink: זה מעניין אני רוצה ללכוד אותו בעצמו ועכשיו אני צריך אותו בשבילם חחח איזה משחק משוגע את זה לא ידעתי ובקשר למנאפי אותו כבר ראיתי בספר וכבר קבלתי ביצה שלו דרך קודים את השני אין לי מושג איפה לתפוס.

• מורחקים
    שם: ליאור
    בשביל להשיג את פיונה (הצאצא של מאנפי) אתה צריך להרבות אותו עם דיטו/ עם קבוצת הרבייה שלו (פוקימון אחד ממנה) שאת זה אתה צריך לבדוק בסרבי

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by פוקימון לנצח@Apr 22 2009, 05:28 AM
    בשביל להשיג את פיונה (הצאצא של מאנפי) אתה צריך להרבות אותו עם דיטו/ עם קבוצת הרבייה שלו (פוקימון אחד ממנה) שאת זה אתה צריך לבדוק בסרבי
    כל החיים אני שומע בפורום על רביה של פוקמנים בחיים אלי לא עשיתי את זה ואין לי מושג מה זה קבוצת ריביה ואייך להרבות כי לא עשיתי את את זה אף פעם אני מחכה שיצאו קודים לפוקמנים ואז אלכוד את שלושת הרגים דרך השדות ואלך לתפוס את רגיאס הזה בעיר של המכון השביעי.

• מנהל פורומי משחקי פוקימון
    מאנאפי:
    עליך להרבות את מאנאפי עם דיטו (אין למאנאפי קבוצת רבייה) ותקבל ביצה של הצורה הקטנה שלו, פיון.
    שים לב שפיון לא מתפתח למאנאפי.

הרג'ים:
    אכן במשחק ניתן לתפוס את שלושתם.
    עליך להשיג את הרג'יג'יגז המיוחד שחילקו ביפן בסרט ה-11, ובטח יחלקו בעולם.
    ואז, יפתחו ברחבי שינו 3 מערות בהן נמצאים הרג'ים.
    שתשיג את שלושתם (אפשר גם בהעברה מהפאל פארק, או קודים או תוכנות עריכה), תוכל להעיר את רג'ג'יגז הרגיל שבמקדש שבעיר מכון הקרח.

• JONY_BOY
    Guest
    תודה אפשר לנעול

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •