הגתי בפלטיה לעיר הקרבות אברתי את כול החמישה כדי להגיע לאזור אחר על האי הזה אני צריך לשדרג את הפוקדקס איך האיפו אני עושה את זה
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=10815
תוריד פלאטניום באנגלית מלאה בלי אף מילה אחת ביפנית ואלה הקודים אם אין לך כוח לאמן פוקמנים תעשה קוד של ריר קנדי 999 פעמים בתיק שלך
אפשר לגמור את הפוקדע גם בלי קודים,תגיד איזה פוקימונים חסרים לך.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)