Originally posted by Evil RoN@Apr 24 2009, 07:11 PM
*סכנה נוב*
למה לשחק במשחק הזה שהוא ביפנית לא מבינים כלום.
עדיף לשחק במשחק שהוא באנגלית
וג'ונון358934853045 או מה שמו.
YOU ARE NOOBBB
Originally posted by Evil RoN@Apr 24 2009, 07:11 PM
*סכנה נוב*
למה לשחק במשחק הזה שהוא ביפנית לא מבינים כלום.
עדיף לשחק במשחק שהוא באנגלית
וג'ונון358934853045 או מה שמו.
YOU ARE NOOBBB
Click here to feed me a Rare Candy!
Get your own at Pokeplushies!
קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה
קרדיט לאליאב על הצ'או בסמל אישי
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team!!</span></span>
רון יורד על אנשים שם הרבה זה לא ממש חדש. X:
אני ירדתי עליו בחזרה בסוף הוא יענש על זה אני ראיתי שהוא יורד כאן על רבים וירד גם עליי היום אבל החזרתי לו שילמד לכבד אחרים.Originally posted by Greymon@Apr 24 2009, 05:38 PM
רון יורד על אנשים שם הרבה זה לא ממש חדש. X:
כן, אבל בעקרון הוא מתקן טעויות של אחרים בס"כ והוא יודע מה הוא אומרOriginally posted by jonjon542@Apr 24 2009, 08:54 PM
אני ירדתי עליו בחזרה בסוף הוא יענש על זה אני ראיתי שהוא יורד כאן על רבים וירד גם עליי היום אבל החזרתי לו שילמד לכבד אחרים.
הוא פשוט אומר את זה רע><"
הוא כזה עצבני על טעיוית של אחרים,אני למשל פעם אחת רבתי איתו שאפשר קרבות דרך האניון רום
כשאתה לא עומד ליד מישו אחר אבל בסוף טעיתי והוא קרא לי נוב,לא היה ממש אכפת לי כי לפי ההודעות שלו
הוא לא יודע מה הוא אומר,אבל מה שהוא כן צריך לעשות זה לשפר את הדרך בה הוא מתקן אחרים.
גם אם הוא מתקן ומבין יותר מאחרים האופי שלו מראה שאין לו כבוד לאף אחד בדקתי דרך אגב הוא קיבל הרחקה מאיזושהי סיבה .Originally posted by SpAMER-MaN@Apr 24 2009, 07:57 PM
הוא כזה עצבני על טעיוית של אחרים,אני למשל פעם אחת רבתי איתו שאפשר קרבות דרך האניון רום
כשאתה לא עומד ליד מישו אחר אבל בסוף טעיתי והוא קרא לי נוב,לא היה ממש אכפת לי כי לפי ההודעות שלו
הוא לא יודע מה הוא אומר,אבל מה שהוא כן צריך לעשות זה לשפר את הדרך בה הוא מתקן אחרים.
אז מה אתם אומרים בעצם? :huh:
זה נראה לי יותר כמו אשכול הסתה מאשר אשכול תלונה
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
בכל מקרה הוא טופל...הוא העליב משתמשים בעבר וממשיך בכך.
בכל מקרה,מקווה שהוא יבין.
כשחושבים על זה זה באמת אמור להתבצע בה"פ X:Originally posted by Shark Boy@Apr 24 2009, 10:55 PM
אז מה אתם אומרים בעצם? :huh:
זה נראה לי יותר כמו אשכול הסתה מאשר אשכול תלונה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)