Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17
  1. YoRt3m
    Guest
    ילד בן 13 הביא לחברים שלו אקדח בתמורה ל-PSP
    אחחח.. הילדים של היום.
    לכתבה

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    וואו XD מדהים!
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    מה עבר לילד הזה בראש?מי נותן אקדח תמורת PSP?אני הייתי מבקש שניים&#33;(סתם...)
    אבל ברצינות,מה הילד הזה מטומטם?
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

• משתמש מנוסה
    שם: בבית
    יוו&#33;&#33;
    איזה מטומטם&#33;&#33;
    לי יש PSP 3...
    וזה לא כזה יקר XD
    מפגר&#33;&#33;
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

• משתמש מנוסה
    0.0 אפשר גם?
    אני צריך אקדח..יש כמה ילדים שמעצבנים אותי :ס
    בשנאה רבה, אליאב.

קרדיט לעצמי.

יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!

• מורחקים
    שם: ליאור
    טוב הילד דפוק, פשוט דפוק. ולא בגלל היוקרה וכל זה. וההורים שלו יותר, מי נותן לילד בן 13 להחיזק אקדח?&#33;

• מנכ&quot;ל לשעבר.
    הוא יכול גם לגנוב לאבא שלו...
    בכל מקרה, אקדח על PSP זה לא דיל כזה שווה -.-
    ילד טיפש...

• מורחקים
    שם: ליאור
    בלי קשר לדיל, כולכם פה מעלים השערות על כסף&#33; אין קשר בין כסף לבין המשמעות של המקרה&#33; כנראה שאף אחד לא מבין את זה. תחשבו מה תוכנן להיעשות עם האקדח&#33; אל תחשבו על העובדה שזה דיל טיפשי שצד אחד הפסיד וצד אחד הרוויח&#33;

• משתמש מנוסה
    תאמין לי שכולם פה הבינו >>
    פשוט תסתכל על זה גם מבחינת הרווח..מה הפיגור להחליף PSP בעד אקדח..זה ילד חולה נפש..
    ילד שחי בשביל PSP ס.ס ומוכן להחליף בעד זה אקדח ס.O
    בשנאה רבה, אליאב.

קרדיט לעצמי.

יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!

• משתמש מנוסה
    אם כבר DS.

• משתמש ספאמר
    Originally posted by eran@Apr 22 2009, 01:26 AM
    אם כבר DS.
    הרגת אותי עכשיוXDDDD

אויאוי הילדים של היום~.~
    אבל באמת שמקרים כאלה רק באמריקה
    דברים כאלה קורים רק כי להורים יש כלי נשק בבית &#092;:

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    ראיתי פעם סרט דוקומנטרי שעסק בנושא של למה יש כל הרבה מקרי מוות מנשק בארה"ב- חקרו כל מיני השערות, אולי זה כי הם רואים הרבה יותר אלימות בתקשורת/קולנוע/משחקים מאשר מדינות אחרות? אולי זה כי הם יותר תוקפניים ממדינות אחרות? אולי זה ואולי זה? לא&#33; אחרי קצת מחקר, גילו שיש רק סיבה אחת ללמה בארה"ב אקדחים הורגים (בכוונה ולא בכוונה) בכל שנה יותר אנשים מכמעט כל מדינה אחרת- מוכרים נשק באופן חופשי, יש שם פאקינג הרבה אקדחים. זאת הסיבה, כי בכל מכולת אפשר לקנות רובים ואקדחים מכל הסוגים, וככה כל אחד שרוצה להרוג מישהו פשוט יכול לעשות את זה, וגם מי שלא רוצה יכול להרוג בטעות כי יש לו נשק אבל הוא לא יודע להשתמש בו. זאת הבעיה האמיתית של האמריקאים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    Originally posted by eran@Apr 22 2009, 01:26 AM
    אם כבר DS.
    DS
    השתגעת?
    PSP פי לא יודע על DS
    PSP זה סוני ניד
    -.-
    הילד מפר שתיהם
    למה הPSP לדעתי לא צריך להחליף מי נותן אקדח בתמורת משחק [זה בחות או יותר משחק]
    ומה הילד יעשה עם אקדח

• משתמש מנוסה
    שם: שנייה הוא באוטו אני מביא אותו
    אידיוטX:אני לא מאמין מי מחליף אקדח בשביל פי אס פי?עכשיו גם חברים שלו יכולים לשדוד לו ת&#39;פי אס פי כי הוא הביא להם אקדח וככה הוא יצא מופסדXP

• משתמש מנוסה
    שם: בבית
    Originally posted by :S@Apr 22 2009, 09:14 PM
    DS
    השתגעת?
    PSP פי לא יודע על DS
    PSP זה סוני ניד
    -.-
    הילד מפר שתיהם
    למה הPSP לדעתי לא צריך להחליף מי נותן אקדח בתמורת משחק [זה בחות או יותר משחק]
    ומה הילד יעשה עם אקדח
    אז מה לי יש PSP 3...
    איזה נדיר זה&#33;
    יש לי WWE 2009...
    אבל באמת מי מרשה לילד קטן להחזיק אקדח?? XD
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

• עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •