כשאתה מצליל כדור ההצללה צריכה להיות מאוד עגולה...
והצל כהה כמו החלק התחתון, תכהה אחד מהם...
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
לא הבנתי לכום ממה שמארת XD מצטער...Originally posted by metagross@Jul 16 2007, 06:23 PM
כשאתה מצליל כדור ההצללה צריכה להיות מאוד עגולה...
והצל כהה כמו החלק התחתון, תכהה אחד מהם...
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אוקיי תודה רבה אני אנסה עוד מעט לשפר את זהOriginally posted by shadow@Jul 16 2007, 07:35 PM
הצל האפור למטה לא ממוקם טוב, שים אותו יותר ימינה.
אחרי 2 הצבעים ההכי כההים בכדור אז יש קפיצה בהדרגתיות.
תעשה את העיגול של הברק גדול יותר וממש קצת יותר כהה
אביב
אני מה זה מבין אותך ... אני גרוע בהצללה ... אבל זה נראה כיאילו עשית את זה כמטו גולה ... תעשה שלא רק הצבע השני הכי בהיר יהיה גדול, אלא כל השאר ... זה הורס !
ותעשה את זה יותר עיגולי !
אבל יצא מצוין !
;)
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
תודה, באמת בסוף רציתי שיצא גולה XDOriginally posted by Shippo@Jul 16 2007, 07:51 PM
אני מה זה מבין אותך ... אני גרוע בהצללה ... אבל זה נראה כיאילו עשית את זה כמטו גולה ... תעשה שלא רק הצבע השני הכי בהיר יהיה גדול, אלא כל השאר ... זה הורס !
ותעשה את זה יותר עיגולי !
אבל יצא מצוין !
;)
אביב
מתרגלים :ph34r: .Originally posted by aviv@Jul 16 2007, 06:49 PM
לא הבנתי לכום ממה שמארת XD מצטער...
כשאתה מצליל כדור ההצללה צריכה להיראות (לדעתי) כמו עיגול בתוך עיגול (כמובן תלת מימדי) והדבר השני זה שהצבע של הצל דומה מדי לצבע של החלק הכהה של הכדור וקשה להבדיל בינהם אז כדאי לך להבהיר קצת אחד מהם.
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)