סורי, אני לא ידעתי שצריך לעשות כזה עמוד.
לינק למדריך - פה
אני עדיין עורך ומוסיף - אני גם צריך לצלם ולערוך סרטונים, אם יש לכם תוכנת עריכה חינמית טובה, חוץ מWINDOWS MEDIA MAKER, בבקשה צרו איתי קשר.
סורי, אני לא ידעתי שצריך לעשות כזה עמוד.
לינק למדריך - פה
אני עדיין עורך ומוסיף - אני גם צריך לצלם ולערוך סרטונים, אם יש לכם תוכנת עריכה חינמית טובה, חוץ מWINDOWS MEDIA MAKER, בבקשה צרו איתי קשר.
שם המשתמש המקורי שלי הינו omer681
מדריך ממש טוב!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)