שמעתי שיש כזה דבר ביצה מסתורית מה זה ומה בוקע ממנה
מה זאת אומרת מה יש לי עם קודים?תחשוב קצת לפני שאתה מעיר משהו חשבת על זה שלא כולם מכירים את פוקימון רינגר ?חשבת על זה שלא כולם יודעים לשחק במשחק הזה?תחשוב דרך קוד של ביצה של מאנפי זה רק להכניס למקום של הקוד הולכים לחנות הקרובה ומקבלים ביצה שלו וזאת הדרך הכי קלה אלה עם כן הוא לא משחק במחשב שזה כבר מתחיל להיות מסובך יותר.Originally posted by omer681@Apr 22 2009, 04:38 PM
מה יש לך עם קודים?
קודם כל, אפשר להשיג את הביצה באירועים מיוחדים של נינטנדו.
שנית כל, אם יש לך פוקימון ריינג'ר 1 או 2, אתה יכול לעשות את המשימה המיוחדת, ואז להעביר את הביצה.
כמובן זה אם אתה מדבר על מאנאפי.
אם לא, מה השם של הביצה?
אם אתה משחק בDS אז תחליף מהמשחק רינג'ר.אם במחשב אז הקשב לג'וןג'ון והשתמש בקודים.Originally posted by jonjon542@Apr 23 2009, 01:10 PM
מה זאת אומרת מה יש לי עם קודים?תחשוב קצת לפני שאתה מעיר משהו חשבת על זה שלא כולם מכירים את פוקימון רינגר ?חשבת על זה שלא כולם יודעים לשחק במשחק הזה?תחשוב דרך קוד של ביצה של מאנפי זה רק להכניס למקום של הקוד הולכים לחנות הקרובה ומקבלים ביצה שלו וזאת הדרך הכי קלה אלה עם כן הוא לא משחק במחשב שזה כבר מתחיל להיות מסובך יותר.
וג'וןג'ון-מספיק,לכולם משחקים במחשב או עם קודים.להבא תרשום פתרון רגיל פלוס האפשרות:"אם אתה משחק במחשב אז בעזרת קודים"אם ענו על האפשרות הרגילה אז תרשום את::"אם אתה משחק במחשב אז בעזרת קודים".
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אם היית קורא את המשפט האחרון שלי היית מבין שאמרתי בול אותו דבר שרק במחשב יש קודים אז למה אתה ממשיך להגיד לו את אותם דברים בכל מקרה שלא יהיה ספאם בנושא הזה אז מי שבעיקרון אמור לצאת מהביצה זה הפוקמון הזהOriginally posted by Mefistofele@Apr 23 2009, 11:20 AM
אם אתה משחק בDS אז תחליף מהמשחק רינג'ר.אם במחשב אז הקשב לג'וןג'ון והשתמש בקודים.
וג'וןג'ון-מספיק,לכולם משחקים במחשב או עם קודים.להבא תרשום פתרון רגיל פלוס האפשרות:"אם אתה משחק במחשב אז בעזרת קודים"אם ענו על האפשרות הרגילה אז תרשום את::"אם אתה משחק במחשב אז בעזרת קודים".
אתה מקבל אותו ברמה 1 אחרי שהוא יוצא מהביצה שלו. המלצה שלי תאמן אותו הוא פוקמון מים אחד החזקים במשחק.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)